Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co ile dni myjecie włosy?

Polecane posty

Gość gość
No ja wiem,o higienę, ale dokładniej proszę, co takiego się stanie, gdy ich nie umyję? Higiena ciała a higiena włosów to coś zupełnie innego, one nie potrzebują codziennego mycia, wręcz przeciwnie - zdrowe włosy NIE POWINNY być myte codziennie. Pomijam oczywiście przypadki nadmiernego łojotoku, lecz nawet tu codzienne mycie nie pomaga w sumie - włosy wtedy ponoć jeszcze bardziej się przetłuszczają a ich właścicielki wyglądają faktycznie jak brudaski.

Gość gość
Jeśli ich nie umyjesz to nawet jeśli będą dobrze wyglądały według ciebie to będą śmierdzące i brudne... Tak jak nieumyte ciało...

Gość gość
co 2 dzien choc w ten drugi juz mam smalec u gory

Gość gość
No ja wiem,o higienę, ale dokładniej proszę, co takiego się stanie, gdy ich nie umyję? - TO SIĘ STANIE , ŻE ZACZNĄ SMERDZIEĆ!! Tak trudno to zrozumieć , że uprzykrzasz życie osobom, które z Tobą przebywają???

Gość gość
12.22 - kup sobie suchy szampon

Gość gość
Ja wieczorem nakładam na włosy, maskę/ odżywkę/olej/serum, wiąże włosy w kok i z samego rana myję. Nie ma mowy o suchych włosach, a robię tak codziennie

Gość gość
śmierdzi to twój łój na głowie choćbyś go myła 2 razy dziennie :D

Gość gość
wlosy ci zaczna smierdziec po jednym dniu wez ty sie lecz na nogi bo na glowe za pozno sama pewnie smierdzisz i dlatego masz na tym punkcie kompleks

Gość gość
Nie wyobrażam sobie tak się zaniedbywać. przecież dbanie o higienę to podstawa. I idź taka śmierdząca do ludzi. Co z tego, że ciało umyte skoro włosy śmierdzące i brudne.

Gość gość
Zęby też pewnie myjecie raz w tyg :o ? jakaś masakra :D a mówią że faceci to brudasy :D

Gość gość
12.22 nie kazdy ma czas na takie glupoty jak nakladnaie maski, oleju, odzywki, serum i wcierki i czekanie nie wiaodmo ile niektorzy myja zwyklym szamponem i koniec i wcale brzydkich nie maja

Gość gość
12:22 mi nie śmierdzą cudze włosy na każdym kroku, w ogóle w sumie chyba jeszcze tego nie poczułam, druga sprawa, że nie podchodzę do cudzych głów i nie wącham ich, a może to, że ty ustawicznie coś czujesz, znaczy, że to twoje włosy śmierdzą?

Gość gość
wlazla smierdzaca trollica, idz sie k******a umyj juz teraz i zejdz z oczu

Gość gość
prawda zabolała, oj jak przykro :(

Gość gość
Też się tak nad tym zastanawiam...jak bardzo ktoś musiałby mieć tłuste włosy żeby siedząc obok można było to poczuć?

Gość gość
gość dziś Obstawiam, że twoje włosy tak śmierdzą, że smród podobnych do ciebie już ci nie przeszkadza. No cóż są ludzie, którzy o siebie dbają i tacy, którzy nie mają czasu na dbanie o siebie a na siedzenie na kafe czas znajdują. przykre.

Gość gość
Masz nerwicę natręctw, a nie dbasz o siebie. Skonsultuj to u specjalisty.

Gość gość
Wiesz co to jest nerwica natręctw? :O Co za matoły tu siedzą :D Mycie włosów codziennie lub co drugi dzień to nerwica natręctw :D hahahha dobre. ;)

Gość gość
4/w tygodniu, po wysuszeniu wlosow wsmarowuje(masuje )delikatnie talk(Zasypka dla dzieci) .Doskonale pomaga na przetluszczajace sie wlosy:)MM

Gość gość
codziennie myje

Gość gość
A czego się spodziewałaś? o higienę nie dbają to o inteligencję też trudno zadbać xdd

Gość gość
powiem wam jeszcze jedną rewelację - odżywek i masek powinno się używać tylko raz w tygodniu, bo przeciążają włosy, a któraś tu napisała, że robi to codziennie podczas mycia, masakra jakaś...

Gość gość
Wiesz co to jest nerwica natręctw? pechowiec.gif Co za matoły tu siedzą x Sądząc po tobie - owszem :P Oczywiście jesteś psychiatrą :D

Gość gość
P.S. Doczytaj też o omamach węchowych. Matole :P

Gość gość
gość dziś Nie trzeba być psychiatrą żeby wiedzieć takie rzeczy :O No ale skoro dbanie o siebie to dla was jakaś choroba psychiczna to niech tak będzie :D

Gość gość
gość dziś P.S. Doczytaj też o omamach węchowych. Matole X Jak na razie jedynym matołem tutaj jesteś Ty :D i raczej nie tylko ja tak sądzę :D Chociaż matoł to w twoim przypadku i tak łagodne określenie

Gość autorka topike
myślałam też o tym że może za ostrych szamponów używam, to przerzuciłam sie na babydream ale też mi nie odpowiada, jest łagodny ale znów mam uczucie że nie domywa mi dobrze włosów nie mam po nich tak lekkich włosów jak po innych szamponach może mi polecicie jakiś dobry? a i czy to prawda że szampony i odżywki fryzjerskie są bardziej chemiczne od tych drogeryjnych? myłam wcześniej włosy szamponem elseve ale podobno to sama chemia? zresztą w sumie tak pachnie

widze ze ujemny wplyw NA WAS klotnice:)mialo dzisiejsze zacmienie slonca:):)