Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

probkeny w zwiazku :(

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem z chlopakiem jestesmy razem 8 miesiecy a on ostatnio zmienil sie jest nie czuly caly czas mi dogryza o jakis kolegach jtorych nie mam bo zerwalam kontakt z kazdym. Ide sie kapac to jest juz gadka ze sie gdzies stroje gdy wychodze z domu do sklepu to jest znowu chora gadka ze ktos mnie poderwie i wogole jest tak codziennie. Wczoraj przyjechal do mnie ja zrobilam kolacje przy swiecach spedzilismy milo wieczor i noc a dzis jak powiedzialam ze ide do sklepu to znowu zaczal te glupie gadki :/ wstyd sie przyznac ale od dwoch miesiecy mu przypominam ze jestem kobieta i potrzebuje milosci czulosci a nie chamskich doczepek. :( tylko to gadanie nic mi nie daje ja gadam a on i tak robi swoje :/ zalezy mi na nim kocham go i on twierdzi ze kocha mnie ale nie wiem jak to znienic chcialam mu dac ultimatum ze albo sie ogarnie albo z nami koniec ale wiem ze nawet wtedy to by nic nie dalo by pomyslal ze mam innego :( ostatnio tez byla taka sytuacja ze mialam biala plamke na spodniach a ten zaczal mi gadac ze go zdradzam bylo mi przykro jak ja mam go zmienic kocham go i chce byc kochana

Gość gość
baby to sa jednak porypane:-( jak mozna ładowac sie w taki zwiazek z jakims psycholem?:-( nawet gdybym kochała, to mam tez takie cos jak mózg i nim sie tez kieruje rpzy wyborze partnera🖐️

Gość gość
probkeny ???

Gość gość
To też ma takie coś jak mózg, od kiedy?

Gość gość
Ale jak sie poznalismy byl calkiem inny romantyczne niespodzianki kwiaty spacery a teraz jak ma zrobic jakas niespodzianku to przyjedzie do mnie nie spodziewanie i to pewnie po to zeby sprawdzic czy w domu siedze i ak wygladam :/