Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaćmienie słońca czym wy sie podniecacie?

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie widze powodu

Gość gość
nie widzisz, bo nijakim jesteś człowiekiem. to żadne podniecanie się, a zwykła ciekawość zaobserwowania interesującego, rzadkiego zjawiska. jeśli Ty takich potrzeb nie masz, świat Cię nie interesuje, to cóż, wracaj do swego pustego życia i nicmisięniechciejstwa. klasycznie po polsku, mentalność robaka.

Gość gość
ale jakie to ciekawe zjawisko? że na słońce coś zachodzi? księżyć bo zaraz będzie argument że nie wiem co, jakby gwaizda jakaś sie rozprysneła to byłoby na co patrzeć

Gość gość
ciekawe w aspekcie odległości kosmicznych

Gość gość
to zjawisko jest koronnym dowodem na prawdziwość ogólnej teorii względności. promienie świetlne biegnące w pobliżu księżyca odchylają się o kąt 1,74″

Gość gość
każdy ma inne potrzeby i zainteresowania mi bardzo się podobało to wyglądało inaczej niż w tv bo niebo jest czarne na żywo jest niebieskie i wygląda to tak wspaniale niestety jeszcze widzę pomarańczową kropkę :D

Gość gość
Razem z koleżanką, oglądałyśmy przez specjalne szkiełko i mi się podobało :) :)Chociaż ja bym wolała pełne zaćmienie słońca :) byłoby bardziej spektakularne :) :)

A co to autora obchodzi, widocznie się podniecamy, a on akurat nie. Jednego podnieca granie na komputerze a drugi uzna, że to nudziarstwo. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że ktoś może się interesować czymś, co Ty masz w nosie?

Gość gość
Bo ciężko jeździć po świecie, żeby to zobaczyć. Fajnie to wyglądało. :)