Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co tam dzisiaj szamiecie biedoto?

Polecane posty

Gość gość
co masz k***a do mojego duszonego mięsa i kopytek ,ja nie robiłam tego od bardzooo dawna i nie jadałam więc to był mój pomysł na dziś ,ja chcesz to sam wymyśl sobie żarełko ja sobie wymyśliłam dzisiaj takie . gość dziś k/u/r/w/a od wczoraj tylko duszone żrecie i kopytka macie jakies inne pomysly

Gość Anna1988
no to rzeczywiscie bogactwo wpier,,,lasz:-) takie dziadostwo może zjeść każdy zarabiający najniższą krajową. to chyba ty dotychczas wpier,,, własne g****o że to jest dla cb rarytasem. pożal się Boże.

Gość Anna1988
A te frytki to już w szczególności do pozazdroszczenia. Aż mi ślinka pociekła. Chyba podjadę do MC może znajdę coś w śmietniku :-) jak chcesz to ci wyślę paczkę z czymś naprawdę na co cie nie stać. podaj adres swojej meliny i przestan w końcu marzyć co bys chciał/a zjeść tylko spełnie twoje marzenia.

Gość gość
Aniu, czy Ty jesteś mamusią? twoje dziecko używa takiego samego słownictwa jak mamusia?

Gość gość
ja dzisiaj mam zupę tajską a na 2 steki z rekina do tego frytki z selera,marchewki i ziemniaków,sałatke z roszponki z octem balsamicznym,kaparami,serem owczym

Gość gość
Założyć takie wątek to naprawdę trzeba mieć zryty łeb.

Gość gość
a biedota idzie dzis do restauracji na romantyczna kolacje z mezem i pozniej noc w apartamencie w gdansku. ide sie roochac jak wy bedziecie z bachorkami siedziec <3

Gość gość
nie wiem czy biedoto, ja zjadłam naleśnika z dżemem domowej roboty, ale na widok mojego stanowiska, zarobków i domu byś się zesrała :) jak tam kredyt we frankach?

Gość gość
stek jesz? to pewnie te gotowce z biedry:D 99% MOM-u + 0,09 % wołowinki musi smakować wyśmienicie haha

Gość gość
okoń afrykański zapieczony z mozzarellą pomidorami i pesto bazyliowym do tego muffinki i szparagi w sosie beszamelowym a wcześniej miałam zupkę pieczarkową mniammniam ale my z zawodu jesteśmy kucharzami i dla nas to nie problem zrobić pyszne danie nawet na produktach z biedronki ;-)

Gość gość
Ja sobie kupiłam na obiad 2 Tatry, bo jak patrzę na ten swiat i swoje zycie to muszę się upic, żeby miec trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość :D

Gość gość
stek...oliwki...feta... wow!!! chyba wygrałaś w totka buahahahaha

Gość gość
ludzie na poziomie nie wyśmiewają się z biedy innych...

Gość gość
Pizza elizabeth z Pizzeria Eldorado w Krakowie <3

Gość gość
stek jesz? to pewnie te gotowce z biedrysmiech.gif 99% MOM-u + 0,09 % wołowinki musi smakować wyśmienicie haha x masakra,mas zty pojęcie o jedzeniu,widac nigdy nic dobrego nie jadłas,stek to kawałek surowego mięsa, nie moze być z MOMU jedo wyklucza drugie,obejrzyj sobie filmik sie się mięso oddziela mechanicznie a potem sie wypowiadaj

Gość gość
U nas jak zwykle cebula smażona na smalcu :)

Gość gość
mniam cebulka pycha :-)

Gość gość
W tej chwili mrożone jeżyny, jako bidota musiałam zebrać zapasy w zamrażalce, a teraz je wyżerać. Fajnie rozmiękają w buzi.

Gość gość
A my mamy schabowe z kartoflami i ze sosem i suruwka z warzywowz dzialki

A za mną od dawna chodziła pizza dlatego też zamówiłam sobie z restauracji Krakowskie Metro pyszniutką pizze na cienkim cieście. Polecam zajrzeć bo mają ciekawe menu w rozsądnych cenach o ile ktoś jest w pobliżu Krakowa albo w Krakowie :) http://krakowskiemetro.pl/

Gość gość
O Jesu ludzie co z wami-trzeba naprawdę pochodzić ze slumsów żeby chwalić się na forum tym co się je-nieważne ,na śniadanie,na obiad czy na kolację-jak to pewien irlandzki pisarz ujął,żal mi was,może jeszcze o ortolanach na maderze napiszecie

Gość gość
Temat na najnizszym poziomie.Szkoda to komentować, samo dno i debile😡

Gość gość
dlaczego, temat fajna sprawa :) ja zjadłam przed chwilą chleb ze smutkiem i popiłam wódką.

Gość gość
faktycznie nudno i biednie i do tego strasznie leniwie. na śniadanie tosty, na obiad już po najmniejszej linij oporu kalafiorowa, na kolacje bułeczkę z serkiem śmietankowym. a teraz musiałam sobie zrobić surówkę z kiszonej kapusty, czerwonej cebulki i wyhodowanej własnoręcznie marcheweczki bo tak mi się zachciało że chyba bym nie zasnęła.