Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa Wasze ulubione kosmetyki do ciala? OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Moje to Dove . Naprwde super nawilzaja a do tego super przyjemnie pachna :) A Wasze?

Gość gość
kotku studentko do pielęgnacji pipki też używasz Dove?:)

Gość gość
na pewno nie dove. uzywaj tego szajsu dalej to za pare lat bedziesz wygladac na paredxiesiat lat starsza. wypchane silikonami, parafinami dalacymi tylko mila w dotyku powierzchnie skory a nie odzywiajac jej w ogole.

Gość gość
Ja skusiłam się na dwa zestawy z apn cosmetics to takie bardziej niszowe kosmetyki, można zamówić w necie. Mają ekstrakty z naturalnych roślin a nie jakieś tam badziewie i super, ale to super pachną. moje ulunione no karaiby, a po treningu lubię amazonię. :) http://sklep.apn-cosmetics.pl/pl/zel-pod-prysznic-amazonia-300-ml

Gość gość
Tylko krem nivea i nikt mnie nie przekona do innych

Gość gośćula
z dove kocham trzy żele pod prysznic silk dovn ,silk oil i ogórkowy, balsamów nie lubię ,ale fajny był kiedyś z drobinkami złota. Kocham balsamy neutrogeny i oliwki dla dzieci na mokrą skóre po prysznicu

Gość gośćula
i jeszcze tołpa są fajne balsamy ,ale zapachowo średnie.

Gość gośćula
co do kremu nivea to od lat używama nivea soft do twarzy,a trzeba wam wiedzieć żem po 30 jest i zmarszczki mam tylko przy uśmiechu po zew stronie oka,a znajome kupują cuda po 400 zł i są pomarszczone jak moja matka.

Gość gość
Zadne tolpy zadne dawy i garniere i inne bzdury, tylko odwieczne nivea, po latach smarowala sie Dave i garniery i inne nabawilam sie doleiwosvi skornych, tylko nivea;)

Gość gość
Moje tez znajome kupuja vichy i i nne cuda a maja poryte twarze, ja do buzi tylko tonik dermiki z kwasami , krem ziaji na noc, rano tylko tonik i podklad loreal a buzie mam jak 35 lat a mam 46 a znajome w moim wieku wygladaja na ponad 50

Gość gość
Olejek dla dzueci tez ok :)

Gość gośćula
ale kremem nivea nawilżasz całe ciało po kąpieli ? tym niebieskim standardowym ? przecież to trzeba by ze 3 h chodzić nago żeby choć trochę się wchłonęło. Nie przeczę ze jest super bo jest,ale ja raz spróbowałam na całe ciało to poszło całe to małe opakowanie i przykleiłam się do pościeli :P

Gość gośćula
a próbowałyscie juz nowego zelu p/prysznic nivea ,taki niebieski ,jak krem. Dzis kupiłam ,pachnie obłędnie,juz nie mogę sie doczekać wieczornego prysznica.

Gość gość
A ja używam Ziaji. Dobre, naturalne, pięknie pachną i do tego polskie.

Gość gość
Tak smaruje cale cialo po kapieli, zakladam spodnie i lecę do pracy, wlasnie tym kremem niebieskim :)

Gość gość
Biotherm albo serie ze sklepu body shop

Gość gość
Moim ulubionym kosmetykiem do ciała jest peeling solny morski, o taki: http://cmclassic.pl/211-peeling-solny-morski-a481.html. Zawiera witaminy, filtry UV, bardzo dobrze złuszcza, rewitalizuje skórę, moja skóra wygląda po nim jakoś tak zdrowiej i młodziej bym powiedziała. Naprawdę rewelacja, odkąd go odkryłam polecam wszystkim koleżankom. W ogóle polecam przejrzeć bogatą ofertę tego sklepu internetowego. Mają tam różności kosmetyczne. Zaopatruję się u nich m.in. w rozmaite preparaty do paznokc****ilniczki, cążki do skórek, a ostatnio np. zakupiłam sobie u nich taką miseczkę do manicure. Dzięki ich produktom można robić sobie różne zabiegi w domu, np. na paznokcie. Ich produkty są solidne, naprawdę dobrej jakości i wygodne w użyciu.

Ja i moja mama używamy od jakiegoś czasu produktów firmy Colway (kolagen naturalny oraz produkty które mają go w składzie). Powstała nowa strona babeczki od której zamawiamy i teraz zamówiłam balsam, szampon do włosów, kolagen natywny i peeling enzymatyczny :) na stronie https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/ i jestem pewna że z tych produktów też będę zadowolona.

Gość gość
Moim ulubionym kosmetykiem jest mydło Palmolive w kostce rumiankowe.

Gość gość
ja uwielbiam masła i balsamy do ciała od http://scananida.com.pl/ naprawdę fajnie nawilżają, skóra jest bardzo przyjemna w dotyku po aplikacji

Gość gość
Tylko mydlo

Gość gość
Moje ulubione kosmetyki to te od www.acerin.info.pl/ - mają ogromny wybór kremów itp do pielęgnacji stóp, nog i dłoni. Delikatne kremy świetnie nawilżają suchą skorę, przeciwdziałają poceniu czy grzybicy.

Gość gość
Rózne nivea Q10, neutrogena, dove, soraya. Zależy, który w szafce bliżej stoi.