Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszne są wysokie laski, które myślą, że są atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość
10:19 nikt nie powiedział że niskie osoby mają zakaz noszenia szortów czy rybaczków tylko jest pytanie jaki jest efekt wizualny.

Gość gość
10:11 Przypominam tematem dyskusji jest nie status społeczny tylko wygląd zewnętrzy. Osoba z nadwagą o niskim wzroście wygląda o sto kroć gorzej od osoby wysokiej z nadwagą tym bardziej że wysokiej łatwiej zatuszować nadwage .

Gość gość
A ja mam 175 i zupelnie dobrze sie z tym czuje. Malo tego, moj facet powiedzial ze jak mnie pierwszy raz zobaczyl to byl pod wrazeniem, a jak wstal i zobaczyl ze wysoka, dlugonoga to juz w ogole. Nie obchodzi mnie co mysla inni na ten temat. Wazne ze podobam sie sobie i temu ktoremu mam sie podobac. Nie mam kompleksu wzrostu, za to rosnie mi samoocena jeszcze bardziej kiedy ubieram 13cm szpile i sexowna bielizne a moj facet az pieje z zachwytu...i wszystkiego dobrego autorce bo widac nudne i pelne kompleksow zycie prowadzi ze tak bardzo przezywa takie drobiazgi jak cudzy wzrost....

Gość gość
Wielkie i grube to dopiero tragedia. Mam taka sasiadke. chodzacy spychacz

Gość gość
Zapewniam mała gruba wygłąda gorzej szersza niź dłuższa.

Gość gość
To ja może wypowiem się jako facet, mam 192 cm, mój brat 190 cm i każdy z nas szaleje za małymi kobietkami :D One są po prostu cudowne i mega kobiece, a jeszcze jak taka mała kruszyna się złości to już w ogóle mega słodki widok. A najlepsze jest to, że w klubach zawsze się do nas przywalają te wysokie... nie wiem, ale mnie nogi jak u pajęczaka nie kręcą. Dla mnie wysoka = niekobieca.

Gość gość
Autorko tematu! myslę, że powinnaś leczyc swoje kompleksy i nie zazdroscic urody fajnym wysokim dziewczynom...

Gość gość
Dla ciebie może tak, ostatecznie o gustach się nie rozmawia. Tylko ogólnoświatowe trędy są zupełnie inne.

Gość gość
Wyjaśniam ogólnoświatowe trędy to wysokie długonogie ale przecież niskie mogą się również podobać rzecz gustu.

Gość gość
To prawda, że ci wysocy wolą niższe. Sama mam 162 cm i swego czasu spotykałam się z chłopakiem, który grał w klubie piłki ręcznej i wiekszosc jego kolegów z drużyny, których miałam okazję poznać miało wlaśnie niskie dziewczyny :)

Gość gość
To projektancki - geje ustalają światowe kanony piękna, dla nich kobieta ma być jak facet, wysoka, plaska bez tyłka bez biustu... Dla prawdziwych heteroseksualnych facetów ideał jest inny :)

Gość gość
Ty wolisz małe cycate i dupaste.

Mam 178cm wzrostu i nie narzekam na powodzenie. Generalnie śmieszą mnie tego typu tematy i obrażanie się wzajemnie bo mam koleżanki zarówno wyższe jak i te bardzo niskie oraz o różnych budowach ciała i nigdy sobie nie dogadywałyśmy z tego powodu. Od ponad 10 lat nie było sytuacji takiej bym była sama dłużej niż miesiąc także z moją atrakcyjnością mimo posiadanego wzrostu nie jest chyba aż tak źle. Nie uważam się za chodzącą piękność,ale też brzydotą nie jestem. Wszystko jest kwestią indywidualną.

Gość gość
Wczoraj widziałam jedną taka w sklepie. Miała ze 175 cm wzrostu a do tego obcasy z 15 cm :-o i taka konktretnej budowy. Wyglądała monstrualnie, jak babochłop :-o a ten jej mąż taki mały chuderlaczek przy niej :-o

Gość gość
Znam przykłady dokładnie odwrotne.

Gość gość
Znam małe które oddały by fortune żeby być wyższe choć o kilka cm.

Gość gość
tylko ktos niedowartosciowany zalozy taki temat.Przez dowalanie drugiemu-czyli wysokim,rekompensujesz swoje kompleksy.Tak samo facet,ktory obraza kobiety,wysmiewa,nogi nazywa pajeczakami,ma problemy z wlasnym dowartosciowaniem.To,ze sam jest duzy,wiec szuka sobie miniaturke,zeby sie poczuc lepiej:D

Gość prawictwo pospolite 137
najważniejsza części ciała to jest tyłek , jak nie ma fajnego tyłka to jest problem