Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszne są wysokie laski, które myślą, że są atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość
Ja mam ok 177 cm wzrostu i super sie czuje. Nie chciałabym byc niższa. Przynajmniej jak mi kilka kilo pójdzie tu czy tam to tego nie widac jak u karlic z krótkimi nożkami i grubym tyłkiem. A jak jeszcze taka założy botki to juz w ogole wyglada "nieziemsko" :D

Gość gość
dokladnie :) ja mam 174 i dobrz przynajmniej moge zalozyc dlugie kozaki za kolano i nie wygladam komicznie jak karlice poza tym ubrania lepiej wygladaja na wyzszej

Gość gość
To że masz niskie koleżanki nie znaczy że wyższy wzrost jest bardziej atrakcyjny i żaden argument nie musi cię przekonywać ani wysokie sportmenki, modelki czy to że ubrania lepiej prezentują się na dziewczynach o długich nogach nie musisz zmieniać zdania nikt cię o to nie prosi.

Gość gość
wlasnie zastanow sie czemu modelki sa wysokie? bo na niskich ubrania wygladaja beznadziejnie !!!

Gość gość
jeśli mała zakłada taki temat to cos ją boli bo szczęśliwi nie lubią się produkować bezsensownie piękno nie zależy od wzrostu chociaż ja wolę wyższe z długimi nogami i długimi włosami

Gość gość
hahah dla kogo chyba dla ciebie bo wysoki facet nie bedzie z karlica 160 cm x akurat ci wysocy nawet bardzo lubią niskie kobiety jakbyś nie zauważyła :D z tymi długimi girami jesteście śmieszne, nie znam faceta którego by długość nóg interesowała a nie kształt debilki :D

Gość gość
przy facecie czuje sie kobieco a nie jak babochłop który idzie z facetem :D

Gość gość
haahh zalosne ktory facet nie lubi dlugich nog na obcasach? myslisz ze twoje krotkie nozki wygladaja sexi w szpilach? takie buty sa ladne w polaczeniu z dlugimi nogami

Gość gość
no coz ja majac 160 cm tak jak ty idac z wysokim facetem czulabym sie jakbym szla z ojcem

Gość gość
smieszna jestes oczywiscie ze kazdy normalny facet wybierze dziewczyne z dlugimi nogami a nie jakiegos karla z serdelkami zamiast nog

Gość gość
niska może być ładna ,ale rasowa piękność nie jest niska

Gość gość
zawsze wysokie spuszczają sie na widok swoich długich nóg a faceci mają to w duupie, pocieszajcie sie żyrafy :D hahah ide szkoda czasu na rozmowe z babochłopami

Gość gość
czuć w temacie niskim zakompleksionym kurd**elkiem :)

Gość gość
Ja mam 175, najlepiej mieć uważam 170. Ale powiem szczerze, nigdy nie miałam problemu z ciuchami, nie oszukujmy się Ale wyższe dziewczynyłatwiej mogą dopasować ciuch żeby leżał elegancko bo tak są szyte ciuchy, mojego kuzyna żona ma 160 i ma ogromny problem żeby coś kupić. Ja zawsze patrzę na nią z góry, tym bardziej że jest wredna często hehe :-) Osobiście nie podobają mi się małe karakany poniżej 170 bo mają przesrane z figurą, albo krepe albo krótkie nóżki, jak się popatrzy to rzadko kiedy taka laska idąc na ulicy jest proporcjonalna :-) także zawsze są plusy i minusy :-)

Gość gość
zalosna jestes ktorzy faceci maja to w d***e ? sory ale jak zaloze krotka sukienke zaloze buty na obcasie to kazdy sie obejrzy a jak ty zalozysz to beda sie jedynie patrzec z politowaniem

Gość gość
ja nie gustuje koniecznie w wysokich facetach może być niższy, i facet może mnie nosić na rękach bo was nie poradzi :D gdybym miała powyżej 170 to bym sie załamała że tyle fajnych facetów jest ode mnie niższych albo wyższych tylko troche że nawet szilek bym nie mogła założyć, no nieszczęście :( ale całe szczęscie mam kobiecy wzrost

Gość gość
Czemu niskie osoby zakładają buty na wysokim obcasie? Oczywiście po to by wyglądać na wyższe i żeby ich krótkie nogi również wyglądały na wyższe ja mam długie nogi i nie musze nosić buty na wysokim obcasie nosze je oczywiście w zależności od ubioru.

Gość gość
wiadomo ze autor tematu ma kompleksy karlowatosci i probuje obrazac osoby o normalnym wzroscie

Gość gość
ale obcas lepiej wyglada z dlugimi nogami ty masz jakas p**de nie faceta skoro nie da rady cie podniesc albo jestes gruba bo moj mnie moze podniesc bez problemu a mam 175 cm

Gość gość
to wysokie mają jakąś dziwną figure są proste jak deski, ani tyłka ani piersi, wąska duupa, długi tułów jak u gąsienici, chude długie nogi jak patyczki i to ma być atrakcyjne?:D atrakcyjniejsze są niższe kobiety i taki jest fakt

Gość MargheritaPizza
ciekawa jestem co byś powiedziała jakbyś sama miała 180 hahahah taka cwana jesteś, bo jesteś niższa? jesteś zadowolona z siebie?

Gość gość
taa to ciekawe bo ja mam 175 cm i mam i tylek i cycki i sie za mna ogladaja. a ty masz krzywe krotkie nogi i jestes nieproporcjonalna

Gość gość
21:33 uważasz że Katarzyna Skowrońska, Maria Sharapova czy Malgorzata Glinka są mało kobiece bo ja nie.

Gość gość
21 33 to zakompleksiony karzel ktory uwaza ze niskie grubaski sa piekniejsze od wysokich dziewczyn

Gość gość
tak jestem zadowolona z siebie, dzięki bogu mnie tak nie pokarało żeby mieć 180 :D

Gość gość
tak, bo niskie to wszystkie są grube a wysokie to już nie mogą być grube, co za idiotki, nie jestem wysoka i jestem proporcjonalna, proporcjonalność mało ma sie do wzrostu

Gość gość
karzelki pogodzcie sie z tym ze nigdy nie bedziecie takie jak my

Gość gość
zobaczcie jak załosnie prezentuje sie niski wzrost przy wysokich laseczkach http://cdn.hollywoodtake.com/sites/hollywoodt ake.com/files/styles/large/public/2014/08/24/kendall-jenner- kim-kardashian-and-kylie-jenner.jpg?itok=bjeK0HG2 x hłe hłe hłe, żałosny widok :)

Gość gość
moze ty nie jestes ale nisie sa czesto grube i nieproprcjonalne i grube nogi maja