Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszne są wysokie laski, które myślą, że są atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

Idzie taka panna ze wzrostem 180 cm zadowolona, bo się faceci na nią gapią. A co mają robić jak widzą coś co jest takie ogromniaste, a powinno być drobne i filigranowe... Ja też zwykle odwracam się jak zobaczę jakąś wysoką dziewczynę i co, to znaczy, że ona mi się podoba? Nie, myślę sobie "O rany, niezły wielkolud, dziewczyna ma przerąbane". Ja mam 166 cm i mogłabym mieć 4-6 mniej, wtedy bym się czula naprawdę dobrze :) Spójrzcie na tancerki, one są zazwyczaj dość niskie, wysokiej trudno osiągnąć taką płynność ruchową. Małe dziewczyny głowa do góry :)

Gość gość
A mnie śmieszą osoby zakładające po raz setny ten sam temat

Gość gość
absolutnie sie z Tobą zgadzam autorko

Gość gość
ja mam tyle wzrostu i jestem zadowolona z siebie, mam koordynacje ruchowa niczym pantera, poruszam sie zgrabnie i zwinnie, nawet krasnale wymijam z wdziekiem

Gość gość
ja wiem, mi np bardzo wysocy faceci sie nie podobają i znam też wiele kobiet które wolą niższych, oczywiście wysokie żyrafy nie mają wyboru i biorą takich 185+ i niższych nazywają kurduplami :D to raczej one są wielkimi tykami że nawet są wyższe od facetów :D

Gość gość
Ja też wolę niskich, dziś widziałam takiego przystojnego faceta, modnie ubranego... a wzrostu miał mniej wiecej tyle co ja, czyli 170. Ale bardzo fajny był, brunet z takim lekkim zarostem.

Gość gość
jestem wysoka i szanuje opinie niskich kobiet, ciesze sie ze moge byc dla nich powodem do smiechu i humoru, smiech to zdrowie :)

Gość gość
Na pewno to pisał jakiś zakompleksiony facet wzrost 160 cm.

Gość gość
15:53 - dobre masz podejście, pozdrawiam :) Autorka tematu.

Gość gość
no jasne nagle tutaj wszystkie lubicie niskich ale jakoś 98% kobiet woli wysokich, wiem bo sam mam tylko 177 cm i kobiety zawsze wolaly moich kumpli wyzszych o glowe. Takze chyba to jest prowokacja :P

Gość gość
i tak najważniejszy jest całokształt znam brzydkie kurduple i piękne zyrafy i odwrotnie

Gość gość
Śmieszy cię to, że wysokie dziewczyny są pewne siebie? Świat staje na głowie. A co mają sobie zrobić? Nogi uciąć?

Gość gość
no jasne nagle tutaj wszystkie lubicie niskich ale jakoś 98% kobiet woli wysokich, wiem bo sam mam tylko 177 cm i kobiety zawsze wolaly moich kumpli wyzszych o glowe. Takze chyba to jest prowokacja jezyk.gif x to nie jest prowokacja, nie wszystkie kobiety lubią wysokich, ja znam właśnie wiele takich które nie lubią, ładniej zbudowani są ci niżsi nie mówie o takich 160 w kapeluszu ale taki jak Ty 177 jest absolutnie ok

Gość gość
smieszne to jestescie wy karlice ponizej 170 zalosne jestescie kurduple

Gość gość
morda babochłopie :D🖐️ że jesteś żyrafą i niższe wydaja ci sie strasznie niskie i karłowate to nie znaczy że tak jest

Gość gość
a ty karlico zal ci ze musisz patrzec w gore na kazdego i nie umiesz sobie wziac w sklepie nic z wyzszej polki bez drabiny ? zal mi was karlice z krotkimi nogami hahah

Gość meganb
Czy jeżeli uważasz że do dasz taki temat dziewczyny o 180 cm wzrostu zmniejsza się dla ciebie ? One chociaż nie muszą biegać po sklepach by znaleźć odpowiednie wysokie szpilki . Ja w wieku 13 lat miałam wzrost 167cm i choć było kilka dziewczyn ładniejszych o mnie chłopcy mówili im że z ich uroda i mojim wzrostem było by z***biscie . Więc jeżeli tak bardzo cie śmieszą długonogie wysokie laski które mają preferencje na bycie modelkami wyżal się 4 czy 5 klasistką może mają ten sam problem ;-) PS : żalisz się czy chwalisz ?

Gość gość
a ty karlico zal ci ze musisz patrzec w gore na kazdego i nie umiesz sobie wziac w sklepie nic z wyzszej polki bez drabiny ? zal mi was karlice z krotkimi nogami hahah x ja przynajmniej nie patrze z dołu na facetów :D jak chce coś wziąć z półki to faceci mi pomagają, a drabiny to nie potrzebujesz bo na stojąco wieszasz firanki :D

Gość gość
hahah przynajmniej jak chce pocalowac faceta to nie musze na stole stawac jak siadam na krzesle to siegam nogami do ziemi a tobie wisza karlico i zalosna jestes z tymi krotkimi nogami zaaal

Gość gość
Można sobie tłumaczyć że mała dziewczyna jest ładniejsza ale przecież wysoki wzrost daje dużo możliwości nie mówie o modelkach min 176 ale siatkarki koszykarki czy szczypiornistki tam decyduje wzrost nawet taka Maria Sharapova ma ok 180 wzrostu.

Gość gość
hahah przynajmniej jak chce pocalowac faceta to nie musze na stole stawac jak siadam na krzesle to siegam nogami do ziemi a tobie wisza karlico i zalosna jestes z tymi krotkimi nogami zaaal x na stole nie musisz stawać tylko sie schylać :D a ze swoimi długimi girami to sama jesteś żałosna bo myślisz że na kimś robią wrażenie oprócz na ciebie samej żyrafo

Gość gość
Jeżeli ktoś uważa że krótkie nogi są ładne to współczuje gustu, ja wole swoje długie.

Autorka musi się dowartościować, szybko, czymś na siłę, no więc czym? Przeciwieństwem:) Wszystkim wysokim dziewczynom mówię- bądźcie dumne ze swojego wzrostu, łopatki ściągnięte, głowa przed siebie, biodra do przodu:):)

Gość gość
no coz ja majac dlugie nogi moge zalozyc krotka sukienke i dopasowane spodnie a ty wygladasz w tych rzeczach smiesznie majac krotkie nogi wole swoje dlugie niz serdelki ktore masz ty kurduplu

Gość gość
widac ze ta ktora zalozyla temat jest karlica i chce udowodnic wszystkim ze kurduple sa lepsze ale jej sie nie uda niestety

Gość gość
jedynym plusem twojego niskiego wzrostu dla faceta jest to ze mozesz mu robic loda na stojaco

Gość gość
Jestem autorką tematu i wasze argumenty w ogóle mnie nie przekonują. A wiecie dlaczego? Bo mam zarówno te wysokie koleżanki jak i te niższe i patrząc na nie obiektywnie uważam, że te niższe są znacznie bardziej atrakcyjne.

Gość gość
jezu ludzie ! przestancie sie wyzywac, co to za durne tematy ja sie pytam ? maly czy duzy ? gruby czy chudy ? co bedzie nastepne ´? zamiast MY kobiety trzymac sie razem to skaczecie sobie do gardel !! kiedys w koncu musi sie to skonczyc do cholery.. nie dosc, ze faceci nam dokuczaja to jeszcze aby tego bylo malo stajemy sobie wrogie o jakies durne sprawy - opanujcie sie !

Gość gość
hahah dla kogo chyba dla ciebie bo wysoki facet nie bedzie z karlica 160 cm