Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w Media Expert i dlatego nie mam szans na dziewczynę. Co za kraj...

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy uważają, że praca w media to ta sama półka co praca na kasie w biedronce albo przy wywożeniu szamba, taki stereotyp i kobiety, które się dowiadują że pracuje w Media, zrywają kontakt :o Zawsze będe sam...

>>>Wszyscy uważają, że praca w media to ta sama półka co praca na kasie w biedronce albo przy wywożeniu szamba, taki stereotyp i kobiety, które się dowiadują że pracuje w Media, zrywają kontakt<<< One tylko zaczęły Cię poznawać i natychmiast uciekają jak najdalej od Ciebie :D :D :D. Twoja praca nie ma z tym nic wspólnego :D. Sam jesteś na tyle żałosny, ze je odstraszasz :(. x >>>Zawsze będe sam...<<< Masz dużą szansę, jeśli nie zmienisz siebie :).

Gość gość
To chyba prowokacja, bo nie wierzę ,że istnieją takie kobiety. Mnie by to absolutnie nie przeszkadzało praca jak każda inna - wstyd to kraść.

Gość gość
może pochwal się ile zarabiasz autorze bo cała kafe jest ciekawa

Gość gość
niecałe 1700 na rękę mam, ale w mojej okolicy to ja więcej nie zarobie, chyba ze w budżetówce, ale tam bez 'pleców' to sie nie dostane. Jedną dziewczynę poderwałem w sklepie odzieżowo-obuwniczym, tam też pracowała, byłem tam raz bo chciałem coś kupić, jakoś sie do mnie uśmiechnęła nawet mi doradzała itp następnego dnia jakos sie złożyło ze znów tam byłem, powiedziałem w żartach, że jeszcze raz sie spotkamy i kawa :) ona sie uśmiechnęła i faktycznie wpadłem na kolejny dzień, chwile pogadalismy, dała mi swój numer, potem były 3 spotkania i tak w zasadzie nie pytała wcześniej co ja robie, dopiero na 3 spotkaniu tak bardziej, no i jak sie dowiedziała, ze pracuje w Media to nagły zwrot akcji, nagle zaczęła na telefon spoglądać, potem ze musi iść bo coś tam coś tam, juz sie nie odezwała, ja do niej pisałem ale bez odpowiedzi. Sama pewnie zapieprza w tej odzieżówce za 1200 a moją pracą gardzi

>>>Sama pewnie zapieprza w tej odzieżówce za 1200 a moją pracą gardzi<<< Nie :D. x Ona gardzi TOBĄ :D :D :D. x Czytając to, co piszesz, uważam, że słusznie :D.

Gość gość
wal sie misio, stary głupi nolifie

Gość do misio1
zalosny jestes, nie znasz chlopaka, a go obrazasz. moze faktycznie trafia na materialistki?

Gość gość
jasne, same materialistki.... pewnie nudny jest i tyle. Mój kumpel zarabia 1900 i nie może sie opędzić od dziewczyn, teraż się prowadza z taka , która zarabia 2x tyle co on. ale chłopak i zatańczy i i coś ciekawego powie, ma poczucie humoru.

Gość do misio1
pewnie jakis tancerz z dyskoteki ze stuczna opalenizna i zelem we wlosach - laski takich uwielbiaja :D

Gość gość
pewnie jakis tancerz z dyskoteki ze stuczna opalenizna i zelem we wlosach - laski takich uwielbiaja smiech.gif ani tancerz, ani z dyskteki, ani opalony , ani żel, tak mi przykro, po prostu normalny , niegłupi i dość przystojny, ale przecież dla takich jak ty to i tak nieosiągalny poziom

>>>pewnie jakis tancerz z dyskoteki ze stuczna opalenizna i zelem we wlosach - laski takich uwielbiaja<<< Może tak wygląda Twój ideał mężczyzny :D. x Jak celujesz wyłącznie w pustakach, to trudno, by patrzyły na coś innego niż kasę, a jak NORMALNE dziewczyny przed Tobą uciekają, to znaczy, ze jesteś NUDNY i NIECIEKAWY. Dzisiaj w szpitalu, specjalnie wyglądałem na ubogiego finansowo, a mimo to mam wpisany do komórki, numer telefonu :), sympatycznej, szczupłej i inteligentnej dziewczyny (jakieś 15 lat młodszej ode mnie :) ). Tyle, że czekając na zabieg, rozmawialiśmy ponad godzinę, o książkach, teatrze, filozofii i wielu innych, interesujących nas sprawach :).

Gość misio ty fantasto
stary zarloku z brzuszkiem.