Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego miasta nienawidzicie i dlaczego? Jakie darzycie sympatią?

Polecane posty

Gość gość

Dostaję przysłowiowego szału , jak jestem we Wrocławiu. Nie cierpię tego miasta. Ogólnie, za całokształt. Przytłacza mnie. Jest szare, choć wiem, że z ciekawą historią. I interesującym życiem kulturalnym Uwielbiam Trójmiasto. Za morze, historię, klimatycznosc... Uwielbiam i już

Gość gość
Ja nienawidzę warszawy .... Uwielbiam Wrocław :)

Gość gość
Jesli chodzi o ulubione to Frankfurt :D polskie- chyba warszawa, Katowice tez moga byc. Nienawidze Lublina- takie zad***e z dziesiatkami 'galerii' i nie dzialajacego portu lotniczego.. wrr

Gość gość
Najgorsze miasta to przede wszystkim przereklamowany Poznań- nic tam nie ma, rynek wieczorem jest martwy, no i mentalność ludzi- wiocha! Tak samo Katowice, Łódź i Gdynia- biedne, brudne miasta dla roboli. Najlepszy oczywiście Wrocław, Kraków i Gdańsk.

Gość gość
Nie lubię Poznania; nijaki i przereklamowany jak ktoś napisał oraz Rzeszowa. Natomiast uwielbiam Gdynię; wspaniały przykład modernizmu międzywojennego; bardzo lubię spacerować po jej najstarszej części. Oczywiście blokowiska z wielkiej płyty to porażka ;) Ponadto lubię Wrocław, Bielsko - Białą, Cieszyn, Legnicę, Kłodzko, Sandomierz, Kazimierz Dolny, Przemyśl, Toruń. I wiele innych. W wielu też nie byłem, a jestem ich ciekawy jak Szczecin na przykład

Gość gość
ja nienawidzę : - Kraków - pełno żydowkiej mentalności tj jak oskubać Polaka z każdego grosza, kanar w co drugim tramwaju, dobrze że majtek mi nie ściągali by sprawdzić czy jestem obrzezany :D - Wrocław - za dużo cyganów - Gniew - patologia i żebrające dzieci, nastoletnie dziffki - Karwieńskie Błota - chamscy chciwi kaszubi - Warszawa - co drugi tutaj to Turek albo Ukrainiec - Gdynia - brzdkie miasto, szare blokowiska Lubię : Łódź, Katowice, Władysławowo