Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racja HWDP

właśnie wyszłam z atresztu 48 h czyli 67h za marihuanę

Polecane posty

Gość gość
ty od kradzieży to zostałaś zatrzymana słusznie a ona nie bo ani nie paliła ani nie handlowała,jeszcze jej nie dali leków!!

Gość gość
Szok. Teraz już rozumiecie dlaczego głosuję na PO, a nie na PiS.

Gość racja HWDP
gość 12.21 a ukradłaś ten lakier? nie wiem czy zostanie w papierach,ale nawet odciski mi zdjęli, pewno będzie rozprawa ale nie sadzę że bedę jako oskarzona chociaż nie wiem bo badań mi nie chcieli zrobić,pózniej powiedza ze paliłam cwaniaki,w pon się dowiem jak to wyglada

Gość gość
tak ukradłam,wiem wstyd,ale głupia byłam,ile z tego problemów było to szkoda pisać

Gość gość
autorko zawijaj się prywatnie na badania krwi na zawartość narkotyków i to migiem bo cię wrobią w handel i branie

Gość gość
Nie ma badań krwi na obecność marihuany. Badanie krwi może wykazać obecność kokainy lub środków opioidowych (morfina, heroina). Ale z tym rozbieraniem się, to przegięcie. To podchodzi pod nieludzkie, poniżające traktowanie. Można sklasyfikować jako stosowanie tortur.

Gość gość
ja jestem facetem i po meczu zawinęły nas mendy i też kazali kucać nago

Gość gość
jak to niema badań na mj ? czyli mogę sobie spokojnie jezdzić autem spalony?

Gość gość
media powinny się zainteresować takimi przypadkami

Gość gość
rozbieranie to standardowa procedura przy zatrzymaniach

Gość gość
Z tym jeżdżeniem autem to pewne ryzyko, bo mogą wyczuć woń zioła i cię przeszukać. Podobnie jak twoje mieszkanie.

Gość gość
jak nie rozumiesz tępa dzido o co autorka chce robić afere to znaczy że jesteś umysłowo upośledzona albo nosisz moherowy beret i dorastałaś w siemiężnej komunie

Gość gość
Standardowa... według obsługi bazy Guantanamo i polskiej Policji.

Gość gość
jak mogą wyczuć czy znaleść jak spalę blanta na balkonie ,mieszkanie czyste w aucie nie spalę,a zachowuję sie normalnie po jaraniu nie mam fazy na smiechy ,wiadomo oczka inne

Gość gość
To możesz jeździć.

Gość gość
Hej gościu z 10.07!Kobieta ma problem a Ty o PIS.PIS nie rządzi w tym kraju od 8 lat i wątpliwe,żeby rządził.Przestań ćpać bo masz już 8-letnie palimsesty.

Gość gość
Ja wiem kto rządzi, ale zwolennikami właśnie takiej "twardej" polityki antynarkotykowej jak w przypadku autorki tematu są zwolennicy PiS.

Gość gość
A zwolennicy PIS prawo ustalają?Mnie się wydaje,że rząd.Ja nie jestem żadnym zwolennikie PIS ale totalnie nie znoszę bzdur.

Gość CHWAŁA WAM DZIELNI POLICJANCI
Ja bym ci jeszcze wpierdolił na dołku!

Gość julka19xx
policja to bydło, za pisu byłoby jeszcze gorzej.

Gość gość
Platforma Obywatelska również ma prawicowe skrzydło, które blokuje możliwość legalnego użytkowania "miękkich" narkotyków na własny użytek. Ale na szczęście jest też liberalny rdzeń i skrzydło lewicowe. Natomiast PiS, to sama prawica. Zwolennicy więzienia za 0,1 grama marihuany i wojny z Rosją.

Gość gość
No to trzeba obwinić prawicowe skrzydło,bo jak PIS nie dojdzie do władzy to ustawa zostanie ta sama/jak przez ostatnie 8 lat/.

Gość gość
Jak PiS dojdzie do władzy, to ustawa może zostanie ta sama, ale zmieni się sposób traktowania ludzi. Wtedy już będą grzebać w szparze.

Gość gość
Pewnie nie doszłoby do takiego poparcia po stronie PIS gdyby nie pokręcone myślenie i wieczne gadanie co było a nie jest i co będzie jak nie będzie albo będzie.Na całym świecie ludzie na fakty zwracają uwagę.Faktem jest,że teraz jest taka a inna ustawa a ta Pani miała swoje przeżycia teraz a nie za rządów PIS.Załóżmy że po wyborach zostanie ta sama partia na następne 4 lata.Ustawa się nie zmieni a wina będzie PIS ?Można tak do końca stulecia,bo zawsze będą zwolennicy opozycji.

Gość gość
Sam w sobie ten temat, to że my tu jesteśmy i że nazwałem poniżające traktowanie po imieniu świadczy że za rządów PO dokonała się pewne liberalizacja. Że jako społeczeństwo jesteśmy gotowi wystąpić przeciwko tego typu praktykom ze strony Policji.

Gość gość
A tu się w pełni zgadzam.

Gość gość
H W D P

Gość gość
było podejrzenie, że brałaś, to cię zwinęli procedura była standardowa, w uzasadnionych przypadkach zatrzymują do 72 h - wszyscy byliście uzasadnionymi wypadkami? O co ci chodzi?

Gość gość
8:00 - racja! I nie gadaj, że masz NORMALNĄ rodzinę i normalnego męża i normalne dziecko i wszystko u ciebie jest normalne. Jakbyś była normalna, to byś nie chodziła do meliny, w której ćpają! Żenada.