Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racja HWDP

właśnie wyszłam z atresztu 48 h czyli 67h za marihuanę

Polecane posty

Gość HONOR WŁADZA DUPA PIENIĄDZE
taka prawda :classic_cool:

Gość gość
Przynajmniej wiemy na co ida pieniadze z naszych podatkow. Na walke z groznymi przestepcami jak autorka :D

Gość gość
Boże autorko współczuję Ci Dobrze by było gdybyś powiadomiła media. Strach w takim kraju żyć

Gość gość
idź do adwokata i pomyślcie jak zadziałać. masz swoje prawa więc gnojom nie odpuszczaj bo w tym samym czasie inny prawdziwy bandzior miał luzik bo oni już swój sukces odtrąbili w Twojej sprawie. Nie odpuszczaj bo po po prostu jesteś zwykłym obywatelem a takimi oni powinni się opiekować a nie gnoić. Jak będziesz miała większe problemy to pisz tutaj o razem pomyślimy jak to załatwić

Gość gość
widocznie zle trafilas. ja bylam raz zatrzymana, tez przez marihuane, dokladnie 1g (nie moj) i nie siedzialam nawet 3h. przeszukana bylam, ale nikt nie kazal mi sie wypinac. policjanci byli dla mnie nawet mili, chlopakow troche straszyli, tylko ten do ktorego nalezala ganja siedzial na dolku 48 i ponoc bedzie rozprawa w sadzie. drugi przyklad, mojego znajomego jak zlapali, to ponoc dostal maly oklep na komisariacie, ale powiedzial ze nic nie wie, maryche znalazl bla bla bla i tez wyszedl po kilku godzinach, dostal jakis swistek i nawet zadnych konsekwencji nie mial, po prostu sprawa umorzona. w kazdym zawodzie, sa ci "dobrzy" i "zli" albo komus zdazy sie zachowac niewlasciwie... ale kiedy dentysta wyrwie ci nie tego zeba co trzeba, to przeciez nie oznacza, ze wszyscy dentysci to konowaly. ja rozumiem, jestes wzburzona, ale zeby od razu CHWDP? :D panstwo policyjne, PiS, co tu sie wyrabia, skad Wy to wogole bierzecie ludzie? troche rozsadku :D

Gość gość
H W D P

Gość gość
Uwaga, po pierwsze policja bez nakazu nie może wejść do domu! Pewnie mieli nakaz. Litości. Nie pozwolili Ci zadzwonić? Niezgodne z prawem.

Gość gość
J'EBAĆ POLICJE

Gość HWDP DLA ŚCIERWA
TYLKO BÓG MOŻE NAS SĄDZIĆ

Gość gość
prowo 0/10 poza tym bardzo dobrze! karać ćpunów i tych, którzy wiedza o tym, że ich znajomi ćpają a nic z tym nie robią

Gość gość
Jestem wolnym człowiekiem i będę ćpała co chce, a tobie i temu milicyjnemu państwu nic do tego!:D

Gość gość
póki co żyjesz w państwie gdzie narkotyki takie czy inne są zakazane więc nie p*****l ćpunie i lepiej uważaj, żebyś ty nie wylądował na dołku z palcem w d***e

Gość gość
P*****l się sfrustrowany niewolniku :D

Gość gość
w sejmie codziennie jest tylu najaranych, że nie wystarczyłoby miejsc na detoxie najbliższego szpitala, nawet można zadzwonić z doniesieniem że maja plantację na wiejskiej

Gość gość
czytam i aż żal mi tych plujących jadem. Robicie z kogoś narkomana bo zapalił trawkę ? Idąc tym tokiem myślenia każdy kto spróbował alkoholu jest alkoholikiem. No hipokryci. Więcej dystansu polecam.

Gość gość
HWDP policji :classic_cool:

Gość gość
alkohol, fajki, kawa są legalne :classic_cool: trawa, amfa, koka, hasz itp NIE więc ci co to zazywają są ćpunami. koniec, kropka i basta :classic_cool:

Gość gość
pijący alkohol to alkoholicy. I nie ma tu nic do rzeczy czy alkohol jest legalny czy nie. Robisz z kogoś narkomana bo ktoś lubi palić trawke? Już nie wiem co myśleć, gdy na was patrzę debile.

Gość gość
dzioby w kubeł ćpuny :classic_cool:

Gość gość
nawe Ameryka legalizuje marihuane DEBILE, np. stan Colorado jako pierwszy, a za nim kolejne

Gość gość
A srać na trawę i legalizacje, chciałbym by wróciło stare prawe.... Chciałbym móc legalnie przenieść czy przewieść np. gram kokainy czy amfetaminy, albo trawy i kilku tabletek extazy z punktu A do domu, nie martwiąc się tym, że skończę w mamrze w razie kontroli i obwąchania przez psa, który przypomina labradora. Jedynym, niedozwolonym narkotykiem powinna być heroina.

Gość gość
PALCIE ZIELE PRZYJACIELE

Gość gość
Alkoholicy to ci,którzy pijąc stracili kontolę nad swoim życiem.Nie wszyscy pijący są alkoholikami.

Gość gość
mi raz chcieli dac pól roku wiezienia za zakup pirackich płyt przez internet. Oraz grzywne, wiezienie byłoby w zawiasach, przez to, ze byłam niekarana. Moim zdaniem ta cała machina policyjno- sądownicza jest gorsza do najgorszych zbirów w Polsce.

Gość z dydykacją dla ulicy
j'ebać policyjne ścierwo !

Gość gość
powtórzę - mordy w kubeł zaćpane ścierwa :classic_cool:

Gość gość
Gość 18,06 to chyba psychopata,oni sie nie uzależniają bo ludzkich uczuć nie po.siadają

Gość gość
wolę być psychopatą niż ćpunem zresztą co ma piernik do wiatraka, uważasz, że przez to, że ktoś jest bardziej uczuciowy to ma większe skłonności do nałogu? gó/wno prawda :classic_cool:

Gość gość
Nie musieli was aż tyle czasu trzymać, co do przeszukania ( na golasa) to standardowa i obowiązkowa procedura zwłaszcza przy narkotykach. Możesz złożyć zażalenie ale nie sadze żeby cos ci się udało wskórać