Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa15

Bolerko,marynarka, proszę o poradę.

Polecane posty

Gość czerwcowa15

Witajcie, mam dylemat odnośnie okrycia wierzchniego na swoim ślubie. Kilka szczegółów; Kolor "przewodni" fuksja/amarant. Suknia - długa litera A, lekko rozkloszowana, góra zabudowana koronką, kolor ecru. Włosy - ciemnobrązowe, luźne upięcie, jedynie wpięty kwiat również ecru. Biżuteria - kolczyki i bransoletka sutasz (jest to dość widoczna i mało skromna biżuteria), w kolorach fuksja/kobalt. Buty - szpilki w kolorze fuksji Bukiet - mały zwarty, mieszanka zieleni/róż ecru i akcent w postaci gerberów w kolorze fuksji. Niewiem natomiast co z okryciem:/ Nie znoszę bolerek, podobają mi się marynarki takie dopasowane krótsze, z rękawem 3/4. Nie widzą mi się też sweterki czy szale do sukien. Niewiem też jaki mógłby być kolor tego okrycia? Jak fuksja to może go będzie za dużo? Znowu ecru w moich oczach zlałby się z suknią i sama niewiem. Może coś poradzicie?

Gość gość
ale to i tak tylko do kościoła, więc może być w kolorze sukni. Fuksja na pewno odpada

Gość gość
Świetne marynarki są na stronie allinside.pl. Polecam, bo jest tam duży wybór ładnych i tanich rzeczy