Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę mi przykro, chciałam sobie kupić Maca a moi rodzice

Polecane posty

Gość gość

powiedzieli, że to zły pomysł i żebym lepiej zapłaciła sobie za np. czesne "słowa mojej matki". Czuję się rozczarowana ponieważ pracowałam i zarobiłam sama pieniądze żeby kupić sobie dobrego laptopa. A nagle ona do mnie z takim tekstem;/ Najlepsze jest to, że moi rodzice mnie utrzymują, sami zachęcali mnie do tej prywatnej szkoły, generalnie sami z siebie wciąż mi coś kupują i nigdy mi niczego nie wypominali.

Gość gość
Skarbie, nie załamuj się. Przynajmniej masz ten komputer przy którym siedzisz w tej chwili :)

Widzę, że SPAMER od Maca znowu pracuje :(. x I znowu bezczelnie łże (jak zawsze).

Gość gość
miso1, powalilo Cie? O czym ty piszesz. Ja mam 17 lat. Mam teraz jakiegos zwyklego laptopa dell, ktory juz mnie denrwuje bo jest za ciezki. A w macu podoba mi sie to, ze jest lekki i bateria dlugo trzyma.

>>>miso1, powalilo Cie? O czym ty piszesz. Ja mam 17 lat. Mam teraz jakiegos zwyklego laptopa dell, ktory juz mnie denrwuje bo jest za ciezki. A w macu podoba mi sie to, ze jest lekki i bateria dlugo trzyma.<<< x Nie :). Nie powaliło mnie :). Tylko jako człek z oszustami mający do czynienia :(, potrafię rozpoznać taką k-rwę na kilometr. x Wczoraj PRZYGŁUPIE, kłóciłeś się ze mną, usiłując OSZUKAĆ kobietę i wcisnąć jej Mac-owy szmelc do obsługi firmy. Rozumiem, że chcesz zarobić, na reklamie tego niepotrzebnego w Polsce g_wna, ale Ty ŚWIADOMIE WPROWADZASZ ludzi w błąd, twierdząc, ze na to badziewie, znajdą wszystkie programy dostępne pod WINDOWS. To jest OSZUSTWO, a ja oszustów nie lubię. x Mac był mi zawsze obojętny, bo w Polsce jest równie przydatny jak zebra do jeżdżenia wierzchem :D, ale po Twoich KŁAMSTWACH, poczułem do tej firmy szczerą ODRAZĘ. X Nie lubię ZŁODZIEI i OSZUSTÓW ! ! !

Gość gość
Hahah jak przeczytalam tytul, myslalam ze chcialas kupic mac zestaw w mcdonaldzie

Gość gość
no w koncu rodzice postanowili nauczyc pasozyta gospodarowaniem pieniedzmi. Najpierw studia potem laptop. a jak wolisz odwrotnie to rzuc studia i kup sobie latopa. Rodzice cie finansowali darmozjadzie dopoki nie mialas pieniedzy jak zarobilas to plac za siebie

Gość gość
Spadaj z tymi swoimi urojeniami przygłupie. Ola