Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facet 30 letni nie może mieć 22 latki bo co zazdrość kobiet które starsze

Polecane posty

Gość gość

ha ha

Gość gość
P********z czlowiecze. Poprostu zadna Cie nie chce. Ja mam 21 i mam 10 lat starszego faceta. Ale on jest zadbbany, inteligentny. Nie wisi mu brzuszyskko piwne, i nie ubiera sie jak podstarzaly blokers.

Ja mam faceta 8 lat starszego, więc cóż, może jeśli tylko chce. Ale musi coś sobą reprezentować przy okazji.

Gdy miałem 30, to byłem z 20-stką, więc nie rozumiem: w czym widzisz problem? I miałem już wtedy kawał brzuszka, choć nadal jego obwód był o prawie pół metra mniejszy niż klaty :D :D :D.

Gość gość
haze nie ściemniaj nikt cię takiej wybazgrolonej by nie chciał

Gość gość
To widocznie masz gruby portfel. Ja patrze czy facet jakos wyglada, a nie czarujmy sie sporo facetow po 30 stce sie zwyczajnie zapuszcza. Popsute zeby, brzucho, ubior albo niedopasowany do wieku albo do sylwetki. Takich fajnych 30 latkow do wziecia jest garstka. Pozatym facet po 30 kawaler to znak ze cos moze byc z nim nie tak ( lub niewykluczone ze mial pecha)

gość dziś - jakże mi przykro, że się zawiodłeś na tym świecie. Właściwie to zwrócił na mnie uwagę właśnie dzięki tatuażowi, więc mogę być wdzięczna swoim "bazgrołom" jak je nazwałeś.

>>>To widocznie masz gruby portfel.<<< Biedować nie musiałem :), ale specjalnych kokosów również nie miałem. Dziewczyna znała mnie ponad rok wcześniej i sama zaproponowała pomoc w uporządkowaniu mojej chatynki :D.

Gość gość
a ja mam 31 bardzo zadbanego faceta, wyglada lepiej niz niejeden 23 latem, kobeity same go podrywaja , a ja mam 23 i cow tym zlego? nic. kazdy jest indywidualnoscia.