Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość gość

Lubicie? Irytuja was? Ja troche zazdroszcze, troche niedowierzam, jakie one maja zycie. Niektore mnie irytuja. Rockglamprincess, Boogiesilver, Anioł na resorach, ciasteczko25, Karolina stylizacje, Karolina baszak Ogladacie?

Gość gość
Czasami oglądam, niektore nawet lubie chociaz te filmiki uwazam za malo wartosciowe.

Gość gość
Zazdroszcze: - kosmetykow - super facetow - dochodowej pracy - bo z czego to wszystko kupowac??

Gość gość
Która ma super faceta?

Gość gość
Karolina Baszak - ona to w ogole ma wszystko super... ładna jest, wszystko jej sie w zyciu uklada. Ledwo co z nim zaczela byc i juz slub. Boogie silver tez ma ok faceta, no i najwazniejsze ze przy jej wygladzie on ja uwielbia. A i ciasteczko ma darrena

Gość gość
Karolina ze stylizacji tez ma spoko faceta.

Gość gosia91919119
dziewczyny jak kazde inne... to, ze pokazuja wszystko w idealnym swietle, nie oznacza, ze ich zycie jest idealne. Media sa od tego, aby wszystko idealizowac. A zazdrosc? Po co zazdroscic, jesli samemu mozna miec to co one, wystarczy miec pomysl :)

Gość gość
Czasem zagladam, ale nie jestem fanka, nie przepadam ogladac non stop ciuchow, kosmetykow i innych malo interesujacych rzeczy. Tak tylko od czasu do czasu, jesli chce zobacyzc recenzje jakiegos produktu, ktory akurat chce kupic... Nie wiem czy moge czegos im zazdroscic. Faceta mam, prace mam dosc fajna, stac mnie na wiele rzeczy, moje zycie jest calkiem spoko. Zazdrosc nie pomaga w zyciu....

Gość gość
Naprawdę ogladacie sponsorowane recenzje produktow? :D

Gość gość
To nie chodzi o wiare w to, czy te produkty sa rzeczywiscie dobre czy nie, bo wiadomo, ze producent kaze i one gadaja to co musza. Ale ogolnie o ich zycie. Ja nie mam wlasnego mieszkania, nie mam milosci wiec jak one pokazuje w odcinkach szykowanie sie do slubu, albo nagrywaja z tymi facetami takie śłitasne filmiki i widac, ze do siebie pasuja, no to troche zazdrosc jest.

Gość gość
Normalne laski, to że sa popularne nie czyni je kimś wyjatkowym, a ich życie nie jest bajką. Nawet takie vlogowanie to ciężka praca, ciężka, ale przyjemna... Przygotowanie materiałów na dany temat, obróbka filmu, odpisywanie na maile, spotkania biznesowe itp. tak się wydaje, ale to pochłania masę czasu. Youtube, jest otwarty dla każdego i każdy może zacząć taką przygodę, jaką mają popularne vlogerki. Pamiętajcie,że one też prowadzą normalne życie, na pewno mają problemy, po co mają pokazywać to w filmach?

Gość gość
a Thekretke1 oglądacie? a co do ich życia to nie ma co zazdrościć, wiadomo że do filmików pokazują wszystko w dobrych świetle, ale to nie znaczy że w życiu muszą mieć kolorowo i nie mieć problemów

Gość gość
ja robie polskie vlogi ale glownie to robie amerykanskie i jestem ja w filmiku vlogerka jestem piekna 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Kretke uwielbiam ma wspaniałego męża.. Karolinę z stylizacji również. Często oglądam tez mrs Olimpie .

Gość gość
i przyznam sie ze tak naprawde wyglada moje zycie sama sie czasem dziwie jak ogladam wlasne filmiki ale mam tez brak milosci o tym tez zrobie filmik 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Thekretki nie ogladam, probowalam ale jakos mi nie podeszla. Ja ogladam ciasteczko, boogiesilver i rockglam. Ciasteczko uwazam ze jest bardzo dziewczyna na poziomie, widac ze pracuje nad soba, ma normalna prace. Mi chyba brakuje takiego optymizmu zyciowego , nie umialabym rzucic pracy, zeby poswiecic sie dla kariery na youtube.

Gość gość
Ella Eranthis na wszystko sama zarabia i nie potrzebuje faceta jak te inne vlogerki ktorych najwiekszych osiagnieciem jest rozstawienie nog dla meza ktory je urzymuje. Ella ma zupelna wolnosc i robi co chce.

Gość gość
Ella Eranthis to najpiekniejsze vlogerka! I nie robi tandetnych filmikow o modzie ale podroze po USA i niedlugo po swiecie!

Gość gość
Ciasteczko jest ze wsi to widac. Ma sporo nadwage. Co ona moze doradzic tylko to by reszta polakow wygladala jak ze wsi.

Gość gość
Ciasteczko juz nie jesr z darrenem.

Gość gość
Tragedia a szczegolnie te modowe. zzynka pomyslow od innych + moderacja postow nie przychylnych sobie czyt . nie wchodzacych w tylek

Gość gość
Ella przestan pisac sobie posty

Gość gość
Ciasteczko ze wsi?? Ona sie umie ladnie umalowac i ubrac, pasuje do UK. Nie jest z Darrenem?? przeciez zareczeni byli... Wsiowy styl to maja inne ale nie bede wymieniac

Gość gość
Ciasteczko nie ma nadwagi :D nigdy nie miala :D

Gość gość
ciasteczko jest ze wsi...moglo wyjechac do uk ale wsi nie da sie ukryc

Gość gość
Ella Eranthis jest cudowna!

Gość gość
Kretka to kariere zrobila wychodzac za maz za przecietnego amerykanina polskiego pochodzenia czyli to dobry przyklad dla pole ktorych marzeniem jest rozstawianie nog mezowi w zamian za przecietne (na usa) zycie.

Gość gość
ha ha ha! ale sie ubawilam! ale kretka to cipa przecietna ktora moderuje wszystkie posty widac wolnosc slowa nie zawitalo do lba tej przecietnej panienki