Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość gość
Czasem coś oglądam na Youtube lubię nieesia25 choć ktoś napisał, że to nudne ale ona jest aktywna pracuję w szkole specjalnej z dziećmi jest matką ja lubię jej pielęgnacje włosów makijaż rimmel gotowanie wypróbowałam kilka przepisów a także nissiax83 wspomnianą. Zazdrość do mieszkania raczej mała bo np dailyboogie mieszka w wynajmowanym, miłość jak śpiewała Anna Jantar nic nie może wiecznie trwać i na miejscu Pań nie pracujących to ja bym się bała co np. się stanie w przyszłości jak odpukać facet odejdzie do młodszej kto zapewni im byt finansowy rodzina, rząd? Kosmetyki rzecz ulotna ja przez Youtube kupowałam je :( teraz połowa do sprzedaży poszła i od razu lepiej. Ubrania ja się zastanawiam czemu są promowane z wiskozy ? Ja mam taką chorobę, że w życiu bym nic praktycznie z tego co niektóre Panie pokazują nic bym nie włożyła nie pisząc tu już o barwnikach tych ubrań.

Gość gość
Do 2015.03.22 ty chyba nigdy nie byłeś zagranicą i nie pleć o jedzeniu a ono tam to sama chemia i łatwiej nie raz przytyć.

Gość gość
Red lipstick monster super you tuberka. Wiecie dlaczego ciasteczko25 przestała nagrywać? Aggie i operator wkoło mówią to samo,oglądać sie nie da.

Gość gość
a laura ogrodowczyk ma faceta?

eeee a obejrzelibyście vloga, na którym biegam i poluję na antylopy?:O taki dailyvlog i food diary w jednym:O jesteście za? :O tygrys chce mieć subskrypcje

Gość gość
Moim zdaniem to klony swoich zachodnich koleżanek. Typowa blogerka ma białą toaletkę z ikei, komodę z ikei, kubek na pędzle z ikei (taka osłonka na doniczkę) i koniecznie złoty zegarek majkela korsa (ostatnio DW). W tle pali się świeczka zapachowa, a ona siedzi w swetrze oversize i nawija o przecenie w Rossmanie. Ostatnio przechodzi na dietę bezglutenową, albo weganizm. Rano je owsiankę, albo pije koktajle z jarmuża. Jeżeli chodzi o outfity - wygląda jak zwykła dziewczyny z ulicy. Bluzki kupuje na chińskich stronach (100% poliester), a torebki u Korsa (odwrotnie nie ma sensu, bo marki nie widać). Wciera w siebie niemożebne ilości podkładu, pudru i korektora. Przesadza z malowaniem brwi (koniecznie catrice, po przecież nie można tego zrobić zwykłym cieniem do powiek), a fanki idą za jej przykładem (co ostatnio widać na naszych ulicach). Jak zmyje makijaż, okazuje się, że ma zniszczoną cerę (efekt stosowania wszystkich cudów kosmetycznych). Co tydzień myje swoje 150 pędzli w delikatnym szamponie. Jeżeli w ulubieńcach pokazuje książki, są to zazwyczaj poradniki, książki motywacyjne, albo biografie innych blogerek...Ps. Jak będę miała córkę to zrobię wszystko, żeby tego g.... nie oglądała.

Gość gość
Jak ktoś nie ma pomysłu na zycie to zostaje vlogerką. Wstyd by mi było mieć taka żonę.

Gość gość
dno dna und błoto 🖐️

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Większość tych popularnych vlogerek jest zapuszczona: tyłki coraz większe, buzie jak księżyc w pełni. I z kogoś takiego miałabym czerpać wiedzę o modzie i kosmetykach? Boogie nakupuj***adziewia w funciaku i się tym zachwyca, to samo z zakupami ciuchów na chińskich stronach. Ona ma to za darmo, więc wyrzucić nie żal,ale zachwalanie tego badziewia to już nie jest fair. Stylizacje jak się ogląda z dalsza, to wygląda jak dzidzia-piernik Wieka pupa i za ciasna i przykrótka kiecusia :/ A to co zrobiła Kretce na głowie ( przedłużanie włosów) to już tragedia. Wisiały żałosne sztuczne strąki. Oleska za chwilę w kadrze mieścić się nie będzie.Pamiętam jak zagęściła sobie rzęsy. Na jednym oku były wywinięte w górę, a na drugim w dół. Prześmiesznie to wyglądało :D No i na koniec Szusz..najnudniejsza z całej paczki. Codziennie kręci filmiki o doopie marynie: wstała, zjadła, ubrała się i poszła spać. No czasami lubi zaszaleć i na zakupy wyjdzie

Gość gość
stylizacje - odkąd jest z dg coraz trudniej ją znieść na ekranie i estetycznie i to co i o czym mówi, jej życie zamieniło się w telezakupy. Szusz- nudno, Ale czasem oglądam z wyłączonym głosem jej vlogi z wyjazdów nissiax83- jak dla mnie nuda, Ale jedna z niewielu dziewczyn na youtube, które sprawiają wrażenie, że wiedzą o czym mowia Redlipstickmonster- ładnie zrobione filmiki, Ale moim zdaniem to poruszającego talentu to ona nie ma, jej makijaże są staranne, Ale na jedno kopyto Maxineczka - jak wyżej Katosu- ładne makijaże i ładnie zrobione filmiki, Ale nie ma tu ani niczego nowatorskiego, ani na czasie, wciąż jedno i to samo, wariacje na temat różnych kolorów na oku Olfaktoria- porażka, Ale nie dlatego, ze ma takie jakie ma poglądy (co swoją drogą jest dla mnie pustkowiem moralnym), za to ze sie tym szczyci i uważa że to czyni ją kimś wartościowym, bo uważa tak a nie inaczej, jak dla mnie potwierdza stereotyp Pan pracujących w dużych p erfumeriach, tzn. niemiłe sucze, traktujące klientów z góry callmeblondieee- irytująca, bardzo, taka dziunia, która zakup torebki wynosi do wydarzenia życiowego numer jeden, pustka i już Thekretka1- plecie głupoty, Ale fajnie się ogląda jej wyprawy, bo tu w Polsce tego słońca tak mało Rockglamprincess- irytująca, chodzaca reklama

Gość gość
Radzka- świetny styl i ładnie zmontowane filmiki, lubię oglądać jej inspiracje miesiąca, Loveandgreatshoes- bardzo ładne dziewczyny, Z fajnym stylem

Gość gość
Kocham Anite Kobus (Coco Collection). Jest naprawde swietna: szczera, mowi do rzeczy, wie o czym mowi i nie kupuje torebek z Chanel za bajonskie sumy. Ma swietny gust i naprawde umie gotowac. Do tego Massimo i Enzo sa swietni - moglabym ich trojke ogladac non stop. Nie moge zdzierzyc tej calej BoogieSilver - ten jej okropny tatuaz i ten kolczyk w jezyku. Fuj! Totalna wiocha. Co ona myslala, zanim sobie tak nieodwracalnie zmodyfikowala cialo? Nie wiem dlaczego ma tyle followers, bo nic ciekawego soba nie reprezentuje. Karolina ze Stylizacji ma bardzo zly gust i dosyc plebejska urode - nie wiem dlaczego jej kanal nazywa sie Stylizacje, bo niestety te ciuchy, ktore poleca z tych Chinskich stronek sa naprawde nieciekawe i czesto te "stylizacje" do jej typu figury nie pasuja. Moze powinna znalezc sobie styliste. Dla mnie ona jest wulgarna ale nie glupia. Szusz jest ok kiedy o zyciu mowi, ale musi byc niezla snobka, bo rzeczy tylko markowe i najlepiej drogie, jak cos nie ma metki, ale jest fajne to napewno na to nawet nie spojrzy. Trzeba przyznac, ze ma super gust i naprawde umie sie ubrac - nie tak jak Karolina.

Gość gość
Szusz ma okropna maniere poprawiania włosów nie da się tego zdzierzyc poza tym jest wiecznie zmęczona mimo że nic takiego nie robi, Karo rzeczywiście ma fatalny gust ubiera się jak nastolatka która szuka swojego stylu.

Gość gość
Uwielbiam Laure Ogrodowczyk I jej kochana rodzine Lubialam the kretka1 ale Juz nie zmienila sie I klamie I wymusza na mareczku zeby slodzil jej nudna jest. karolina mysliwiec fajnie zaczela ale Juz widze zmienia sie I popisuje sie I ciagle przeprasza niewiadomo za co Susza jest nudna I wstretna ten nos urode ma jak by ciagle smierdziala pomimo tylu kosmetykow no niewiem co myslicie sami osadzcie LOLA jest fajna tez I jej skromny mąz Niesia25 ciagle sie rechocze ta jej kwadratowa twarz z tym usmiechem jest beznadziejna Najgosza z wymienionych the Kretka 1 klamie I sztuczna jest Karolina ze stylizacji fajna ale ten jej Darek zupelnie nie pasuje do niej niski chlopczyk I wyglada jakby byl chory ta twarz taka przezroczysta wargi sine bleee co ona w nim widziala jej pasuje wysoki muskularny facet Uwielbiam Laure Ogrodowczyk I jej rodzina tata jej fajny skromny mama kochana

Gość gość
Callmeblondee oglądałam kiedyś, ale przeraża mnie teraz jej snobizm. Widać, że dziewczyna nie ma dystansu i jest żywą kalką instagramowej mody. To spotkanie marzeń, czy też spełnienie życia, czyli spotkanie przelotem z jakąś tam blogerką z Anglii było mega żenadą. Pies o ludzkim imieniu i ubezpieczanie drogich torebek, które podobno traktuje jak inwestycję (ha, ha) to już nawet nie wiadomo jak komentować. Czekamy teraz na tatuaż i kota. Wtedy będzie spełniona. Żałosna dziewczyna. I przerażająco pusta. Z prostego makijażu robi taki cyrk, że ho ho...Ot znak czasu, egzystencje nic nie wnoszące, a będące kalkami internetowych trendów.

Gość La Reina
Callmeblondieee jest tragiczna. Kiedyś lubiłam jej psiapsiółę misspkproject, ale po tym jak powiedziała, że nie stać ją na ubrania z sieciówek, bo szybko się niszczą, zatem woli wydać na chanel i korsa (tj uzbierać) to śmiechłam. Lepiej by zrobiła gdyby powiedziała, że po prostu woli Korsa, ale nie, musiała odstawić szopkę. Jedyną jaką oglądam jest Weronika Truszczyńska ze względu na interesujące vlogi o Chinach. Ale dziewczę denerwujące. Chwalące się tym, że w wieku 22 lat już sama mieszka w Chinach i pracuje (rzuciła studia) w firmie produkującej gry na telefon. Oj, jakie to proste kupić sobie bilet do Chin i zacząć żyć. Tylko, że Weroniczka ma dosyć kasiastych rodziców, którzy zabierali ją do Chin już wcześniej i kupowali ciuchy od Balenciagi. :P Narzekała też jak to żałowali kasy na dobre jedzenie w Chinach, podczas gdy w Polsce nie stołują się w tanich restauracjach. Albo ta cała littlemooonster96 - tragedia. Pewnie, że chciałabym mieć tyle kasy co one (chociaż większość z nich to panny nowobogackie, które nagle zachłysnęły się większym przypływem gotówki) ale bez konieczności pokazywania tego w Internecie.

Gość gość
Jezu Ludzie, weźcie się za siebie i za swoje życie, zacznijcie żyć, bo z tego co tu czytam to widzę, że nie jesteście szczęśliwi. Kiedy w końcu zrozumiecie, że to taki zawód i kasę się na tym też jakaś trzepie i czasu i zaangażowania potrzeba, jak i umiejętności, znajomości sprzętu. A że hajs z tego leci? Co w tym dziwnego? Kto pracuje za darmo? Nie wiem, niby młode osoby tu są i nie rozumieją, że świat idzie do przodu, że powstają nowe zawody czy rozne inie sposoby zdobywania kasy... Ale nie... trzeba hejtowac, ale oglądać to wszystko, wnikam w życie osobiste i (niby nas to nie obchodzi, ale...) ludzie, wadzi Wam to w czymkolwiek, że np. Szusz paczkę dostanie (że Szusz podałam za przykład totalna improwizacja). Naprawdę trzeba trochę zrobić i wsadzić w swoją pracę trochę wysiłku, żeby takie paczki zacząć dostawać. A że są filmy sponsorowane, lub niezbyt dyskretne czasem reklamy, no to cóż... mam do powiedzenia tyle, zastanówcie się, czy jeslibyscie poświęcili przynajmniej jedną trzecią (i wiecej) swojego dnia na robieniu czegoś zeby się gdzieś pokazać, to czulibyscie się z***biscie tak przez rok, 2, 3, 4... lat niczego tym nie zyskując? To jest youtube, to też praca i wg mnie bardzo ciekawa jak i może być owocna. Sami oglądacie za darmo, zajmujecie Swój czas pewnej formy rozrywka i pretensje, dlaczego ktoś dla Was nie robi tego za darmo... no Ludzie...

Gość gość
Lol, widzę że jesteś w temacie i masz wszystko na bieżąco... taka mała rada ode mnie dla Ciebie - skoro tak Cie to irytuje to po jaki gmiot to oglądasz? A gdybyś usłyszała jak moj chlopak do mnie mówi, lub ja do niego to pewnie byś stwierdziła w Nas patologie. A wiesz co to znaczy związek, dopasowanie charektorów i nawet nie zawsze, aż tego potrzeba, czasem wystarcza miłość i niczego więcej nie trzeba, więc życzę Ci powodzenia, bo czuje ze tego nie doświadczyłas

Gość La Reina
Śmiechłam jak przeczytałam koment o nowym zawodzie. Jak można porownać zapieprzanie na etacie i ciagle dokształcanie się do tego co one robią. Wstyd i hańba, że takie coś stało się zawodem. Żeby to jeszcze coś wnosiło.. ale namnożyło się vlogerek urodowych jak królików i mało która ma pomysł na kanał, poza wychwalaniem się zakupami. To po prostu pustostan. Pracują, zarabiają, ok, ale to co robią niektóre to żenada. Callmeblondiee raz wyjechała z tym jaja to ona jest modna i classy bo sobie kupiła torebkę Korsa. Te, których nie stać są wsiurami, czyż nie? Po tym straciłam do niej szacunek i przestałam oglądać. Krzysztof Gonciarz ma ciekawe vlogi oraz kilka osób, które zajmują się gotowaniem. To jest coś a nie pseudo modowy badziew. Jedyną która na prawdę miała klasę była Weronika Załazińska i nawet dość daleko zaszła.

Gość gość
ciasteczko 25 ma jakiegoś staruszka :D

Gość gość
aggie81irl to jakaś tragedia. Te jej vlogi to istna pomyłka. Nie wiem jak ktoś tą tandetę może oglądać. Podnieca się i emocjonuje byle czym jakby to było coś serio ważnego albo fajnego. Ciągle gada jedno i to samo i każdy vlog wygląda tak samo. To jest tak nudne że aż się odechciewa a jeszcze do tego jest taka nieapetyczna . Zero gustu , szminka niedopasowana . Nie lubie jak ktoś robi z siebie wielką gwiazdę . Aggie jeśli to czytasz to usuń ten kanał i się nie ośmieszaj

Gość gość
Mnie wkurza Aggie81irl. Baba po 40 a udaje nastolatkę. Mała , gruba i gada w każdym vlogu to samo. Udaje że jej życie jest takie super a tak na prawdę to porażka. Szczerze to nie wiem czy jest z nią wszystko ok bo ubiera się i maluje kiepsko. A to wynoszenie wszystkiego co najzwyklejsze do poziomu super informacji i biadolenie o niczym przez 30 to strata czasu. Którego filmu nie włączycie to będzie to samo tylko kolor niedopasowanej babcinej szminki się zmieni

Gość gość
Stylizacje nie zna się na niczym, nie ma gustu. Włosy wiecznie proste chodz podobno tyle o nich wie . Jak widać tylko według niej. Znana z tego że jest znana i ma chłopaka pseudo kucharza z zespołem downa który i tak każdy wie że woli chłopców.

Gość gość
Weszlam na kanal Baszak faktycznie wydaje sie byc idealna, jestem nia zafascynowana:) Na pewno doszla do tego ciezka praca, ale wow... dopasowany maz, idealne zycie, klasa... zazdroszcze, ale tak pozytywnie. Ja trafiam na samych nieodpowiedzialnych mezczyn i nie moge ulozyc sobie sobie zycia do konca tak jakbym chciala. Ale dobrze, ze jej sie wiedzie. Milo popatrzec jak komus sie udaje...

Gość gość
Ja tez bardzo nie lubie tej Aggie wkurza mnie jej glos, oboje z mezem sa nudni i irytujacy!!!

Gość gość
Baszak idealne ale nie wszystko złoto co się świeci. Tu wolę nieesia25 i zatańczy przed kamerą jakaś żywsza :)

Gość gość
Ostatnio trafiłam na filmiki dziewczyny Simplelife Magda (nie pamietam nazwiska) co prawda tylko 2 outfity ale wyglada na sympatyczną... mogłaby się rozkręcić, może byłoby to coś nowego i normalnego

Gość Elwira90
Zawsze tak ładnie wyglądają. I te wizyty w salonach kosmetycznych, zazdroszczę, że mają takie ładne i gęste włosy, bo u mnie niestety to jakaś porażka. Chciałabym sobie je przedłużyć niedługo.Taki offtop, ale macie może jakieś salony i techniki przedłużania godne polecenia?