Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za zlikwidowaniem ob obowiązku płacenia alimentów

Polecane posty

Gość gość

kobiety może zaczną wtedy uważać z kim chodzą do wyra jak się napatrzą jak inne dzieciaczki przymierają głodem a faceci zaczną brać odpowiedzialność za to gdzie wsadzają swojego kootasa!

Gość gość
no w*****a mnie to bo jak luj nie płaci idiotce alimentów na ich wspólnego bękarta to płaci podatnik - czyli ja! a ja k***a nie chce wezme odpowiedzialność za swoje dzieci i żone ale nie za k***a cudze... :/

Gość gość
gość dziś kobiety może zaczną wtedy uważać z kim chodzą do wyra jak się napatrzą jak inne dzieciaczki przymierają głodem x Taaa bo te alimenty to fortuna. xxx a faceci zaczną brać odpowiedzialność za to gdzie wsadzają swojego kootasa! x Tym bardziej nie będą brać odpowiedzialności.

Gość gość
to jak sobie zobaczą jak ich dzieci zdychają z głodu to zaczną brać odpowiedzialność a jak nie to kobiety zaczną uważać z kim łażą do wyra bo z tego co mi wiadomo do spłodzenia potomstwa trzeba dwojga

Gość gość
Pewnie, zaglodzmy setki dzieci zeby zapobiec stosunkom seksualnym doroslych ludzi. Logika rodem ze starego testamentu.

Gość gość
i w ten o to sposób selekcja naturalna wyeliminuje głupie i słabe osobniki poprzez trwała ich utylizacje z tej planety

Gość gość
nie wierze w Boga w takiej formie jak mówi kościół natomiast wierze że Darwin miał racje

Ja proponuję OBOWIĄZKOWĄ STERYLIZACJĘ mężczyzn, którzy zmachają więcej niż jedno dziecko, którego nie potrafią utrzymać. Ostatnio czytałem o takim, któremu na razie, udowodniono dwunastkę :D, a to podobno nie koniec :D :D :D. x Do autora tematu: Nawet gdyby kobiecie dopłacali, to i tak, by Cię nie chciała :D, więc nie musisz unieszczęśliwiać samotnych matek.

Gość gość
goowno mnie obchodzi czy by mnie chciała czy nie - ja nie mam zamiaru łożyć na cudze bękarty

Gość gość
obowiązek byłby zbędny gdyby faceci byli ODPOWIEDZIALNI za swoje potomstwo

>>>goowno mnie obchodzi czy by mnie chciała czy nie - ja nie mam zamiaru łożyć na cudze bękarty<<< Przecież jako prawiczek, na utrzymaniu mamusi, nic na nie nie łożysz :D :D :D. x Za to my składamy się na rentę, którą Ci po tatusiu wypłacają.

Gość gość
misio1 ty pedale to znowu ty?

Gość gość
gość dziś to jak sobie zobaczą jak ich dzieci zdychają z głodu to zaczną brać odpowiedzialność a jak nie to kobiety zaczną uważać z kim łażą do wyra bo z tego co mi wiadomo do spłodzenia potomstwa trzeba dwojga x Prrrbuhahahaha dobreeee... Już to widzę. jak faceta nie obchodzi co się z jego dzieckiem stanie jak sie odwraca na pięcie, to myślisz, ze go sumienie ruszy jak zobaczy je zagłodzone? Nie rozumiesz jednej podstawowej rzeczy, alimenty to nie jest fortuna, za która wyżyje matka z dzieckiem. Do tego jeszcze masz coś takiego jak rozwody, gdzie te dzieci już są.

Gość gość
ten caly wpis potwierdza ze jestes idiota do potęgi entej który zapewne spłodził dziecko i zaskoczony ze bedzie płacił. Otoz dobrze ci tak. I przygotuj sie bo kobieta moze co pol roku pozwac cie o podwyzszenie alimentow chocy o 50 zł. I pluj dalej i tak kobiety sa madrzejsze i zawsze spadna na 4 łapy a ty skonczysz z dlugami jak nie umiesz wackiem sterować.

Gość gość
popie/rdoliło cię kobieto? przeczytaj to co napisałem - że na swoje i na żone będę płacił a nie na cudze x jak kobiety nie będą mogły pociągnąć faceta o alimenty to zaczną rozsądniej podchodzić do wyboru faceta z którym chodzą do wyra bo teraz to nawet nie znają jego imienia

>>>misio1 ty pedale to znowu ty?<<< Po Twojej reakcji wnioskuję, że dobrze wyczułem DEBILA - NIEROBA :D :D :D.

Gość gość
a kto ci kaze placic na cudze/???? nie badz juz taki dobry wystarczy jak wezmiesz odpowiedzialnosc za swoje

Gość gość
>>>misio1 ty pedale to znowu ty?<<< Po Twojej reakcji wnioskuję, że dobrze wyczułem DEBILA - NIEROBA smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x swój pozna swego...

Gość gość
państwo każe mi płacić alimenty na cudze dzieciaki z moich podatków pogłębiając dziurę budżetową

Gość sexownakociczka
to z czego ja bym żyła? jakby nie było alimentów?

Gość gość
to twój ból doopy trzeba było rozsądniej zachodzić w ciąże 100 000 lat temu takie samotne matki które źle wybrały lub straciły żywiciela stawały się obiadem dla tygrysów szablo zębnych lub watahy wilków - bo w naturze wygrywa silniejszy i sprytniejszy

Gość gość
No w sumie co to jest kilkaset zł alimentow. Meżczyzna powinien ponosic całkowite koszt wychowania dziecka a nie alimenty tylko płacić.

Gość gość
up

Gość gość
Odkąd są alimenty to faceci jakoś nie zaczęli "ostrożniej dobierać sobie partnerów". A odkąd jest antykoncepcja to w zasadzie nieświadome spłodzenie potomka jest niemożliwe. Więc nie pitol, bo nikt nie płaci za co innego niż własna głupota.

Gość gość
a dodatki dla samotnych matek pierwszeństwa w przedszkolach i złobkach? kto za to płaci? qrwa jak kobieta i mężczyzna nie potrafią zapewnić warunków swojemu potomkowi to powinien on odpaść w procesie selekcji naturalnej!

Gość gość
Chłopie szukasz problemu w kobietach i chcesz to rozwiazac brakiem alimentów??? Po pierwsze zastanow sie co wtedy z dziecmi ktore sa np z jednym z rodzico bo sie rodzice rozwiedli po kilku latach? To tez np matka ma wychowywac dziecko sama a np ociec niech sobie zrobi nowe dziecko a na stare juz nie weźmie rzadnej odpowiedzialnosci? Poza tym jesli np matka nie zajmuje sie dzieckiem, nie daje mu jesc, nie wyprawia do szkoły, nie kupuje mu np ubranek - to niech płaci alimenty - utrzymanie dziecka kosztuje a to nie tylko kwestia jedzenia. Dlaczego dziecko ma przymierac głodem - bo sie rodzice na nim ucza byc odpowiedzialni i moze jak sie naogladaja jak głoduje to zaczna go kochac i dbac o niego? To chora propozycja... poza tym nie wiesz jak jest ciezko samotnej kobiecie czy ojcu jednoczesnie pracowac i zajmowac sie dzieckiem ? Np zarabiaj sobie 2tys zł na reke (to duzo w tych czasach), odejmij jedzenie 500zł, rachunki 700zł, opiekunka ok 700zł (ciekawe która ci za mniej przyjdzie na cały miesiac) to ile ci zostaje? 100zł na jakiekolwiek ubrania, przyjemnosci... albo i nawet tyle ci nie zostanie bo co to jest 500zł na jedzenie - a juz nie mowie ze jak dziecko jest chore to co? Powiesz dziecku - nie? A ciekawe kto zarobi w tych czasaCH 2000ZŁ NA REKE... a juz nie mowie o tym ze potem dziecko idzie do szkoły i co? To tez kosztuje.. Dziecko nie zawsze jest wynikiem "nieuwagi" ale tez owocem miłosci - ale nie zawsze sie w zyciu układa.