Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mezatek, zalujecie ze jestescie po slubie ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Nie.

Gość gość
Tak, ją od wczoraj żałuję:-/

Gość gość
bardzo

Gość gość
tak

Gość gość
dlaczego zalujecie? to szczera i obiektywna opinia?

Gość gość
Dlaczego żałuję. Hmmmm... Bo nie mam o moim mężu takiego zdania że jest dla mnie wygraną na loterii. A uważam że żona powinna swojego męża postrzegać jako kogoś wyjątkowego. Związałam się z moim mężem dawno temu gdy byłam jeszcze młoda i głupia, gdy nie wiedziałam zupełnie jak szukać, rozpoznawać tą swoją drugą połowe, szukałam na ślepo, tu sie sparzyłam, tam mi nie wyszło i nie wiedziałam już w którymś momencie wg jakich kryteriów szukać. Więc ustaliłam sobie nowe kryteria podyktowane ostatnio poniesioną porażką, a mianowicie szukać kogoś całkiem przeciwnego do osoby z którą nie wypaliło wcześniej (i to był debilny wniosek) no ale generalnie miałam zupełnie inne pokrzywione poglądy na związek niż dziś, zupełnie też inne gusta co do wyglądu fizycznego, a przy tym bardzo potrzebowałam czyjejś bliskości. To ostatnie to jest najgorsze co może być na prostej drodze do spieprzenia sobie życia. No ale generalnie z moim mężem zaprzyjaźniłam się po prostu i uznałam to za większą gwarancję trwałego związku a całą te miłość to sobie dopowiedziałam. Jak ktoś czegoś bardzo chce to to wszędzie zobaczy. A wyszłam za niego bo nazbierało się tego stażu sporo lat i przekształcił się ten ślub w swego rodzaju zobowiązanie. Ale po latach jesteśmy jak brat i siostra i to jest mój największy dramat. Nadal bym chciała rozwikłać te zagadke na czym polega spełnienie, szczęśliwy związek mężczyzny i kobiety czy fascynacja fizyczna a przyjaźń może iść ze sobą w parze ??? Bo u mnie zawsze było jedno albo drugie. Nie wiem jak to jest u innych, jak inni sie dobierają. Ja nie potrafie.

Gość gość
nie :)

Gość gość
ja nigdy nie żałowałam. Jestem 8 lat po ślubie i nadal jestem bardzo szczęśliwa. Ostatnio nawet moja teściowa stwierdziła, że mój mąż to by za mną w ogień skoczył :)

Gość gość
Tak. Nie ten człowiek, nie to życie.

Gość gość
gość dziś Tak. Nie ten człowiek, nie to życie. x planujesz rozwod?

Gość gość
20.33 macie dzieci?

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
ja zaluje

Gość gość
Proszę aby mężatki wypowiadające się tutaj podawały swój wiek i ile po ślubie-żonaty 46 latek

Gość gość
a twoja żona żałuje?

Gość gość
Z jednej strony żałuje, z drugiej nie bo gdybym nie wyszła za maz, to nie miałabym wspaniałych dzieci, ktore mamy. Nic sie nie dzieje bez powodu.

Gość gość
Nie żałuję i nigdy nie żałowałam, bo wzięliśmy ślub z miłości, która nie wygasła do dnia dzisiejszego - mężatka ponad 20 lat po ślubie

Gość gość
Ja też nie. Mamy dzieci i ślub, ale najważniejsze, że MY jesteśmy RAZEM.

Gość gość
Żałuję tylko tego że nie potrafię go juz kochać. Pojawił sie ktoś inny i pojawiły sie wątpliwości czy mój mąż to moja miłość czy tylko przyjaźń. Ale skoro ślubowałam to teraz tego nie cofnę i nie zepsuję

Gość gość
Nie żałuję, 8 lat po ślubie, 11 lat razem.