Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahaaa

tampony Beppy

Polecane posty

Gość kahaaa

hej .mam do was pytanie .czy słyszałyście otych tamponach ,ponoc mozna w nich uprawiać seź ,własnie do tego celu szukam ich ,i chciałabym sie dowiedzieć czy one sa wyczuwalne dla partnera czy uciskaja albo draznia jego..i fgdzie mozna kupić je ,znalazłam strone w internecie ale tam kosztuja 5 0zł ,,nie ma gdzies taniej w rosmanie moze albo na allegro kto z was z nich korzystał , i jczy podczas sexu nie wycieka nic bardzo sie o to boje a chlopak teraz przyjezdza a ja mam miesiaczke dosttac

Gość kahaaaa
przepraszam za literówki i błędy komputer mi szwankuje chodzi o sex podczas miesiaczki :)

Gość Indygoo123

Wiem, że wątek był założony dano temu, ale może ktoś tu zajrzy jeszcze. Wczoraj wypróbowałam te "magiczne" tampony beppy. Muszę przyznać: działają! Pierwsza gąbeczka i tak sie zmarnuje, bo warto wiedzieć co i jak 🙂 Nie wyciągają się oczywiście tak łatwo jak jak zapewnia producnt, ale jeśli się nie wpadnie w panikę, a później nabędzie trochę wprawy idzie to całkiem sprawnie. Najlepiej aplikować pod prysznicem, bez namaczania gąbeczki oczywiście, bo wtedy wszystko jest czyste 🙂 Ważne jest żeby zaaplikować sobie beppy przed zbliżeniem (jeśli się zrobi to dużo wcześniej, a ma się obfitą miesiączkę gąbeczka znytnio nasiąknie i partner może z niej "coś wyciskąć"). Mój ukochany był zadowolony i uznał, że to się sprawdza.