Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet zdradzal swoja byla przez 3 lata, mnie tez zdradzi?

Polecane posty

Gość gość

j.w. moj facet mial kobiete 6 lat, przez 3 mieli zwiazek zupelnie bez seksu, bo ona ciagle nie chciala, do tego roztyla sie niemilosiernie, byla dla nieo jak matka, na wszystko mu pozwalala, robil co chcial.... w sensie powiedzial jej po 2 latach,z e chce sie rozstc to blagala go zeby zostal.... w koncu zostawil ja , bo chce sie ustatkowac, nie mial kobiety prawie dwa lata, teraz ma mnie..... od kilku miesiecy, mieszkamy razem, jest cudowny i dobry dla mnie, chce zalozyc rodzine ale boje sie.... moze i mnie zaraz zdradzi i zostawi... chyba nie przyjme oswiadczyn.

Gość gość
hmm dziwna sprawa... ale skoro prawie dwa lata z nikim nie byl, a teraz z toba jest to moze faktycznie chce cos zbudowac

Gość gość
jak ona na to dala przyzwolenie to zapewne uwaza, ze byla cudowna i jak ty mu zrobisz wyrzuty za cos takiego to powie,z e jestes okropna atamta byla taaaaaaaaaaaaaaaka dobra dla niego. wiem z autopsji

Gość gość
Ej nie rozumiem - jak to mial kobiete przez 6 lat, przez 3 lata zyli bez seksu, a po 2 latach on jej powiedzial ze chce sie rozstac? To po 6 latach bycia w zwiazku ja porzucil czy ile w koncu trwal ten zwiazek? Jakies zadania matematyczne nam probujesz robic?