Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
Co tu taka cisza ? :-)

Gość Baha35
Dyszka biegowo,rowerem 30km i spacer godzinny.Nie pytajcie gdzie mi wchodzą nogi :D

Gość anless_30
:) dalej zakochana ? ;)

Gość Alex79d
Innaccessible trzymam kciuki, teraz puściłam zeby ci odpisać, ja dzis se kupiłam różowe trampki all stars converse, nowe okulary słoneczne tez różowe obramowanie , taki style jak amerykańska policja, spodnie adidasa, niestety czarne ale kozak z pomarańczowym napisem na udzie tak skośnie, kozak yes spodnie dżinsy porwane po całej długości i tiszerta z małpka, im starsza tym głupsza jestem bez kitu, tylko jak ja do pracy tak pójdę to mnie wyrywała , a te dżinsy z dziurami to mozna mnie za kolanko cmyrnac jakby niunia chciała, i wydałam pol pensji. Ale jak sie zobaczyłam w lustrze to za sama siebie chciałam bzyknac, a i jeszcze, obok w przymierzalni była kobita, na bank lesba,m jak ja wyszłam z mojej kabiny sie oglądać na zewnątrz w dużym lustrze to do mnie oko puściła, ale ona taki męski typ lesby, ja sie uśmiechnęłam do niej, a mogłam tez oko puścić, ale uśmiech tez swoje zrobił bo mowi mi ładnie ci te dżinsy lezą hahahahaha, dziekuje powiedziałam i zwiałam so swojej kabiny hehehe.

Gość gość
Oj Alex, Alex z sympatii tylko ci zazdrościć nie będę. Jakbym tak chciala kupić sobie cos tak czesto jak ty.. Ile tych okularówi butów można miec .? Nie to co u nas , polska rzeczywistość. :( Dam Ci jednak dobrą radę: jutro za chałupę sie weź, ogarnij trochę i bądź gotowa. :)

Gość gość
Mam motor

Gość gość
Alex, nosisz szpilki i pończochy?

Gość gość
22:00, plus coś tam Na dobry nastrój 3drinki i 2 piwa wypite. Coś nie dziala, raczej

Gość Baha35
Alex zaszlalas :D nic tak kobiecie humor nie poprawia jak zakupy

Gość gość
A powinnaś. Znając i zaspokajając własne potrzeby samoczynnie :P uczysz sie beznadziejo, nadziejo i przyda ci sie to przy zaspokajaniu potrzeb wybranki :)

Gość gość
Jest tu kto/

Gość JakaśNadziejaJednakJestbyłoBez
no proszę, wycięli mego posta z pytaniem o kluczową sprawę, trudno :(

Gość gość
_:) Kobiety mam do Was pytanie .. Co byscie zrobiły gdyby odezwala się do was była i pytała o to czy tęskniłyście myślałyście o niej i ze gdyby mogła cofnąć czas nie doszło by do rozstania no i następna sytuacja spotykałybyscie się z niedoszła ale być może przyszłą ? Bo ja mam mózg padnięty po dzisiejszym i nie myślę jasno :( w depresje wpadnę chyba ...

Ja bym postarała się na trzeźwo ocenić, która dla mnie więcej znaczy :)

Gość gość
_:) ann witaj :) już Ci angina przeszła a zabrałaś swoją wybrankę na ten spacer ? Co do mojego dylematu to już trzeźwo dziś nie będę myśleć :( nie wiem jutro pomyśle o tym..

Coś ostatnio kiepsko z moim zdrowiem, jakieś przeziębienie mnie teraz łapie, chyba nie wyleczyła poprzedniego. Ostatnio może głupio robie ale unikam ją... rozmawiam tylko gdy trzeba coś ustalić.

A co do Twojej byłej, to takie pytanie "czy tęskniłaś" jak dla mnie oznacza, że czegoś od Ciebie oczekuje

Gość gość
_:) uuuu nie dobrze::( wylecz się dobrze choć teraz taka pogoda ze raz ciepło raz zimno wystarczy ze wiatr mocniej zawieje a już katar .. Co się dzieje ? Dlaczego się od niej odsuwasz ? Czemu tak robisz ?

Gość JakaśNadziejaJednakJestbyłoBez
gość dziś a jakie relacje uczuciowe masz do obydwu pań ? Rozumiem, że w niedoszłej jesteś zakochana, a w tej byłej ?

Cały czas o nią dbam, pomagam jej, jestem na każde zawołanie i ona to widzi i wykorzystuje, a sama od siebie rzadko coś daje. Chyba imponuje jej, że młodsza za nią biega, dlatego postanowiłam się na jakiś czas odsunąć. Ona to zauważyła i robi wszystko żeby zwrócić na siebie uwagę, jak przechodzi obok mnie to otrze się o mnie ramieniem, siedzimy obok siebie to dotyka moich nóg, podaje mi dokumenty nasze dłonie "przypadkowo" się zetkną. Myślałam, że jestem jakaś przewrażliwiona na tym punkcie ale jak pomyślałam ile razy ostatnio było takich sytuacji to jednak widze, że to taka gra z jej strony.

Gość gość
_:) szczerze nadzieja.. Nie wiem co czuje do byłej napewno nie to co czułam do niej jak byłam w zwiazku z nia a z ta niedoszła miło mi się czas spędza zaplanowałam dla niej romantyczne popołudnie i wieczór kolacje przy świecach ale jedzenie nie było zbyt romantyczne.. Dobrze się z nia dogaduje pożądam jej nie tylko fizycznie . Nie wiem czy brnąć w to dalej . Chyba boję się zaufać drugi raz ..

Gość gość
_:) ann może ona się boi zrobić krok do przodu .. Specjalnie próbuje zwrócić uwagę żebyś wykonała jakiś krok w jej stronę .. A Ty też w taki sposób szukasz kontaktu jaki ona robi ? Może w Twoim przypadku właśnie potrzebne jest takie małe zdystansowanie jesli będzie chciała ona będzie teraz o Ciebie zabiegać .. Chociaż jak już Cię dotyka niby przypadkowo to musi coś być na rzeczy ..

Nie jestem na tyle odważna żeby ją dotykać :) czasem się zdarzy ale to naprawdę przez przypadek, ona robi to dość ostentacyjnie . No nic, zobaczę jak to będzie w przyszłym tygodniu, może zagadam o coś. Ale na razie mam huśtawkę nastrojów, sama nie wiem co robić z tym dalej. Raz jestem szczęśliwa bo wydaje mi się, że jednak coś jest na rzeczy, a innym razem mam doła bo myśle, że i tak nic z tego nie będzie, a te wszystkie znaki to moje urojenia. A teraz żegnam się z Wami :) muszę się położyć, bo okropnie się czuję.

Gość gość
_:) właśnie Ann zobacz jak sytuacja będzie rozwijac się w przyszłym tygodniu . A teraz wypij sobie herbatkę z miodem i cytryna i do łóżka weź gripex czy coś innego i się kuruj :) dobrej nocy :)

Gość gość
_:) zawiecha ?