Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
Drogi gościu, szkoda słów. Lepiej od czasu do czasu wejść, poczytać, poprawić sobie humor że ludzie mają takie problemy i cieszyć się z normalności. Widać że dla niektórych to forum to prawie całe życie. Piszą tutaj od rana do.....rana, uzalaja się nad sobą. Widać nie mają innych problemów. W pracy śledzimy czasem ich losy i trzymamy kciuki żeby nie spotkała ich w życiu wieksza tragedia jak choroba dziecka czy kogoś bliskiego bo chyba tego by nie udzwignely jak przerasta ich zmiana nastroju wybranki, nieodpisanie na maila czy wylogowywanie się z portalu społecznościowego.

Gość gość
Niektore sa zdradliwe i falszywe, np. Beznadzieja, ale o innych nie mam powodu tak sadzic, a juz na pewno nie o Ann

Gość Alex79d
Ja nie pisze HWDP szanuje ojczyste przekleństwa i CHWDP pisze poprawnie, a za co lubic policję? Pomogli ci w czyms kiedys darmozjady ? Straż pożarna, o to sa goście, wojsko polskie, grom, to bahaterowie, tu w uk tez psy nie lepsi, moze nie pałuja ludzi na ulicach ale pies to pies

Gość gość
Dziewczyny a ja wlasnie zostalam zaproszona do niej do domu, juzus Maria, co mam ze sobą wsiąść, wino jakieś,co ubrac,boże zwariuję. Panika,panika,pomocy. Radźcie,błagam

Gość gość
Odnosnie upodoban co do wygladu, to cos w tym jest, ze kobiety bi ogladaja sie za pieknymi kobietami. Potwierdzam na swoim przykladzie, tylko dlugie wlosy, sukienki, obcasy, make up

Gość gość
alee.....o co chodzi z policja???? wp*****l.li ci Ola??

Ja tam do nikogo nic nie mam, prawde mówiąc, poznajemy człowieka po czynach, a nie po tym co pisze. Czasem wejdę, zajrzę co u dziewczyn, wyciągam też jakieś wnioski co do mojej sytuacji i tyle. Życie toczy się dalej ;)

Gość Alex79d
Rebecca moge ci jakos pomoc? Moze przyjedź do mnie pokaze ci Londyn, nawet chatę posprzątam,dla Cienie maleńka, Rebekus kochanie, ja tak bardzo chciałabym ci pomoc, żebyś nie cierpiała królewno, powiedz która ta twoja to tam wparuje i jej wygarnę, ja za przyjaciółmi w ogienskocze

Wiesz co gościu nie możesz taj pisac ze nie mamy innyj większych problemów ja miałam chorobę nowotworowa kogoś bardzo bliskiego i wiem co to nieszczęście. Owszem ludzie maja gorzej. Ale każdy z nas chce kochać i byc kochanym a ja przez 32 lata nie zaznałam tego uczucia. I wyglada na to ze jestem dalej niż bliżej

Gość Baha35
U mnie w pracy tez mozna sobie chlapnac :D ale swoje zrobic musze bo klienci odejdą.Raczej nie mam kontaktu z nimi chyba,że sie umówimy ale robota musi byc zrobiona. A co do dzieci to mam

Gość Alex79d
Ja jestem kibol

Gość gość
I znow Alex gada jak facet :)

Gość Alex79d
Do tego mądrali pocałuj nas w wiesz gdzie i przyzekam ze sie wtedy nie podniecę

Gość gość
Co mam wsiąść pomocy!

Gość Alex79d
Zdziwiłabyś sie ile jest fanatycznych kibicek

Gość gość
Juz ty Alex nie musisz mnie calowac, od meskich pocalunkow mam meza ;)

Gość gość
oj tam smęcenie się wdarło na forum troszkę rozumiem tę osobę, która was tak zagrzała i pewnie ma trochę racji, i nie oburzajcie się a tak poza tym, noooooooooooooooooo

dziś Weź dobre czerwone wino. Ubierz jakaś ładną sukienkę, prostą, bo prostota jest seksowna i elegancka, do tego jakieś ładne buty na obcasie, a makijaż delikatny, tak żeby podkreślił kolor oczu :)

Gość gość
Nikt pomóc mi nie chce, chyba kieckę wiozę,ale juz nie wiem,czy to nie będzie zbyt prowokacyjnie. Wino kupię, co jeszcze zrobić?

Gość gość
Dobre z tym mężem było :-)

Gość gość
A co mamy ci poradzić?!? Babo, przecież nie znamy się nawet! Radzimy ci zostań w domku skoro taki zamęt wywołało zaproszenie. Bosze.... A jakby nie zaprosiła to byś tu beczala że nie zwraca na ciebie uwagi. Same bie wiedzą czego chcą

Gość gość
Ja pier/do/lę Niee, beznadziejna piłka nożna, du.pa, kluby leżą, reprezentacja też może żużel?:-D

Gość gość
Już widzę Denise. 50 letnia niunia prawniczka chodząca na mecze z Alex - w swoim dresiku i srebrnych adidasach :-D prze jazda

Gość gość
nie i nie w dresiku czy nie, Denis, Olka, , inni, może wystarczy bo nic dobrego nie kojarzę z tym sportem

Gość Alex79d
A niunia mi powiedziała w czwartek ze chciałaby isc ze na na mecz hahahaha w Warszawie zobaczyc co ja tak tam kocham w tej Legii, ale mowi ze ja bym musiała isc z nia na balet do teatru w zamian za to, a mnie az wzdrygalo na mysl o balecie, a ostatnio mi mowi przegrała twoja Legia, sprawdziłam wynik, myslalam ze spadnę z krzesla