Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROSJA .nie chce NaszychJablek EGIPT jakNajbardziej PL Jablka w Egipcie w Cerrfur

Polecane posty

to nie rosja nie chce naszych jabłek tylko UE zadecydowała, że zagłodzi rosjan i przy okazji polaków nakładając na rosje to straszne embargo handlowe.:D jak oni tam przeżyją bez naszych jabłek to nie wiem już pomijając jak my to przeżyjemy:D Debilu:P

nie wiem jak ma sie sadownictwo w polsce ale założe sie, że unia je dotowała:)

Gość gość
gociu wyzej A moze Ty toRojanin ?? albo masz zone rosjanke ;) ,stad twoja obrona Rosji,ale prawda jest taka ze.. PUTIN robi na Zlosc polakom !!!!! ROSJA -to wredny,msciwy kraj...

Gość gość
ROSJA jest blizej ,niz EGIPT

i jestem pewien, że brak polskich jabłek doprowadzi do oderwania kamczatki od rosji i przyłączenia jej do UE:D powtarzam to embargo zostało nałożone jako sankcja gospodarcza za to, że USA rozpętały rewolucje na ukrainie:)

w efekcie najbrardziej ucierpiała polska co chyba znaczy, że to my zaatkowaliśmy ukraine skoro nas karają

Gość gość
"gameover" ale Ty "pieprzysz" farmazony :O nie glos takich bzdur.. :O

ale jakich "bzdur"? kamczatka jest dalej ni egipt a sankcje nałożyła UE również na polske

Gość gość
a ominiecie polski -gazu ,badz Zamach na naszego papizea,to nie bylo od ROSJI? .. prosze Cie,obudz sie.. :)

papież był obywatelem watykanu a ominięcie polski rurociagiem jak pokazują obecne wydarzenia było logicznym posunięciem.

Gość gość
nie EUU wprowadzilo sankcje, jesli chodi o warzywa/owoce ,ale ROSJA Zaczela ,wydziwiac ze niby nasze jablka ,nie sa dobre itp.. ze nie spelniaja ich norm itp,itd :)

Gość gość
PUTIN wraz ze SZRRDEREM,chcirli specjalnie ominac polske,dla wlasnych interesow,zeby czasami POLSKA NIE ZAROBILA,nie miala z tego zyskow..ale tlumacz sobie w ten spoob... :O

Gość gość
ROSJA to wsciwy,podstepny,kraj.. bez skrupulow ... niestety

Gość gość
Przecież zanim ruskie nam wprowadzili embargo to UE juz wprowadzila sankcje matoly :o

jasne. szanuje "twoje" zdanie ale wystepowanie w roli mięsa armatniego dla USA nie poprawi naszej sytuacji. nie wydaje mi sie żeby obrywanie atomówkami było sensowną "karą" za to ze rosjanie nie chcą naszych jbałek do czego mają prawo i wywoływać wojne z nimi o to jest jakims kuriozum

Gość gość
ROSJANI -juz od najmlodszych lat uczeni sa jak byc cwanym ,przebieglym..

nie mamy żadnego interesu w wojnie z rosją a do niej dazymy. smutna prawda jest taka, że mamy odciągnąć część potencjału militarnego i pryzjąc pierwsze uderzenie. ttaką may rolę w tym planie. nie wiem jak ty ale ja nie zamierzam umierać w imie wmuszania rosjanoom do gardeł naszych jabłek

Gość gość
Ale zważywszy na to ze elita i tak spiertoli jeśli juz nie zwiala to Atomówki wybija ten motłoch wiec może to nie będzie takie źle problemem będzie tylko żeby nie dopuścić do powrotu świń rządzących obecnie i innej mafii

Gość gość
dlaczego zachod nie bierze od nas jablek???