Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
ten link mi nie wchodzi

Gość gość
ta ada , co ją broni , to też niezła jest. sama ma gacha pasożyta ( na ematce można poczytać , niezłe jaja) , to co dziwić się,ze broni filozofii życiowej innego pasożyta :D

Gość gość
Jedna z forumek genialnie jej napisała ( moim zdaniem ta cała ada to prowokatorka, w każdym jej wątku pisze takie głupoty,że szok) : "Musisz trwać jak opoka przy swoim menszczyźnie, przyjmując ciosy które daje mu wredny świat. Pan bóg wynagrodzi ci to, że niesiesz swój krzyż i jego w dwujnasób i zostaniesz zbawiona, albowiem powinnością kobiety jest posłuszeństwo i wspieranie swojego menszczyzny oraz ułatwianie jego żywota, gdyż jest to karą, że przez Ewę menszyźni zostali wygnani z raju i muszą się menczyć na tym padole łez i rozpaczy. Nieś zatem ten grzech dalej i módl się o wybaczenie i służ swemu menszyźnie a nie go szkalujesz na forum grzesznico. Amen. " :D :D :D

Gość gość
"Peonka - to nie jest pierwszy i jedyny jego wybryk. Było już tego sporo, kłamstwa większe i mniejsze, zawsze w jakimś stopniu ponosiłam tego konsekwencje. Każdy kiedyś straciłby cierpliwość. A mamusia dlatego, że nic z domu nie dostał a "wlazł" we wszystko moje. Patrząc z perspektywy czasu mamusia sobie sprytnie umyśliła że pozbędzie się z domu zakały. " coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze ada to masakryczna patologia, o nie moge,co za porażka!

Gość gość to ja ta ktora ją odkryla
no,swietnie napisane ze czy to jej da do myslenia? podejrzewam,ze predzej czy pozniej znowu wkreci się w ten diabelski młyn.

Gość gość
Czy ktoś zgłosił tą sprawę do MOPR ,ja wysłałam list ale warto też skopiować i wysłać bezpośrednio do MOPR w Lublinie

Gość gość
11 :52 ty jesteś normalna ???to jest forum :-o niezbyt wiarygodne wiesz można tu napisać wszystko rozumiesz :-) ,ale mnie rozbawiłaś dzięki :-D

Gość gość
11 :52 ty jesteś normalna ???to jest forum pechowiec.gif niezbyt wiarygodne wiesz można tu napisać wszystko rozumiesz usmiech.gif ,ale mnie rozbawiłaś dzięki smiech.gif Czym Cię rozbawiłam nie zgłaszamy głąbie tych głupot na kafeterii tylko to co jest na forum pomocnych i ogólnie sytuacje i żebranie w necie

Gość gość
Ta,która ja odkryła, powinnaś podpisywać się Ta,która nie ma życia,teraz będziesz szpiegować życie Ady?

ktos powinien się za to poważnie wziać, zebrac wszystkie dokumenty a takze wszystkie fakty ktore sa na oficjalnych stronach, ogłoszenia z jej nr tel, jej ogłoszenia ze zdjeciami o handel lekami badz sprzedaż programu odchudzania a takze jej wyznanie jak to udało jej się oszukac ZUS itd,wszystko co jest na jej temat oraz co ona sama pisala ze zdjeciami ,ten temat to prawdziwa kopalnia! i zgłosic to do mops,mopr i zusu i to by nauczyło cwaniarę pokory i uczciwosci i odebrac jej te wszystkie wyłudzone swiadczenia bo tak naprawde okrada nas wszystkich!

Gość gość
P********z jak niezdrowa dupa

Gość gość
"Ta,która ja odkryła, powinnaś podpisywać się Ta,która nie ma życia,teraz będziesz szpiegować życie Ady?" Ale jakie szpiegowac? Wdech, wydech :P Ada na tacy podaje na publicznych forach informacje o sobie. Wystarczy umiec czytac. Szpiegowac! Sie niunia wzburzyla :D

gość dziś :D szpiegowac?? skoro ktos prosi o pomoc,moge pomóc ale najpierw chcę sprawdzić czy nie ma innej mozliwosci,czy nie zostały wyczerpane wszystkie inne formy ratowania swojej sytuacji, czy ktoś przypadkiem nie wpadł na diabelski pomysł aby to stało się sposobem na życie pt." jak robić, by zarobić a się nie narobić".

Gość gość
Ta ktora ja odkryla,przeciez ty wogole Nie chcialas pomoc :( teraz tylko tak piszesz

Gość gość
ada jej wysłala

Gość gość
no jo hihi

Gość gość
i co słychac autorko?? podjęłaś już jakąś prace ?

Gość gość
Po Co. Do pracy?ta z danii bedzie jej teraz wysylac paczki :D

Gość gość
i ada hihi co ma faceta darmozjada

Gość gość
to by się nawet termin zgadzał 3 msc temu

Gość gość
gość dziś Falszywy uraz kregoslupa mam zdjecie i nieprawdziwa dokumentacje lekarska stworzona przez specjaliste (3miesiace). O co moga pytac? Co mam mowic oprocz tego ze boli. Nie pytajcie dlaczego tak postapilam ale musialam. Zle mi z tym.

Gość gość
gość dziś Wiem ze to co zrobilam czy robie to nie fair ale na serio nie mialam wyjscia. Bylam zdesperowana. Juz sprawy sie w miare naprostowaly i moge normalnie wrocic do pracy. Tylko obawiam sie tej komisji i ewentualnego zwrotu zasilku;-(

Gość gość
Zapytaj specjalisty kretynko a nie tutaj dymu szukasz :D

Gość gość
gość dziś Ja i tak mialam juz wracac bo jak pisalam pewne sprawy wyszly na prosta i dosyc tej szopki. Tylko okrutnie sie boje tej komisji.

Gość gość
To jeszcze przeproś tę dziewczynę z Pomocnych , która ( wierząc,że rzeczywiście jestes tak schorowana )pomogła Ci.