Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
Dajcie już spokój :(

Gość gość
Czemu straszycie że od pomocnych nie dostanie nic bo tu dostała skoro same już wcześniej pisałyście że tamte jej nic nie dadzą??

Gość gość
Jaka tu patologia! Parę osób normalnych a reszta masakra.

Gość gość
Nie bo gach lubi nanie patrzeć :D

Gość gość
Ja tu jestem w 5 osobach ;)

Gość gość
Ta kobieta napawa mnie przerazeniem, czy jej kurator i asysyent rodziny wiedza o jej dzialalnosci na facebooku?

Gość gość
Jeśli nie wiedzą to się dowiedzą. Sprawdziłam i list dotarł już do Lublina.

Gość gość
Jakiej działalności na fb? Że prezentacje maturalne chciała pisać? Oświecę cię, to nie jest nielegalne, nie ma na to paragrafu, możesz napisać komuś nawet doktorat i nic ci do tego - po prostu w umowie zawierasz zapis, że sprzedajesz WZÓR prezentacji, pracy dyplomowej itp., a co klient z tym wzorem zrobi to już jego sprawa :D

Gość Maxad
Ale lincz Lepiej Wam że ja tak obrażacie? Jakim prawem? "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" Wesołych Świat pseudokatoliczki Nie udławcie się jajkiem hahaha Oby ten jad do Was wrócił ;-)

Gość gość
Też pomagałam w pisaniu prezentacji, co w tym złego? Ciężka praca i mało płatna. Ale czemu nieuczciwa???

Gość gość
Ani już tu niema dawno a my żartujemy sobie :D

Gość gość
Anna Jankowska nie żyje, SZOK!!!!!

Gość gość
Hmm ale kto pisał ze jest nieuczciwa nierozumiem

Gość gość
?????

Gość gość
Anna dostała dzisiaj paczkę od Putina! I list ze zdjęciem!

Gość gośćWładimirP
Nic nie wysyłałem STOP gaz STOP ropa STOP

Gość gość
Hahaha ale z Was mam śmiechu ;-)

Gość gość
Łooooł, jak od Putina to szlachetna paczka musiała być. :) Dla szlachty, co nie pracuje ;):D

Gość PaXah
Puste pelikany smacznego :-)

Gość gość
Rzygać mi się chce jak was czytam. Mam nadzieję że Ania ma was w d***e.

Gość gość
nie przeżywaj i spadaj

Gość gość
Nie tylko na facebooku, ona angażuje też media we własne życie, szuka rozgłosu wszędzie, gdzie się da, a potem marudzi, że ludzie o niej piszą i rozmawiają! Ale jak tu nie pisać, czy nie rozmawiać, skoro ona sama robi wszystko, by medialnie zaistnieć, by być znaną osobą. A bycie znaną osobą niesie ze sobą zarówno pozytywną opinię, jak i negatywną. Gdyby wszyscy ja publicznie wychwalali to byłaby szczęsliwa, ale gdy ktoś nie zgodzi się z jej opiniami lub ją skrytykuje to natychmiast albo go blokuje na fb i komentarz usuwa lub robi wszystko, by nikt nigdzie nie ocenił jej źle- w tym na forach internetowych. A tak się przecież nie da! W życiu jest tak, że nie wszyscy muszą nas kochać i wychwalać pod niebiosa. No, chyba, ze ktoś ma narcystyczne skłonności to wtedy nieustannie domaga się poklasku

Gość gość
Moderacja Powinna już dawno zamknąć ten wątek za nekanie człowieka przez paru nied***bow.

Gość gość
Ech kurki, kurki, poy/eba/ły wam się Anny Jankowskie. Ta co wrzuca wszystko na fb i organizuje konferencje z mediami lokalnymi ma syna i ryj autentycznej menelki, opuchnięta jest od wódy jak balon. Wysilcie mózgi, to dwie różne osoby.

Gość gość
ogladałam jej fb i jej gacha masakra... ten osobnik to czysta patologia. to widac gołym okiem!!! zeby na takiego poleciec,ale no fakt, jak ma sie tak wątpliwą urode to tylko na takiego się zasługuje. no i widac jak się urządzili na tym żebraniu. wycieczki do Trojmiasta,na plaze, do Warszawki czy gdzie tam, niezle. niejedna rodzinka chcialaby tak podrozowac. i samochod mają i mala na quadzie,ktory tez tani nie jest. taka biedna i w tragicznej sytuacji, osobo kogo ty chcesz oszukac!!! prosty spoósb-najlepiej chwycic za serce przed swietami,bo wtedy chetniej siegamy do portfela. wyłudzanie wszystkjiego co mozna spienieżyc,ubrania,chłpiece moga tez byc,kombinezony itd. a reszte czyli jedzenie juz nie musimy kupowac. zebranie na portalach gdzie ludzie oodają za darmo rzeczy. zbieranie po smietnikach.Itd... a najlepiej się zebrze "na dziecko". strzelic ładną fotke,pokazac w necie i niektore się nabiorą. a potem gach idzie na rynek i oprócz bukszpanu,zerwanego za rogiem sprzedaje tez dary z paczek. i mozna dorobic sie samochodu, wycieczek,remontu itd... a i jeszcze z mopsu kasa. ktos naprawde powinien zainteresowac się tymi oszustami.

Gość gość
ale się miota na pomocnych, ktos jej napisal ze z tego pisma wynika zse nie jest niezdolna do pracy czyli ze jest zdolna a ona zaczela sie miotac,ze się pomylila,ze wysłala nie to pismo itd...haha juz się sama pogubila. a te jej obrona poprzez atak,odrwacanie kota ogonem,schodzenie z tematu i wiele innych dowodów desperacji swiadczą ze jest prymitywną psychopatką z zespołem zaburzeń psychicznych,nic nie robi ze swoim zyciem, mogłaby pracowac, ja mam sasiadkę kiedys miala wypoadek, ma sparalizowaną 1 stronę twarzy, brak oka, padaczkę i wiele innych skutkow tego wypadku, ma orzeczoną niepełnosprawnosc a jednak pracuje!!! pracuje w biurze,robi jakies proste czynnosci i bardzo się z tego cieszy. nienawidze takich pasozytów a jeszcze się miota ze niby ktos ją gnębi. sama sobie samobója strzeliła!!

Gość gość
alez bezczelna kretaczka z ciebie i oszustka,naprawde !!!!!!!!!!!!! zus chcialas oszukac tu jest dowód!~ cytat z pomocnych "Re: Błagam o pomoc przed Swiętami:( Dodaj do ulubionych lolka11 01.04.15, 11:56 Skasujcie Odpowiedz to sa twoje slowa: Witajcie w poniedziałek mam komisje lekarskA i na pewno bedzie wazenie.lekarz w dokumentach wpisał mi b.niskie bmi .ja teraz waze 42 kg przy wzroscie 165 cm musze do pon.zejsc do 40kg. Poki co wzięłam 5 tabletek dulcobisu i wymiotuje po każdym posiłku. Zjadlam miseczkę budyniu bez cukru i kawalek sera białego juz to zwrovilam.teraz wypije zielona herbate.co jeszcze moge zrobic zeby do poniedzialku na wadze bylo 40 kg? Macie jakieś pomysly? i potem 16. lutego sie chwalilas: Lekarz zus dal mi orzeczenie i calkowitej niezdolności do pracy hurrrrra mam rente ale sie cieszeoczko.gif a tak sir stresowalam bo ponoc wszystki h uzdrawiaja.... Ale jak widac, potem to zoastalo podwazone i mieli racje..." NACIĄGARA I PASOZYTKA!!!!!!

Gość gość
ale się miota na pomocnych, ktos jej napisal ze z tego pisma wynika zse nie jest niezdolna do pracy czyli ze jest zdolna a ona zaczela sie miotac,ze się pomylila,ze wysłala nie to pismo itd...haha juz się sama pogubila. a te jej obrona poprzez atak,odrwacanie kota ogonem,schodzenie z tematu i wiele innych dowodów desperacji swiadczą ze jest prymitywną psychopatką z zespołem zaburzeń psychicznych,nic nie robi ze swoim zyciem, mogłaby pracowac, ja mam sasiadkę kiedys miala wypoadek, ma sparalizowaną 1 stronę twarzy, brak oka, padaczkę i wiele innych skutkow tego wypadku, ma orzeczoną niepełnosprawnosc a jednak pracuje!!! pracuje w biurze,robi jakies proste czynnosci i bardzo się z tego cieszy. nienawidze takich pasozytów a jeszcze się miota ze niby ktos ją gnębi. sama sobie samobója strzeliła!!

Gość gość
gość dziś ale się miota na pomocnych, ktos jej napisal ze z tego pisma wynika zse nie jest niezdolna do pracy czyli ze jest zdolna a ona zaczela sie miotac,ze się pomylila,ze wysłala nie to pismo itd...haha juz się sama pogubila. a te jej obrona poprzez atak,odrwacanie kota ogonem,schodzenie z tematu i wiele innych dowodów desperacji swiadczą ze jest prymitywną psychopatką z zespołem zaburzeń psychicznych,nic nie robi ze swoim zyciem, mogłaby pracowac, ja mam sasiadkę kiedys miala wypoadek, ma sparalizowaną 1 stronę twarzy, brak oka, padaczkę i wiele innych skutkow tego wypadku, ma orzeczoną niepełnosprawnosc a jednak pracuje!!! pracuje w biurze,robi jakies proste czynnosci i bardzo się z tego cieszy. nienawidze takich pasozytów a jeszcze się miota ze niby ktos ją gnębi. sama sobie samobója strzeliła! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx zgadzam się, a ten kto ją broni to sama anka lub pdovba patologia. XXXXXXXXXXXXXXXX MODERACJO ZOSTAW TEN TEMAT KU PRZESTRODZE PRZED TAKIMI OSZUSTKAMI! Niech naiwne osoby sie uczą