Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe że przeciętny ale wysoki facet spodoba się ładnej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Oboje koło 30-stki, ja jestem normalny facet, średnio przystojny, jednym się podobam innym nie ale raczej powodzenia to nie mam, ona ładna, zadbana, szczupła, wysoka, z twarzy to po prostu ideał, widziałem ją na żywo ona mnie tylko na zdjęciach (chociaż ma sporo zdjęć moich). Moje poprzednie kobiety co tu się oszukiwać nie dorastały jej urodzie do pięt i raczej powodzenie jak mam to wśród tych mniej atrakcyjnych. Ona liczy na spotkanie ja w sumie też się bardzo chętnie z nią spotkam bo nawet jak nic nie będzie to myślę że miło spędzimy czas, tylko podstawowe pytanie czy mam jakiekolwiek szanse u takiej kobiety? czy taka kobieta jest w stanie zaakceptować zwykłego faceta który większości kobiet się nie podoba? żadna nie będzie jej mnie zazdrościła może być wręcz odwrotnie. Dodam że to ona mnie zachęciła do rozmowy i napisała do mnie pierwsza na portalu randkowym (pewnie mając stos wiadomości od innych mężczyzn).

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
to zależy z jakiego rewiru polski jesteście. bo w różnych regionach kobiety mają różną mentalność

Gość gość
wyglad jest wazny ale wazniejsze jest to czy dbasz o siebie, zarost, ubior, dlonie, stopy, zeby... zapach.

Gość gość
tylko dlatego że wysoki? :O niemożliwe, musi mieć to COŚ

Gość gość
tak ja też uważam :) minimum to coś w portfelu mieć musi :)

Jak mówi słynne przysłowie "Każda potwora znajdzie swojego amatora", ale teraz na poważnie. Może innym kobietom się nie podobałeś, ale jej tak. Każdy ma inny gust, inne upodobania. Weź pod uwagę, że dla niektórych wygląd nie jest kluczową kwestią, raczej liczy się inteligencja i "to coś".

Gość gość
tak, inteligencja i to coś.... w portfelu, też liczy się :)

Gość gość
ja jestem atrakcyjna kobietą wiem bo mam oczy i widzę jak faceci reagują, widzę też siebie w lustrze ideałem nie jestem ale słyszałam komplementy że jestem piękna. Nigdy nie zwracałam na jakąś specjalną urodę mężczyzn. Mężczyzna dla mnie to na być mężczyzna, zawsze odrzucało mnie od przystojniaków miałam wrażenie że to cwaniaki. Lubię łagodny charakter i taki jest mój mężczyzna z twarzy przeciętny ale wysoki i dobrze zbudowany, inteligentny, zaradny, łagodny, opiekuńczy i ma to coś w sobie i ja za nim szaleje po prostu :) jest nam bardzo dobrze ze sobą:) poznaliśmy się przez internet i pierwsze wrażenie pierwsza rozmowa to był po prostu strzał w dziesiątkę:) bardzo go kocham

Gość gość
" i ma to coś" to akurat nie dziwi mnie, dziewczyny lubią to coś u mężczyzn, nawet niekoniecznie swoich ani na dłużej nawet :)

Gość gość
Ja wole niższego ale przystojnego .

Gość a samochod jaki masz
?

Gość gość
Auto mam całkiem fajne w bardzo dobrym stanie 7 letnie, nie ważne jakie a czy to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
Twarz jest najwazniejsza

Gość gość
Ja bym zadała inne pytanie. Dlaczego TY mając już propozycje od tej dziewczyny która ci się podoba, a na dodatek sama do ciebie pisze, jeszcze sie zastanawiasz? Dziwne myślenie, Jak widzisz ona jest sama. jak widzisz szuka faceta i pierwsza do ciebie pisze. Znam parę pięknych kobiet i wcale tak nie jest że mają niewiadomo jakie branie. A te które mają zazwyczaj same sie o to też starają. Skąd pomysł że ma stos wiadomosci, gdyby miała to po co by do ciebie wogóle pisała. Szczerze? życie kobiety tak nie wygląda jak w filmie że ma niewiadomo ilu wielbicieli.

Gość gość
przeciętny nigdy nie spodoba się ładnej ale skoro oboje macie po 30+ to widać obniżyła wymagania z powodu swojej starości

Gość gość
no wlasnie nie pochwali sie toba ale dowartosciowuje w inny sposob.w jaki??? Bedzie czula sie lepsza. I wlasnie po to do Ciebie napisaala.

Gość gość
Chodzisz do gimbazy?