Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna dziewucha

niegrzeczne kreacje

Polecane posty

Czy czasem ubieracie się dla swoich facetów w sposób wyzywający. Mojego bardzo to kręci i namawia mnie na różne śmiałe stroje.

fajne ale nigdzie raczej w tym nie wyjdziesz

Oczywiście, czasami zdarza mi się nie założyć majtek pod habit. I nie powiem nikomu, że to reklama;-)

Gość gość
Perukę i ciemne okulary, żeby mnie nie poznał.

no to nie za wiele się dowiadziałam

to bielizna a ja myślę o ubraniu zewnętrznym

Gość erozzzja
Śmiałe, czyli krótkie/obcisłe/z dużym dekoltem, czy typowo ''karnawałowe''? xx Prymitywny, nie byłoby Ci do śmiechu, gdyby Ciebie podwiało:-P

no właśnie coś takiego

Gość gość
Niegrzeczne kreacje w publicznych miejscach to mój konik :-))) Żona z początku wściekała cię, obrażała. Aż tu kiedyś idąc na plażę założyła swoją króciutką dżinsową spódniczkę i, jak wkrótce dostrzegłem, pod spodem niczego nie miała ! To był początek, ale wyraźnie to polubiła, bo potem było już tylko ostrrzej. Na wyjścia latem normą są minisukienki i szpilki, i nic pod spodem. Jedne plisowane, powiewające na wietrze, nie pozwalające się schylić :-) Inne opięte jak druga skóra, niecałkiem zakrywające pośladki. Kiedy chłodniej, to z pończuchami. Kiedyś postanowiłem sprawić jej najkrótszą mini. Kupiłem taką 25cm. Była zima. Założyła pod nią grubsze pończochy, kozaki naszpilce i wybraliśmy się do kina i restauracji. Kiedy zdjęła płaszcz, ledwo mogła ukryć koronki pończoch, ale tylko na stojąco :-) Trochę się boję, co będzie dalej, bo ona prześciga moją wyobraźnię :-)

No to rozumiwm

A czy naszego ukochanego nie powinno zadowalać po prostu nasze ciało, naturalne i bez przebrań ? Nie nie mówi tego stara gruba baba. :P

Gość gość
Mojego męża kręci jak idziemy gdzieś razem i wyglądam seksownie. Mnie to krępuje, ale jednoczeście podnieca. Jestem z nim bezpieczna, więc czasem robię to, na co sama nie mam odwagi. Chociaż jak wracał samolotem z długiej delegacji, to zaszalałam. Z tej tęsknoty i radości postanowiłam zrobić mu szaloną niespodziankę i pojechałam na lotnisko w samym płaszczu, pończochach i kozakach hihi. Nawet nie zmarzłam po drodze do autobusu. A potem zdarzyło się coś, czego nie przewidzialam. Czekałam na samolot bitą godzinę i było mi horąco. Nie mogłam nawet zdjąć szalika, o rozpięciu płaszcza nie mówiąc. Cała byłam spocona pod ubraniem i nawet siedząc musiałam bardzo uważać, bo płaszcz jest tylko do połowy uda :-( Ale powitanie męża eynagrodziło moje trudy :-) Wracając do domu czułam się już swobodna i podniecona wizją powrotu do domu :-)))

Gość gość
Zupełnie nic pod płaszczem? No no:-)

Gość alna
też kiedyś miałam podobną akcję kurczę było super

Gość gość
Nie boicie się ze was ktoś zobaczy

Gość alna
to właśnie chyba jest w tym najlepsze

Gość gość
A jakbym np cię taka zauważył i bym poddszzedl i powiedział zze nic pod koniec spodem nie masz to co byś zrobiła?

Gość alna
pokazała bym ci cipkę

Gość gość
To wtedy nie ręczę za siebie:-)

Gość gość
alna to pokaż ją !

Gość gość
W ramach niegrzecznych kreacji mam sporo prześwitujących bluzeczek, które jak mnie najdzie chęć na prowokacje zakładam bez biustonosza. Kiedy rozepnę żakiet, miny facetów bezcenne :D