Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupić ten trencz czy nie kupić? Oto jest pytanie:)

Polecane posty

Gość gość
okropny jak dla starej baby

Gość gość
To jaki byś zaproponowała? Ja akurat lubię klasyczne płaszcze a taki łososiowy pasował by mi do wszystkiego.

Gość gość
nie wiem jak dla mnie jest po prostu brzydki a z tylu to juz porazka na calego

Gość gość
A jaki Ty nosisz płaszcz wiosną?

Gość gość
o jej. To takie coś jest teraz modne? Nieżle się z butami komponuje. Jak dla mnie okropne, ale ja sie nie znam.

Gość gość
dla mnie tez paskudne ja tam chodze w czanej kurtce bo tak mi sie podoba w d***e mam mode jak to cos jest teraz modne to porazka

Gość gość
w lidlu byly fajne, a ten to porazka

Gość gość
masz 18 lat i podoba ci sie cos takiego ? moja babcia ma lepszy gust

Gość gość
Ja akurat mam sporo okryć wierzchnich:) Lubię zmieniać swój wygląd a ten płaszcz wydaje mi się taki kobiecy i klasyczny, ale widzę, że dużo osób go odradza haha Muszę się jeszcze zastanowić:) Mam już dość czarnego koloru, mam jeden wełniany płaszcz (z jednorzedowym zapięciem), czarną skórzaną ramoneskę, czarną cienką puchową kurtkę i czarną bluzo-kurtkę z lejącego się materiału:) Na wiosnę mam granatowy trench z dwurzędowym zapięciem, cieńszą pudrową ramoneskę z zmaszu i tę skórzaną czarną ramoneskę a jeszcze mi się marzy jakiś jasny płaszczyk.

Gość gość
jesli chcesz jasny to jest duzo o wiele ladniejszych

Gość gość
Mnie tez się podoba, nawet bardzo ten plaszczyk. No ale ja się w lidlu nie ubieram.

Gość gość
sory ale ja bym czegos takiego nawet do karmienia swin nie zalozyla a co dopiero wyjsc tak na ulice

Gość autorka18latka
Ja też nigdy niczego w lidlu nie kupiłam i jakoś mnie nie zachęca wizja kupienia ubrania w sklepie spożywczym:) Z całym szacunkiem. Nad płaszczykiem się jeszcze zastanowię, przede wszystkim muszę go przymierzyć. Niestety ten sklep jest tylko w Wawie a ja mieszkam w trójmieście więc muszę jechać specjalnie albo do stolicy albo za granicę. Dlatego jeszcze muszę się namyslić:) A ogólnie pomijając krój, to czy ten kolor będzie pasował do mojego typu urody? (jasna skóra, niebieskie oczy, miodowoblond włosy).

Gość gość
Piękny płaszczyk!

Gość gość
Sam płaszcz jest ok chociaż nie przepadam za tego typu wykończeniem pod szyją, no i ja brunetka więc bardziej nasycone kolory lubię ;) ale dla blondynki spoko, tylko dobierz jakąś wzorzystą apaszkę czy szal, jednokolorowy dodatek musiałby być bardzo soczysty.