Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie umiałam funkcjonować w grupach i chyba się nie nauczę!

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze tak miałam. Max 3-4 osoby, a i to często było dla mnie za dużo. W liceum w jednej klasie nawet miałam problemy z tego powodu, ponieważ nie cierpiałam siedzieć w sali z taką ilością ludzi i zwiewałam z lekcji. Chociaż starałam się z tym walczyć, wyłączałam się etc i nie było tragicznie, ale jednak potrzeba chociaż chwilowego odizolowania się była silniejsza... Zostało mi do teraz, a w tym roku bronię licencjat... Próbowałam to zmieniać, chodziłam na jakieś warsztaty, wykłady, dyskusje, ale nic z tego! Ja po prostu, nawet jeśli się nie stresuję tak bardzo (nauczyłam się tego trochę), i tak nie jestem sobą w dużym gronie ludzi. Zatyka mnie, znika kreatywność, spontaniczność i to nieważne, czy to, co robię w ich gronie, mnie ciekawi. Bo mnie to wtedy nie cieszy! Nie mam w sobie emocji. Milion razy bardziej wolę coś rozwijać w domowym zaciszu. Zastanawiam się, czy nie przestać zmuszać się do czegoś i to olać. Co o tym myślicie? Nie uważacie, że czasami nie ma sensu czegoś robić na siłę, skoro nie płynie z tego żadna satysfakcja? I rozwijać się samemu? Najlepiej się czuję, kiedy nieprzymuszona sama gdzieś chodzę, robię, i kiedy nie muszę dłużej przebywać wśród sporej grupy. Wtedy jest w porządku. A inicjatywa kontaktu - raczej wolę, jak wychodzi ode mnie. Często gadam z ludźmi na ulicy.

Gość gość
Jedynym miejscem, gdzie przebywam w "zbiorowisku", jest jeszcze uczelnia, no i siłownia (lubię, jak jest na niej bardziej pusto, ale generalnie przychodzę, robię, i wychodzę).

Gość gość
up

Gość gość
też tak mam i nie widzę w tym nic dziwnego zawsze też wolałam pracę indywidualną niż w grupie każdy ma inną osobowość i zakładanie że powinien być jak wg szablonu i robić i lubić to co reszta jest mżonką można się zmuszać ale po kiego grzyba ?

Gość gość
A ja lubie ludzi :)

Gość gość
Głupiaś

Gość gość
Ale przecież faktycznie nie musisz. Skoro ci coś nie odpowiada, to olej to

Gość gość
wpisz w youtube: yaro olewka

Gość gość
se

Gość gość
Mam to samo:/ Jestem beznadziejna. Czuję się do d**y, bo przez to już nikogo nie mam..

Gość gość
:(

Gość gość
;

Gość gość
yup