Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UKi to najgorszy sort polskiego społeczeństwa.

Polecane posty

Gość gość
Ale tutaj chodzi o to, ze posrane UKi nawet nie wiedza na jakim swiecie żyją. Dla nich dobrobytem jest pokój u pakola, iPhone, play station i tania wycieczka do Egiptu. Te kurfy sa tak ograniczone, ze widza cały świat tylko przez pryzmat swojej osoby. Srac na nich.

Gość gość
A ty, parówa,cwelu, taki światły i inteligentny, o szerokich horyzontach wylewasz swoje frustracje na kafe z powodu innych :D Srać na ciebie, ty lubisz przecież wyciągać klocki

Gość gość
Widzisz a mimo wszystko i tak mądrzejszy jestem od ciebie, emigracyjna srako, ponieważ małpujesz moja grypsere. Nawet tak prymitywnego języka nie potrafisz używać a co dopiero gdybym zastosował słowa typu kognitywnie paliatywny emigracyjny poyeb.

Gość gość
Dla nich dobrobytem jest pokój u pakola, iPhone, play station i tania wycieczka do Egiptu. >>>>> żyją dziady chwilą :D wiesz kto tak żyje ? ścierwo które w dupie było całe życie , góffno wie i góffnem jest ! najgorsze dziadostwo któremu się wydaje że teraz to on pan wielki jest bo dziad zapierda...a po 12 godzinn dziennie aby sobie do Egitpu pojechać raz na 365 dni w roku ! :D jesteście prymityyywwwaaamiiii UK owskie dna ! i tak skończycie jak Dno ! i dwa metry mułu

Gość gość
owszem,sa ludzie ktorzy mieszkaja po 8 w pokojach sa laski ktore puszczaja sie z brudasami,sa patologie. ale sa tez tacy ktorzy zyja godnie bo p********a polska nic nie jest im w stanie zagwarantowac.i po co tu sie pienic na innych?w polsce jednym sie powodzi sa zaradni i szacun ale nie oszukuj sie -wiekszosc mieszka z rodzicami i dobrze o ile prace ma a nie pasozytuje na mamusce.ten na pokoju z banda w uk przynajmniej sam robi na swoje utrzymanie a tobie mama doklada do nowych butow...

Gość gość
Taaaa przyklad 25 latka w pl-ma pokoj u rodzicow,prace (o ile )za minimum i do konca zycia nic nie osiagnie.Szyt marzen. To juz wole wycieczke do egiptu:)

Gość gość
A ty parowa najwiekszy hipokryta na forum. plujesz jadem p****ancu a sam siedzisz i ciulasz w uk.W*********j do swojej cudownej ojczyzny cwelu. wrocisz po miesiacu z podkulonym ogonem blagajac pakola zeby dal ci o********* za 10 funa

Gość gość
Ale te kurefki spod primarka boli prawda. Tak, tak, jestescie ukowskimi dziadami. Rzeczywistości nie zakrzyczycie. Dziady, dziady po stokroć dziady. Społeczny margines na wyspach.

Gość gość
parówa,wypierdalaj, cwelu, na nocną zmianę, kognitywnie paliatywny emigracyjny poyebie wydaje ci się, że jestes inteligentny, hahaha, emigracyjna srako z grypserą przedszkolaka, głupie ścierwo, boli cię prawda o tobie

Gość gość
gość dziś Taaaa przyklad 25 latka w pl-ma pokoj u rodzicow,prace (o ile )za minimum i do konca zycia nic nie osiagnie.Szyt marzen. To juz wole wycieczke do egiptuusmiech.gif <<< cały czas piszesz z poziomu swojego :) a przecież nie każdy żył i żyje tak jak Ty po dziadowsku :) ty wyjechałeś bo byłeś nikim w PL całe życie bieda , asocjalny plebs melina mieszkanie w dzielnicy biedy :) i teraz nadal jesteś nikim , służysz obcemu krajowi jako niewolnik za najniższą płace :) mieszkasz w byle śmierdzącym mieszkanku albo domku rozpadającym się z robalami i ciapakami dookoła :) widzisz , twoja sytuacja nie zmieniła się tylko tobie się tak wydaje bo w końcu ktoś wygonił cię do pracy i choć raz w roku mozesz w koncu pojechać na urlop, masz w koncu na jakieś szmaty pare groszy i zero życia na co dzień :) ale ty jesteś wdzięczny a wiesz kto jest wdzięczny za byle co ? tylko dziad bez honoru :) zero które gotowe stopy lizać nawet jeśli w innym kraju nadal jest i pozostanie nikim :)

Gość gość
No i teraz stan przed lustrem, przyciśnij dzyndzla do umywalki i powiedz sobie.: jestem emigracyjnym śmieciem, który w uku przegrywa swoje zycie.

Gość gość
ziś "Widzisz a mimo wszystko i tak mądrzejszy jestem od ciebie, emigracyjna srako, ponieważ małpujesz moja grypsere. Nawet tak prymitywnego języka nie potrafisz używać" prymitywny język jest dla prymitywów takich jak ty. Na twoją pseudogrypserę mam wyj****e szczerze, n*******lam się z ciebie po prostu używając jej :D

Gość gość
dziś No i teraz stan przed lustrem, przyciśnij dzyndzla do umywalki i powiedz sobie.: jestem emigracyjnym śmieciem, który w uku przegrywa swoje zycie. xxx stań przed lustrem, przyciśnij do umywalki swoją miękką faję i powiedz sobie:jestem emigracyjnym śmieciem, który w uku przegrywa swoje zycie.

Gość gość
Ty sie nie śmiejesz tylko cie boli prawda. Dobrze wiesz ze w uku przegrywasz zycie dlatego ciagle na tym forum siedzisz.

Gość gość
Ciebie chyba coś boli, debilu. I wcale nie mieszkam w UK, poyebie :D:D:D A na tym forum, zwłaszcza po nocach cały czas siedzisz ty, frustracie i toczysz pianę, zakładając kolejne tematy :D

Gość gość
no niestety ale autor ma trochę racji

Gość gość
Wiekszosc polactwa to buraki

Gość gość
nie ma gorszego buractwa jak to co wyjechało do UK

Gość gość
Juz ci szmato pisałem, ze UKa to nie kraj tylko stan w którym żyjecie. Wy posrance z krajami Europy Zachodniej nie macie nic wspólnego. Jestescie tam tylko tanimi wyrobnikami. Rozumiesz posrancu z UKa? Tania, niewykwalifikowana siła robocza. Tzw syf i gofno.

Gość gość
parówa, szmato i cwelu z nocnej zmiany, większego syfu i goowna niż ty to nie ma, rozumiesz posrańcu z UKa

Gość gość
Rozumiem gościu! Dziękuję za uświadomienie mnie! Teraz pójdę poplakac a potem strzele sobie w łeb :( A gdybyś nie napisał, że jestem najgorszym sortem społeczeństwa, to nadal zylabym normalnie, dobrze, że są ludzie tacy jak ty, którzy decydują kto jest normalny a kto jest posranym cwelem i emigracyjna szmata. Teraz idę załatwiać pistolet, żegnaj!

Gość hahah gosciu
Haha co za idiota! I co ty myslisz, ze teraz my wszyscy przejdziemy zalamanie nerwowe bo jakis burak z kafe powiedzial nam 'prawde' o nas? Seriously?? HAHAHA biedny, maly, sfrustrowany czlowieczek :D

Gość gość
srać na was ścierewka tanie UK owskie zera zgnijcie tam góffnojady i nigdy nie wracajcie plebsy

Gość gość
Zapomniałes o sobie ? :D Tez siedzisz w UKa :D :D :D Wszystko co tu wypisujesz tyczy sie i ciebie :D :D

Gość gość
Jesteście zębami, nikim i w nicości żyjecie. Brytyjski margines społeczny.

Gość gość
Czlowieku o co ci chodzi? Skaczesz po topikach i obrazasz innych. Sorry ale jestes sfrustrowanym zakompleksiencem, ktory mieszka z mamusia, co na nia ojciec sikal. Tak tak, slownictwo cie zdradza przegrancu. Zioniesz tak jadem, ze az mi ciebie zal. Co soba reprezentujesz? Moze nas oswiec? No, dawaj. Dalej. Zaloze sie, ze sam mieszkasz u mamusi, mamusia placi za neta, telefon i inne rachunki, a hrabia do roboty dupska nie ruszy. Co, myle sie??

Gość gość
Ty emigracyjny śmieciu, to możesz mi kapelusza co najwyżej opyerdolic a nie się ze mną równać. Zera emigracyjne.

Gość gość
Parówa, emigracyjny śmieciu, op*****lić to ty możesz sobie ser spod napleta, niedoj***e albo op*****l gałeczki swojemu szefowi na nocnej zmianie. Równać się z tobą... hahaha, kto by się chciał równać z takim zerem emigracyjnym jak ty... :D Z tobą równa jest kupa g****a.

Gość gość
Ty obsrany brytyjskim gownem marginesie społeczny. Możesz sie zapaluc z tej rozpaczy, jednak dobrze wiesz, ze zdechniesz jako asocjalny, polskojęzyczny syf na wyspach.

Gość gość
Mieszka z mamusia i jek konkubentem. Sam pisał że jest sprzątaczką i ma ją gdzieś Ale obiadki mu gotuje to gówniarz siedzi w domu a nocki w fabryce to najlepsze co mu się w życiu przytrafiło.