Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UKi to najgorszy sort polskiego społeczeństwa.

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
No i nie dowiemy sie, ktora zawodowke tudziez wyzsza szkole robienia halasu skonczyl autor. Nie pochwali sie nam ilu metrazowe mieszkanie i w jakiej czesci jakiego miasta posiada. Nie zdradzi, w radzie nadzorczej ktorego przedsiebiorstwa pracuje bo...potrafi tylko pluc jadem na innych i zal mu dupsko sciska... bo tak na prawde mieszka z mamusia i tatusiem, zajmujac klitke 2x2, pracuje albo i nie na jakims malo ambitnym stanowisku co by na fajki i dres z ekstra paskiem starczylo. Moze czasem jakas imprezka z mariola. Jakby ci sie stary powodzilo nie szukalbys okazji to wysmiewania innych, do obrazania i zazdrosci. Ludzie, ktorzy wyjechali sa odwazni, bo maja w sobie sile zeby sprobowac gdzie indziej. A ty? Jesli jestes tym, ktorym mysle ze jestes...coz. Kilka lat po nieudanym wyjezdzie nadal cie boli? Widocznie jestes slaby, zreszta jestes co pokazujesz w swoich postach. Slaby, agresywny nieudacznik...

Gość gość
Masz racje gościu powyżej, tylko taki prosty czlowiek jak on nie jest w stanie przeczytać takiego dlugiego posta.

Gość gość
AWF Kraków, 15 lat gry w piłkę na poziomie 3 ligi, praca jako trener z młodzieżą w PL i krótko bo krótko jako nauczyciel. Obecnie, żona, dziecko, mieszkanie w nowym budownictwie, samochod z salonu i kilkadziesiąt tysięcy na koncie. W PL czeka na mnie praca za 3 tysiace zł a na zonę za 2. Zamierzamy otworzyć takze mały biznes związany ze sportem. Zatkało kakao smiecie z UKa. Puerdolce bez ambicji i honoru. Zgnijecie w uku i dobrze o tym wiecie.

Gość gość
Poza tym ja nie mam nic do emigrantów, tylko do smieci waszego pokroju. Wyjechało, to bydło na polskim paszporcie z polskiej dopy, trochę bubu przytuliło i kozaczy jakie to zaradne, odważne i uczone. Jaka to odwaga dzisiaj z Pl wyjechać? Za to jak plujecie ma Polskę i Polakow, nasza historie i kulturę, to nasralbym wam do tym pustych, bezmozgowych czaszek, żebyście chociaz gowno tam nosili, bo obecnie nie ma tam nic. Posrane UKi.

Gość gość
Zal mi cie. Tyle jadu w tobie. Sam jestes posrany w dodatku zakompleksiony i piszesz bajki.

Gość gość
A ty to jakis lepszy? Sorry sam jestes polskim s****wem, co pluje na rodakow. Niejeden w UK ma wiecej niz ty w Polsce. Ale wielkiego Polaka z siebie robisz. Zalosny p**********y polaczek oto kim jestes

Gość gość
wczoraj Ty obsrany brytyjskim gownem marginesie społeczny. Możesz sie zapaluc z tej rozpaczy, jednak dobrze wiesz, ze zdechniesz jako asocjalny, polskojęzyczny syf na wyspach. xxxxx :D jak na razie to ty się zapluwasz z rozpaczy, że masz takie p********e życie w UK , więc musisz odreagowywać na kafe :D Dobrze wiesz, że nikt tu nie traktuje poważnie twoich syfiastych wypocin więc i twoja frustracja podwójna, pluj się dalej, smarku :D

Gość gość
Ja sie nie zapluwam tylko sram na was, za to, ze plujecie na Polskę i Polakow smiecie. Jestescie nikim. Zwykle zera. Gdybyście naprawde skończyli porządne studia w UK i znali jezyk prefekt, to przy odrobinie oleju w głowie, wrocilibyscie do większego miasta i pracowali jako prawdziwi menadżerowie a nie kierownicy sklepów w UKu. Jednak wy jestescie smiecie, nic nie warty polskojęzyczny syf. Sram na was i brzydzę sie tym, ze takie cos jak wy ma obywatelstwo takie jak ja. Bleeeeee

Gość gość
A skad ty wiesz czym my sie zajmujemy? To ze ty pracujesz na podrzednym stanowisku, nie znaczy, ze kazdy tak ma. Sraj sobie na kogo chcesz frustracie. Zal ci dupsko sciska i tyle. 3 tysiace? Hahahaha to jakis zart? Za te 3 kafle bedziesz zyl jak zebrak w Polsce. Nie wiem czym sie tu podniecasz. Ale pluj, pluj, przynajmniej na zonie sie nie wyzywasz, nie odgrywasz sie za swoje pieskie zycie :D

Gość gość
gość dziś Poza tym ja nie mam nic do emigrantów, tylko do smieci waszego pokroju. Wyjechało, to bydło na polskim paszporcie z polskiej dopy, trochę bubu przytuliło i kozaczy jakie to zaradne, odważne i uczone. Jaka to odwaga dzisiaj z Pl wyjechać? Za to jak plujecie ma Polskę i Polakow, nasza historie i kulturę, to nasralbym wam do tym pustych, bezmozgowych czaszek, żebyście chociaz gowno tam nosili, bo obecnie nie ma tam nic. Posrane UKi. ZZZ bardzo mądre spostrzeżenie ! za to właśnie wielu Polaków nienawidzi tych co wyjechali do UK , nigdy wcześniej nikt tak nie zachowywał się do osób które emigrowały do Niemiec czy innych państw ale ci co wyjechali do UK zachowują się jak bydło najgorsze !

Gość gość
Głupia pisdo żona bedzie tez zarabiała i na rodzine będziemy mieli 6 klocków, dodatkowo jeszcze jakieś pieniadze z małego biznesu, który zamierzamy otworzyć. Jestes śmieciem i zerem. Ty nigdy nie będziesz żyć na takim poziomie jak my w PL. Nawet gdyba wyjechała do najbogatszego kraju, to zawsze będziesz dziadem szmato.

Gość gość
@dziś , na ciebie srać to nawet nie warto, przynudzasz w kółko o tym samym, dzień w dzień, jakaś twoja posrana idee fixe, lecz się 💤

Gość gość
Tego bydła emigracyjnego nikt w PL nie trawi. Wstyd tylko nam przynoszą. Kiedyś pracownik z Polski był szanowany i porządany. Dzisiaj wszyscy gardzą Polakami, wlasnie przez tych polskojezycznych skurfysnow bez honoru. Dziady, łachudry i szmaciarze. Tfuuuuu

Gość gość
Polki, to były uważane za jedne z najpiękniejszych i najmądrzejszych kobiet na świcie. Dzisiaj przez te paskudne dxifki, prujące sie z czarnuchami, ciapolami i tubylcami, uważane sa za najłatwiejsze dzbany na spe. Rme. Tfuuu na ten emigracyjny ukowski syf

Gość gość
Mowisz tak tylko dlatego ze twoja matka się puszcza ze swoim gachem a ty tego musisz słuchać. Nie mierz wszystkich swoją miarą ;)

Gość gość
autor to moim zdaniem łysiejący 40 latek, z zepsutymi zębami, nadal prawiczek, zarabia 1240 zł pchając wózki w magazynie a po robocie stać go tylko na zgrzewkę najtańszego piwa które pije przed kompem w 8-metrowym zakurzonym pokoiku u mamusi :D

Gość gość
Boli UKow fakt, ze sa śmieciami i prymitywne teorie snują. Hahahaha zdechniecie w UKu jako syf, zera i polskojezyczne dziady.

Gość gość
Nudny jestes juz. Takie masz niby fajne zycie, a taki nieszczesliwy i sfrustrowany jestes. Twoja zona to tez d****a? Zal mi ludzi, ktorzy pluja jadem na innych nawet ich nie znajac. Gardzisz ludzmi w UK? Czyli soba tez? Gratuluje.

Gość gość
dziś Boli UKow fakt, ze sa śmieciami i prymitywne teorie snują. Hahahaha zdechniecie w UKu jako syf, zera i polskojezyczne dziady. xxxxx 💤

Gość gość
Uwazaj bo ci zykla peknie od tej zlosci. Sorry ale w Polsce co sie teraz dzieje to jest kpina. 6 klockow bedziecie mieli? Chyba jak sobie je wysracie. Jeszcze bedziesz skomlal za UK polaczku. Ciebie to nawet Polakiem nazwac nie mozna. Polaczek do ciebie idealnie pasuje. Najgorszy sort wyjechal? I ty sie do tego sortu zaliczasz pieniaczu. Reprezentujesz syf i patologie polskiego spoleczenstwa frajerze.

Gość gość
gość dziś i 17.01 BRAWO !

Gość gość
A jaka niemota trzeba byc by AWF wybrac.. :D Wielka kariera wuefisty w szkole :D

Gość gość
Ty szmato nawet takiej uczelni nie skończyłaś. Pyerdolone niemoty z UKa

Gość gość
Wy nawet czytać ze zrozumieniem nie potraficie. Człowiek wyraźnie napisał, ze grał w piłkę, wiec wywnioskować mozna, ze sport, to jego zycie, dlatego wybrał AWF. I nie gadajcie, ze w PL nie zarabia sie 3 tysięcy. To tak jakby powiedzieć, ze w UK nie zarabiacie 3 tysięcy funtow a wszyscy pracują za 900 funtow. W naszym kraju sa ludzie ci zarabiają 3 tysiace i sa ludzie co zarabiają 1600. Nie mierzcie wszystkich swoją miara. Jestescie naprawde półgłówkami.

Gość gość
No, kocha sport i co z tego ma ? Kariere wuefisty ? :D Sam miernota , ale innym przygaduje:D Ja kocham ksiązki , ale nie jestem bibliotekatka czy introligatorem :P Pilkarzyna , rzeczywiscie zarabisty zawód :D Nie twierdze, ze w Pl nie mozna zarobic 3000 , tylko ze to grosze zeby rodzina mogła zyc swobodnie na pewnym poziomie. Z dodatkowymi 2 tys. zony jest jak dla mnie na styk, a nie na odpowiednim poziomie. Ale kazdy ma swój poziom :D

Gość gość
Ty ukowska kurfo ile w uku zarabiasz, no pochwał sie smieciu? Ja zarabiam tutaj 2 tysiace funtow i gdybym chciał wziąć dom na kredyt, o ile te rudery mozna nazwać domem, to żyłbym na poziomie menela z polskiego dworca. Szmato jestes nikim, rozumiesz nikim. Nic w PL nie osiągnęłaś, byłaś tam zerem, zwykłym odpadem i dlatego do UKa wyjechałaś. Tutaj tez jestes nikim, ściera i szmata. Dlatego na polskich forach ciagle przediadujesz i próbujesz dowartościować swoje ego, którego nie masz. Przyznaj sie, ze kilku ciapolo badz czarnuchow i tubylców przerznęło twoje smierdzace dopsko. Ty śmiesz szmato równać sie ze mną?

Gość gość
Brawo koleś. Wstyd mi ,jak czasami patrzę na te polskojezyczne zdziry z fabryk badz gdy czarni sie z nich śmieją. Mam ochotę wtedy im wyyebac ale niestety mówią o nich prawdę.

Gość gość
dziś Ty ukowska kurfo ile w uku zarabiasz, no pochwał sie smieciu? Ja zarabiam tutaj 2 tysiace funtow i gdybym chciał wziąć dom na kredyt, o ile te rudery mozna nazwać domem, to żyłbym na poziomie menela z polskiego dworca. Szmato jestes nikim, rozumiesz nikim. Nic w PL nie osiągnęłaś, byłaś tam zerem, zwykłym odpadem i dlatego do UKa wyjechałaś. Tutaj tez jestes nikim, ściera i szmata. Dlatego na polskich forach ciagle przediadujesz i próbujesz dowartościować swoje ego, którego nie masz. Przyznaj sie, ze kilku ciapolo badz czarnuchow i tubylców przerznęło twoje smierdzace dopsko. Ty śmiesz szmato równać sie ze mną? xxxxx 💤💤💤

Gość gość
na wściekliznę to tylko zastrzyki pomogą... :D