Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Na całuski zapraszam 2 ..czyli usterka

Polecane posty

PSuju jeśli będziesz całował mnie na zmianę z panami to już nawet oczka ci nie puszczę.:-D Wyjaśnij to natychmiast.

To teraz zapytam.Czy czułeś???[serce stanęło] I pytanie ogólne gdzie butelka??? Czesc gościu z trudnym do zapamiętania nickiem.🖐️

PSuju ja w drżnieniu się z tobą i tak jestem lepsza...więc dalej nie całuję.Wybieram rozbieranie.Po bluzce teraz spódnica.Ten widok powinien cię zmobilizować....bym następnym razem już rzucić się chciała z językiem.:-p n_ru na ciebie szyjka pokazała....wykaż się z męską decyzją....Luiza ostatnie ćwiczenie żuchwy....

Zwariować idzie...ten szybko edytuje,pewnie,żeby za odważnie nie było :-p a ten się zastanawia czy go już striptis podnieci...o wirtualu!!!widzisz i nie grzmisz!!!! Luizka cho zakręcimy tą szyjką tymbarka,bo widzisz,że tu wszystko śpi.:-D

Gdybyś był ciekaw,to krzyczałbyś rozbieraj się,a nie całuj.W butelkę trzeba wybrać!Z tobą to się po ludzku nawet w butelkę bawić nie można.No dzicz.:-p

Gość gość
Sok z gumijagód :D

Martha wyssane powietrze :-D PSuju,no ja na osobności to już kwiatem bym cię po nosie drażniła,ale bawimy się w towarzystwie.n_ru no!!!Nie hamuj!!!:-D

Gość hajabuza93
To ja zapytam wprost,ktoś gra?Słoniu wysuń trąbę,że się czaisz.Będę łagodna...przecież wiem,że naga rwija stopa prawa.:-p

Mrrrrr PSuju ty....:-p:-p:-p jakbyś do tych ust dorysował zarost,to zacznę kwiczeć....tak,żeby się z dzikością zgrać.👄

Ja mam wszystko jak na dłoni...oczy mojej fantazji nawet 3D mają na wyposażeniu...bałamucisz mnie w same południe i przy wszystkich,a miałeś się zachowywać.Weź zakręć tymbarkiem by odwrócić uwagę.;-)

Martha z tego co widzę n_ra wcięło. PSuju jak sobie przypomnę tylko,że pozbawiłeś się sam okrycia i że podniecony jesteś już też od rana,to ...to mów szybko co się robi na koniec tej zabawy i kto w ogóle wygrywa?

O'Już sobie wszystko przypomniałam!Luiza.Ten kto ociąga się z decyzją musi się rozbierać i przy tym całować wszystkich.:-p PSu zakręciłam i wyszło,że już koniec tych kulawych rozdań.Pora na konkret.Jestem gotowa.:classic_cool:

No nie chcesz mi na razie innej pokazać:-p Gdybym tak mogła wstać,przejść kilka kroków i sprawdzić czym tam mnie tak kusisz...:-p

Przeczytałam właśnie,że na liście męskich kompleksów dużo wyżej niż brzuszek i łysizna stoi za mały ptaszek.Całe 46% samczej populacji...

PSuju ja mam swój sprawdzony rozkład jazdy i najpierw z bliska trzeba obejrzeć,czyli konkretnie przed nos,tak by można było sięgnąć językiem.Jak zasmakuje,to już nie ma odwrotu,tzn jest odwrót na koniec,żeby wygrzmocić. Nie mów że to jakiś szyfr...😭