Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uprzedzam grzecznie, że jeśli jestem w ciąży, to jadę na Słowację

Polecane posty

Gość gość
nastąpiłby tu ciekawy precedens, gdyby postanowił mnie pozwać o 1000 zł, które oszczędzają grubych tysięcy wydanych na dziecko w przyszłości :)

Gość gość
Reaguje na to co zostało zrobione czyli wulgaryzmy. A autorke przesluchalem, ginekolog zbadal i wyszlo ze jest dziewicą. Zalozyla temat zeby zobaczyc co inni myślą o takich rzeczach. Autorka jest niewinna! Panią krzykliwa niestety musze ukarac! x ukarz się sam policjancie za notoryczne kłamstwa i wprowadzanie w błąd użytkowników forum bo stara qrwa własnie się przyznała publicznie ze się pieprzyła kilka dni po miesiączce

Gość gość
super!!!! starannie wyskrob sie na tej slowacji. A potem zamow ,,gruszke,, cementu w pobliskiej cementowni i dokladnie sobie te p**dzioche zabetonuj, zebys wiecej nie musiala jezdzic na slowacje i sie skrobac. kapujesz???!!!!

Gość gość
gość dziś nastąpiłby tu ciekawy precedens, gdyby postanowił mnie pozwać o 1000 zł, które oszczędzają grubych tysięcy wydanych na dziecko w przyszłości xxxxx Taką matkę co chciała zabić własne dziecko bez problemów można pozbawić praw rodzicielskich.

Gość gość
wygląda to u mnie tak: jeśli 5 dnia danego miesiąca kończy mi się miesiączka, to 5-7 dnia następnego zacznie mi się kolejna. czyli trwa to troszkę dłużej, niż standardowe 28 dni. co mnie jednak ostatnio dziwi, to że nie miałam objawów owulacji, która możliwie była w zeszłym tygodniu. ani śluzu, ani ochoty na seks, ani nic. sprawdzałam testami owulacyjnymi i poziom hormonów chyba spada, zrobię jeszcze jeden za 2 dni.

Gość gość
Już nie jesteś w ciąży? a to dziwne :D Szok normalnie :D

Gość gość
powiem szczerze, że sama sobie bym odebrała prawa rodzicielskie

Gość gość098
wiesz, zawsze jest opcja. Ale raczej pierwsza taka sytuacja i dziecko to już by był niefart:P rozumiem Twój stres, mnie to wykanczalo...a wyobraź sobie po tym wszystkim jeszcze tyle czasu opóźnienia okresu?:D robiłam test, negatywny, ale wtedy się wariuje i wiadomo... Zrob test za te 11 dni i tyle.:) trzymam kciuki:)

Gość gość
nie wiem czy jestem :( nawet nie mogę tego sprawdzić, bo za wcześnie jeszcze

Gość gość
dzięki za kciuki :) pociesza mnie jedynie myśl, że nie skończył. cóż, jeśli los okaże się przychylny, to chyba poważnie pomyślę przynajmniej o Dopa Proverze - kondomy przezornie kryją się już w kosmetyczce od 3 dni.

Gość gość
Poinformowałaś już ojca dziecka, że podejrzewasz ciążę?

Gość gość
nie, to dobry chłopak, nie chcę go denerwować na próżno, powiem mu co i jak za 2 tygodnie, jeśli testy wyjdą mi pozytywne

Gość gość
dziś a skąd wiesz, że się zdenerwuje? A może się ucieszy, że zostanie ojcem

Gość gość
dlaczego tak alergicznie reagujesz na (cudze) kwestie pieniężne? czy ktoś wyłudził od ciebie pieniądze na aborcję?

Gość gość
ma jeszcze rok studiów inżynierskich przed sobą, sam też twierdził, że chce mieć dzieciaki, ale za jakieś 5-7 lat. wątpię, by go tak wczesna informacja ucieszyła. ja zaś dzieci nie chciałam nigdy i jest mi źle, że jeden wieczór nakrapiany winem może mieć takie konsekwencje. ale co mnie najbardziej niepokoi to ten brak owulacji, tego nie mogę zrozumieć

Gość gość
dlaczego tak alergicznie reagujesz na (cudze) kwestie pieniężne? czy ktoś wyłudził od ciebie pieniądze na aborcję? x nie ale wiem do czego są zdolne zakłamane szmaciska. w ciązy nie jest a krzyczy ze chce kase na skrobankę. kase weźmie zniknie na 2 dni i powie że się problemu pozbyła. tylko głupi by dał takiej pieniądze

Gość gość
wykluczam ten problem. jeśli chciałby pojechać ze mną i osobiście nadzorować przebieg operacji (po takim widoku chyba jednak autentycznie doszłoby do rozstania, bo przekonałby się jak piękne jest moje...wnętrze :) ) to proszę uprzejmie.

Gość gość
posłuchaj jak ci nie da to nie zmusisz go siłą bo narobi ci tylko problemów. i po co ci to?

Gość gość
to nie da. to wyłącznie kwestia jego dobrej woli. jeśli nie podzieli ze mną kosztów, to zajmę się tym sama.

Gość gość
Autorko, trzeba było się nie pieprzyć bez zabezpieczenia, jeśli ciąża i dziecko to dla ciebie horror. Sama sobie jesteś winna i to tylko twój problem, a facet może jednak chcieć to dziecko.

Gość gość
"trzeba było" czasu nie cofnie, może jedynie pomóc w przyszłości. jeśli będzie chciał dziecka, to nic nie poradzę.

wycięłabym pizdę takiej pindzie grochowej jak ty, żebyś już nigdy nie miała przyjemności z seksu

Gość gość
no, co do pozbawienia mnie pochwy/macicy przez jakąś kafeteriankę, to tutaj akurat jestem spokojniejsza :)

Gość gość
być może brak owulacji oznacza, że już jestem w ciąży? ale miałam okres z typowymi dla niego bólami, trwał jakieś 7 dni... sprawdzę jeszcze dzisiaj