Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Boję się wyjść z domu że zachce mi się "kupę" :( POMOCY

Polecane posty

Dnia 2.10.2019 o 09:56, Gość Powrót napisał:

Cześć, minęło pare lat, ale może ktoś kto się na to leczył to czyta. I jak? Psychiatra pomógł? Terapia pomogła? Tez zmagam się z tym problemem strachu i biegunki przy wyjściu dalej niż na osiedle. Właśnie myśle nad zapisaniem się na wizytę u psycho. Mam małe dziecko i karmie piersią i trochę się boje leków i nie wiem jak długo potrwa leczenie takiego schorzenia. Pozdrawiam 

Witam. Minął rok, poradziłaś sobie? Może to czytasz

Dnia 2.10.2019 o 09:56, Gość Powrót napisał:

Cześć, minęło pare lat, ale może ktoś kto się na to leczył to czyta. I jak? Psychiatra pomógł? Terapia pomogła? Tez zmagam się z tym problemem strachu i biegunki przy wyjściu dalej niż na osiedle. Właśnie myśle nad zapisaniem się na wizytę u psycho. Mam małe dziecko i karmie piersią i trochę się boje leków i nie wiem jak długo potrwa leczenie takiego schorzenia. Pozdrawiam 

Witam. I jak pomogło coś? Może to widzisz, może nie. Ja mam ten problem od dłuższego czasu. Myślę o samobójstwie przez to, ponieważ jestem w dość młodym wieku a rodzice nie chcą pomoc. Zamykam się w sobie i nie chcę nigdzie wychodzić. Ostatnio wyszedłem ledwo po za dom a odrazu chciało mi się do łazienki. 

Pozdrawiam :(:) 

32 minuty temu, Anonimowiec123123 napisał:

Witam. Minął rok, poradziłaś sobie? Może to czytasz

Witam. I jak pomogło coś? Może to widzisz, może nie. Ja mam ten problem od dłuższego czasu. Myślę o samobójstwie przez to, ponieważ jestem w dość młodym wieku a rodzice nie chcą pomoc. Zamykam się w sobie i nie chcę nigdzie wychodzić. Ostatnio wyszedłem ledwo po za dom a odrazu chciało mi się do łazienki. 

Pozdrawiam :(:) 

Dwa wyjścia.Stoperan.Albo rano lewatywa.

3 minuty temu, × lalunia88 napisał:

Dwa wyjścia.Stoperan.Albo rano lewatywa. 

Dziękuję za odpowiedź. Ale w jakiej ilości spożywać Stoperan? Raz na jeden dzień?

Pozdrawiam

2 godziny temu, Anonimowiec123123 napisał:

Dziękuję za odpowiedź. Ale w jakiej ilości spożywać Stoperan? Raz na jeden dzień?

Pozdrawiam

20 minut przed wyjściem z domu.