Anonimowiec123123 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Dnia 2.10.2019 o 09:56, Gość Powrót napisał: Cześć, minęło pare lat, ale może ktoś kto się na to leczył to czyta. I jak? Psychiatra pomógł? Terapia pomogła? Tez zmagam się z tym problemem strachu i biegunki przy wyjściu dalej niż na osiedle. Właśnie myśle nad zapisaniem się na wizytę u psycho. Mam małe dziecko i karmie piersią i trochę się boje leków i nie wiem jak długo potrwa leczenie takiego schorzenia. Pozdrawiam Witam. Minął rok, poradziłaś sobie? Może to czytasz Dnia 2.10.2019 o 09:56, Gość Powrót napisał: Cześć, minęło pare lat, ale może ktoś kto się na to leczył to czyta. I jak? Psychiatra pomógł? Terapia pomogła? Tez zmagam się z tym problemem strachu i biegunki przy wyjściu dalej niż na osiedle. Właśnie myśle nad zapisaniem się na wizytę u psycho. Mam małe dziecko i karmie piersią i trochę się boje leków i nie wiem jak długo potrwa leczenie takiego schorzenia. Pozdrawiam Witam. I jak pomogło coś? Może to widzisz, może nie. Ja mam ten problem od dłuższego czasu. Myślę o samobójstwie przez to, ponieważ jestem w dość młodym wieku a rodzice nie chcą pomoc. Zamykam się w sobie i nie chcę nigdzie wychodzić. Ostatnio wyszedłem ledwo po za dom a odrazu chciało mi się do łazienki. Pozdrawiam :(:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
× lalunia88 3 Napisano Grudzień 9, 2020 32 minuty temu, Anonimowiec123123 napisał: Witam. Minął rok, poradziłaś sobie? Może to czytasz Witam. I jak pomogło coś? Może to widzisz, może nie. Ja mam ten problem od dłuższego czasu. Myślę o samobójstwie przez to, ponieważ jestem w dość młodym wieku a rodzice nie chcą pomoc. Zamykam się w sobie i nie chcę nigdzie wychodzić. Ostatnio wyszedłem ledwo po za dom a odrazu chciało mi się do łazienki. Pozdrawiam :(:) Dwa wyjścia.Stoperan.Albo rano lewatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimowiec123123 0 Napisano Grudzień 9, 2020 3 minuty temu, × lalunia88 napisał: Dwa wyjścia.Stoperan.Albo rano lewatywa. Dziękuję za odpowiedź. Ale w jakiej ilości spożywać Stoperan? Raz na jeden dzień? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
× lalunia88 3 Napisano Grudzień 9, 2020 2 godziny temu, Anonimowiec123123 napisał: Dziękuję za odpowiedź. Ale w jakiej ilości spożywać Stoperan? Raz na jeden dzień? Pozdrawiam 20 minut przed wyjściem z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimowiec123123 0 Napisano Grudzień 10, 2020 15 godzin temu, × lalunia88 napisał: 20 minut przed wyjściem z domu. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach