Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa WASZE ulubione cukierki?

Polecane posty

Gość gość
HardcorePunk też przepadam za miętowyi landrynkami ostatnio odkryłam super zamiennik. Miętowe lubelskie z czekoladą bodajże z fabryki cukierków pszczółka. Próboaliście? Ciekawy smak 

Gość gość
kasztanki - pycha....

Gość gość
1. Krówki, ale tylko kawowe (Pszczółka je robi). Inne są dla mnie za słodkie i jakieś takie... Cukrowe:D. 2. Kukułki. 3. Cukierki kawowe, np. Coffee Amo. To moje top 3 :D. Ogólnie lubię większość cukierków, które są chociaż trochę kawowe, kakaowe... Takie, które idealnie pasują do kawy - a piję zawsze czarną i bez cukru, więc równowaga zachowana :-)

Gość gość
Boże!!!! Zjadłam te kawowe czy kakaowe krówki i są najlepsze na świecie. Myślałam, że tradycyjnych krówek nic nie przebije, ale całe życie żyłam w błędzie hahaha. Myślicie, że te mleczne też będą takie dobre? Boję się próbować, bo okaże się, że też mi posmakują, a moje biodra nie będą z tego powodu zadowolone :D

Gość gość
1. Krówki Wypasione 2. Kukułki 3. Coffee Amo Te powyższe jeśli mam ochotę na coś słodziutkiego:). A jak chcę się orzeźwić to: 4. Gabbi ice

Gość gość
Jak dla mnie cukierki Jogusie. Smak dzieciństwa: mleczne nadzienie oraz owocowy smak! :)