Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteśmy ładnymi ludzmi a dziecko wyszlo okropne!!! :(

Polecane posty

Gość gość

Ja była miss studentek w 2011 on był najładniejszym chłopakiem na uczelni dziewczyny lgnęły jak muchy do niego, ja tez miałam duużo partnerów. Ja blondynka z niebieskimi -174 cm ,on też blondyn z niebieskimi -186. Jesteśmy naprawdę ładnymi ludzmi, o dziecko staraliśmy się 2 lata, mam 29 , on 32 i dziecko nasze jest okropne!!!-odstające uszy, zielono niebieskie oczy, szpara między jedynkami. Dziecko jest na pewno jego i moje,ale dlaczego tak jest ? dziecko jest z wyglądu straszne.. :( :( :(

Gość gość
zresztą o tym z moim facetem nigdy o tym nie rozmawiam ale chyba dziecko zrobiono mi na imprezie i nie wiem kto?

Gość gość
Kiedy ludzie stali w kolejce po rozum, Ty chyba w kiblu z biegunką siedziałaś :o

Gość gość
Utop je kretynko i zrób sobie nowe, może bedzie ładniejsze, byleby inteligencji po mamusi nie odziedziczyło

Gość gość
Znam też taki przypadek

Gość gość
byłas miss studentek 4 lata temu czyli miałaś 25 lat, taka stara ?

Gość gość
Do głowy przychodzą mi 3 hipotezy. Po pierwsze geny (czyli z reguły to jak wyglądamy) dziedziczy się co drugie pokolenie, czyli wasze dziecko więcej odziedziczyło po swoich dziadkach (czyli waszych rodzicach) i to im należałoby się przyjrzeć. Po drugie mówi się że najpiękniejsze dzieci rodzą się w tzw. parach mieszanych, czyli np. blondynka z czarnoskórym facetem lub pięknotka ze średniakiem, żeby nie powiedzieć brzydalem. Po trzecie niepotrzebnie się tak przejmujesz, bo twoje dziecko może przechodzi etap brzydkiego kaczątka i po prostu z pewnym wiekiem wypięknieje lub wymężnieje. Generalnie jako matka dobrze że zauważasz że twoje dziecko nie jest ideałem, ale przesadne zagłębianie się w jego wygląd może doprowadzić do jego kompleksów. Nie musisz mu o tym mówić, dzieci dużo rzeczy wyczuwają, wbrew pozorom.

Gość gość
Pewnie dalas listonoszowi klapciokowi albo dzielnicowy se zamoczyl. Pewnie też kłapciok:-P

Gość gość
nie martw się wyladnieje w okresie dojrzewania

Gość gość
Geny dziedziczy sie po rodzicach, nie co drugie pokolenie, ale dziecko moglo zlapac duzo genow recesywnych. Z drugiej strony odstajace uszy to czesto wynik zaniedbania rodzicow

Gość gość
musiałam na dwa lata przerwać studia, a jestem z grudnia :) miałam chyba 22 albo 23 (nie rocznikowo ) rodzice są moi ładni, jego też lecz z tego co słyszałam jego dziadek był okropny, może to dlatego... nie wiem sama...

Gość gość
nie wyładnieje niestety. przykro mi. ma zespół downa

Gość gość
jeśli rodzice są ładni to dziecko "na dorosłość " wyladnieje. a jeśli rodzice są brzydcy a małe dziecko ladne to to dziecko w okresie dojrzewania przeważnie brzydnie ... tzn wychodzą najczęściej takie patologiczne rysy twarzy. mnóstwo znam takich przypadków.

Gość gość
ja bylam starszna jak sie urodziłam ..długienogi - 58 cm a wazylam 2,99 ale z czasem się wystartowało i dorabiam jako modelka :)

Gość gość
masz paragon ze szpitala? zgłoś reklamację, może ci wymienią na ładniejszy model

Gość gość
To faktycznie musicie być brzydkmi ludzmi wyladnieliscie za czasow dziecinstwa a byliscie pewnie brzydcy

Gość znafca_zwionskuf
Jak się doda dwie duże liczby na komputerze to następuje integer overflow i wynikowa liczba jest mała. Podobnie jest z wami i waszym dzieckiem. Zresztą nie tylko u was. Popatrz na andżelinę i brada oraz ich dzieci: jedno murzyńskie, drugie eskimoskie, aż se andżelina jajniki wycięła by losu nie kusić :)

Gość gość
18:28 rozbawilam sie:) w ogole fajny temat a przede wszystkim wpisy:) poprawilam sobie swoj ch..dzien

Gość gość
cos w tym jest bo ja i moj maz to przecietniaki straszne z urody a dzieci ( juz teraz nastolatki ) sliczne wyszly , tak jak by ktos wszystkie najlepsze detale z nas pozbieral i slicznie poukladal

Gość gość
biedne dziecko:(