Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja_nazachodzie

schudłam 40 kg w 5 miesięcy

Polecane posty

Gość alicja_nazachodzie

jak? nigdy się nie odchudzałam, zaczęłam od kopenhasko-motylkowej 13 dni, potem przeszłam na dietę 5 dniową na bazie soku jabłkowego, potem 3 dni jadłam ryż z jabłkami... potem 2 tygodnie MŻ... przy tych dietach spacerowałam po 2 godziny :) potem przeszłam na miesięczną dietę 1400 kcal, i zaczęłam chodzić na basen raz w tygodniu i raz w tygodniu areobik, potem raz w tygodniu robiłam sobie dzień na sokach, a w pozostałe dni jadłam 1600 kcal, spacerowałam, basen, areobik i doszła godzinka na siłowni raz w tygodniu, później zmieniłam miejsce zmaieszkania, nie było siłowni, ani areobiku, zaczęłam dietę 300 kcal i spacery.. potem jadłam 600 kcal, potem 1000, a dziś doszłam do 1600 kcal i utrzymuje dietę, spaceruje i pedałuje. samo się nie zrobi, cieżka praca, odpowiedzialność i wytrwałość, szukając cud diet nic się samo nie zrobi.

Gość gość
no to musiałaś zrzucać z dużej wagi

To teraz zrób sobie badania serca i przekonaj się ile tkanki ci z niego ubyło. W ogóle idź sobie zbadać masę mięśniową, masę kostną i tkankę tłuszczową i zobaczysz ile mięśni ci zostało... Chudnięcie w takim tempie na jakichś sokach, dietach 600 kcal... Cóż, gratuluję wyniku, współczuję głupoty...

Gość alicja_nazazhod
było 110/175 teraz 70/175 a mój mąż mówi że jestem bardzo seksowna i już nie wolno mi się odchudzać ;D

Gość gość
Schudnąć na głodówkach jest łatwo (wszyscy tutaj chudną), tylko trzeba jeszcze to utrzymać. A dieta 300-500 kcal nie ma nic wspólnego z odpowiedzialnością, rozwaliłaś sobie metabolizm, jestem pewna, a badania zrób koniecznie, bo pewnie twój organizm jest w rozsypce. Teraz musisz mądrze wychodzić z diety, stopniowo dodawać sobie po 100 kcal, bo inaczej będzie jojo i za rok będziesz ważyć 120 Denerwują mnie takie wpisy, bo potem młode nastoletnie dziewczyny powołują się na takie diety cud

Gość gość
stosuje na codzień Slimcea. Tabletki które zwiększają u mnie metabolizm i hamują łaknienie. Te połączenie same w sobie daje rezultaty utraty wagi. Można nawet do 10kg schudnąć przez pełny okres kuracji przestrzegająć jej zasad.

Odpowiedzialność? Twoje zachowanie jest raczej skrajnie nie odpowiedzialne, a stosowane przez Ciebie diety prawdopodobnie przyniosły wielką szkodę Twojemu organizmowi. Życzę powodzenia w utrzymaniu wagi i jakiegoś bardziej zdrowego podejścia do tematu odchudzania. 300 kcal to na pewno nie jest rozwiązanie.

Gość alicja_nazazhod
ale jesteście dziwni... czepiacie się moich 300 kcal, a to był epizot tygodniowy, może dwa tygodnie, jako oczyszcznaie.. a potem jadłam już 1000, potem 1600 i ćwiczyłam to tego to już nikt nie widzi tak? a każdy z was prowadził zdrowe cudowne diety? i chudnie? i nie ma jojo? ma lepsze mądrzejsze sposoby n iż ja? tak.. kim wy jestescie zeby mnie tak oceniać ?

Gość gość
Pokaz motylki?

Gość gość
Alicja - masz rację! Ja gratuluję i Cię podziwiam za wytrwałosć. Większosc odób, które przeszły np. kopenhaską rzucają się potem na zarcie, albo te, co zaczynają diete 1000 kcal poddają się po tygodniu. A Ty przechodziłaś rózne diety jedna po drugiej i miałaś silna wolę. Ja naprawdę chylę czoła. Zdarzały Ci sie kryzysy? No wiesz, że nie wytrzymałąś i nawpierniczałaś się jednego dnia na maksa róznych zakazancyh rzeczy? Jak udawało Ci się je przetwać?

Gość gość
Udzielając się na forum , sama narażasz się na krytykę; każdy ma prawo mieć swoje zdanie. A co do efektów, pochwal się za rok, bo schudnąć jest bardzo łatwo, gorzej z utrzymaniem wagi, wtedy będzie czego gratulować;)