Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To że stos pudeł z podpisami Dudy runął z hukiem uważam za zły omen dla Polski

Polecane posty

o czym ty prawisz dziecko? o pieniądzach z Unii ?! za które pobudowali ci nowe drogi i porobili parki ?! a wiesz ile Polska dzięki temu wyciąganiu łap ma długów ?! doucz się ! a nie pieprzysz głupoty i cieszysz byle góffnem , przypominasz takiego osiołka któremu dano marchewkę na sznurku ! xxx Tak te drogi sfinansowala wielkodusznie unia czyli zachód ,żeby wygodnie zachodni inwestorzy mogli dojeżdżać do swoich zachodnich postawionych na naszej ziemi za pol darmo biznesów :)

PiS to takie same tępe ciołki jak PO xxx A kto tam w tym cyrku jest mądry? Może kilku by się znalazło ,ale co z tego jak wszystko i tak zawsze jest pod dyktando szefa partii :o

Gość gość
Z tym wpędzaniem Polski w długi swój niewątpliwy udział ma Unia Europejska. Aby skorzystać z dofinansowania budowy np betonowego słupa na jakimś zadupiu Unia pokrywa cześć kosztów, na resztę sumy wymaga kredytu który automatycznie staje się długiem podatników.

A jakie banki udzielają tych kredytów? Cos mi się wydaje ze nie nasze ;)

Gość gość
A jakie banki udzielają tych kredytów? Cos mi się wydaje ze nie nasze x prof. Robert Gwiazdowski niedawno skomentował finansową kondycje polskich banków. Polskie banki są do tego stopnia biedne że nie są w stanie nawet sfinansować budowy Elektrowni Atomowej, w tym celu muszą zebrać się w kilkanaście aby udźwignąć koszty. Zachodnie banki są w stanie bez żadnego uszczerbku sfinansować w pojedynkę cały projekt Elektrowni Atomowej. Opodatkowany zbyt wysoko Kapitał polskich banków jest konsumowany i marnowany przez państwo na kiełbasy wyborcze.

Gość gość
Misio1 ty tak się rozsmieszyles a może zajrzal bys do rocznika statystycznego .Tam czarno na białym pisze ze w latach gdy rządził PiS bylo mniejsze bezrobocie , mniejszy dlug , wieksze inwestycje, wiecej firm działało .Smieszne ? Ty jesteś smieszny bo zmanipulowany

No i dalej się podniecajcie ze stawiają ekrany akustyczne w polu,ze robią drogi i zanim oddadzą do urzytku trzeba je remontować :o itp itd. A kredyciki splacamy wszyscy ! Nic za darmo nie ma! A na pewno nie dla nas.

>>>Misio1 ty tak się rozsmieszyles ... .Smieszne ? Ty jesteś smieszny bo zmanipulowany<<< Faktycznie :D. Dałem się zmanipulować znajomemu w mundurze, którego pewien REŻIM aresztował za... brak współpracy (czyli niechęć do FAŁSZYWYCH oskarżeń wobec politycznych wrogów reżimu). x Dałem się też zmanipulować urzędasowi, który zażądał ode mnie haraczu i zupełnie nie pamiętam: jaka partia zapewniała mu bezkarność :D. x Rzeczywiście: jeden z nas jest śmieszny, a raczej tragiczny :(. x Może jeszcze do uczciwości NSDAP wobec Polaków, będziesz mnie przekonywał ?

Czyżby ludziom znudziły się kłótnie :) ? x Bo tak tu cicho.. o zmierzchu :D :D :D.

Gość gość
Bo pieprzysz bez sensu o jakims NSDP