Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 34

Czy w Polsce są w ogóle panie ważące 120 kg i więcej ?

Polecane posty

Gość gość 34
Do gość 20:28 Ty z pewnością nad morzem nie masz czego szukać, bo porwałaby cię pierwsza lepsza fala ;)

Gość gość
Aaaahahahahhahahah dobre! :D :D :D

Gość gość 34
Wygląda na to, że słusznie obawiałem się, iż na kafeterii też istnieje deficyt tych jedynych prawdziwie pięknych istot... kobiet puszystych, dojrzałych i znających swoją wartość ( koniecznie wszystko to w jednym).

>>>Wygląda na to, że słusznie obawiałem się, iż na kafeterii też istnieje deficyt tych jedynych prawdziwie pięknych istot... kobiet puszystych, dojrzałych i znających swoją wartość ( koniecznie wszystko to w jednym).<<< Aleś Ty GŁUPI :) :) :). One są i czytają :), tylko kafetryjnym bucom podpaść nie chcą :D. x Swoją drogą, to z tymi 120kg ostro pojechałeś :D.

Niestety moze przejdz sie do macdonalda tam cos pewnie upolujesz

Gość gość
Oj misiek misiek. Sam wystawiasz sobie wizytówkę. I powiem ci - nie najlepszą. Ale ci co cię znają pwnie już o tym wiedzą ;)

>>>Oj misiek misiek. Sam wystawiasz sobie wizytówkę. I powiem ci - nie najlepszą. Ale ci co cię znają pwnie już o tym wiedzą<<< A w czym Ty tą wizytówkę odczytujesz :) ?

Gość gość 34
Jak będe w macu, to przypomnę sobie twoją dobrą rade, Oszka.

Gość gość 34
Misiek, chyba muszę zwrócić honor. Źle zinterpretowałem twojego posta. Ale właściwie, to niby jak można podpaść tymniby bucom? Wchodzę tu raz na (ruski) rok i nie orientuję się.

Gość gość
A skąd jesteś gościu?

Gość gość 34
Zabrze

Gość gość
Jak tym imbecylom podpaść? Wystarczy się przyznać, że jesteś XLką - zgnoją Cię od razu :(

>>>Ale właściwie, to niby jak można podpaść tymniby bucom? Wchodzę tu raz na (ruski) rok i nie orientuję się.<<< Buce (niestety prawdziwe :( ) z tego forum uważają, że dziewczyna o wzroście 165cm i wadze 60kg jest otyłą "lochą" (cytat), która poruszać się nie ma siły i zaraz umrze na jakąś chorobę wywołaną ŚMIERTELNĄ OTYŁOŚCIĄ :D :D :D. x Dlatego NORMALNA dziewczyna o wadze 120kg bałaby się tu odezwać :(. Lepiej podaj maila do siebie, to jakiś odzew uzyskasz.

Gość gość 34
Dumnej XL-ki nie da się zgnoić. Można jedynie próbować. Ale to aż takie zawistne te ofiary programowania społecznego, że ludzie d****i trzęsą ???

Wiesz co? ŻADNA xlka nie jest wystarczająco dumna żeby usłyszanych lub przeczytanych przykrości w samotności nie odchorować. Żeby przeżyć każda wytwarza wokół siebie "pancerz", mamy poczucie humoru, umiemy śmiać się z siebie zanim ktoś to zrobi pierwszy. Ale mamy wrażliwe dusze i każda zniewaga rani nas do żywego. Znamy swoją wartość, wiemy ze jesteśmy warte wiele ale nigdy, przenigdy żadna z nas nie przywyknie do obelg. Jak każdy normalny człowiek.

Gość gość
Ja jestem XXl. I o dziwo, przez wiele lat byłam bardzo szczupłą dziewczyną. Do tego ładną, inteligentną i kulturalną. Niestety to nie pomogło mi ułożyć sobie życia osobistego. Mój facet z biegiem lat zmieszał mnie z błotem, upodlił i wykorzystał moją miłość, dobroć i sprawił, że nabawiłam się kompleksów, straciłam pewność siebie a poczucie własnej wartości spadło na łeb, na szyję. Załamałam się, wpadłam w depresję i bardzo szybko nabrałam kilogramów. Zaczęłam się leczyć, ale to nie takie proste. Dziś, jako XXL mam w sobie jakąś siłę, energię, doceniam się bardziej niż w tedy gdy byłam tą super laską. Zaczynam walkę z kilogramami, bo mój obecny wygląd nie pokazuje mojego wnętrza.

Gość gość
120 kg? toż to wieloryb :O i dobrze,że takich nie ma wszak nie żyjemy w Ameryce.

Mnóstwo tęgich kobiet w każdym wieku jest na Górnym Śląsku.Mężczyzn również(facetami bym ich nie nazwała).Śląska kuchnia się kłania.Po tygodniu spędzonym np.w Raciborzu byłam przerażona.Tobie się spodoba na pewno!

Gość gość
Każdy ma swoje upodobania. Najwięcej krzyczą i znieważają ci, którzy sami są zakompleksieni.

Gość gość 34
Pewnie. Żadna kobieta nie przywyknie do obelg. Ale można mieć w sobie na tyle dystansu do tego jakże zakłamanego przecież świata, aby nie zwracać uwagi na wyżej wspomnianych imbecyli - bo tak właśnie należy nazywać osoby budujące swoją wartość na uwłaczaniu innym - i odważyć się swobodnie rozmawiać w tak anonimowym miejscu jak te tu. Założę się, że takie kobiety zyskałyby przychylność wielu osòb. Koniec kafeterii na dziś. Dla mnie koniec kafeteri na dziś. Pozdrawiam puszyste kobiety i calłkiem pozytywną postać -miśka. Dobranoc

Gość gość
Gość = autor ;)

Gość gość
up up

Gość gość
Dziś w nocy wróciłam z urodzin. Alkohol, kupa żarcia, desery lody. Dziś rano ból głowy, zgaga, przekroczone 105 kg na wadze i wyrzuty zumienia. Zaraz internet, szukanie diety, pocieszenia, usprawiedliwienia - dla siebie samej. I tak znalazłam ten wątek. I nie powiem. Miło jest przeczytać, że są mężczyźni którzy podziwiają puszyste za ich wdzięki. Ale ja tego tak nie czuję. Jakoś ci faceci wcale nie chcą mieć mnie u swojego boku na salonach, wśród przyjació. W łóżku może i tak, ale i takich jak na lekarstwo. Trochę pocieszona, ale i tak dół. Chyba zaraz kawa i pączek - na osłodę życia...

Gość gość
Do autora tematu, Czy mógłbyś podać jakieś namiary do siebie? Pozdrawiam.

Gość gość
a co chcesz mu słonine wysłac????

Gość gość
Lol to jakieś prowo ja waze ok 70 kg i już czuje siej ak slon

Gość gość
do gość 18:07 co cię obchodzi co kto od kogo chce, zajmij się swoim życiem i pozwól innym żyć, nie zatruwaj innym życia swoimi głupimi pytaniami

Gość gośćgość 34
Do gość 18:05. Daj namiary na siebie a ja może się odezwę...