Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny wiecznie w związku

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o dziewczynach które wiecznie są w jakims związku... on młodego wieku, skonczą z jednym i za miesiąc juz chodzą z kolejnym, nigdy nie były same

Gość gość
Ze sa zaradne, nie nudza sie

Gość gość
Że są rozchwytywane :D Ale przeważnie to te młode i jeszcze głupiutkie tak robią i oczywiście każdy miś jest tym wyjątkowym. Z jednej strony przykro, że ich miłości są takie płytkie, a z drugie to dziewczyny korzystają z życia i męskiej obecności, może lepiej tak niż ciągle w domu i smuteczek, że się nie ma faceta ;)

Gość gość
ciekaw jestem czy jak już tak poprzebierają w tych facetach to zycie ukladają sobie z jakims prawdziwym księciem z bajki czy konczą z jakimś nieudacznikiem :)

Gość gość
wiedzą dziewczyny jak korzystac z zycia

Gość gość
Dokladnie. Zycie jest za krotkie, zeby zamulac samemu.

Gość gość
myślę, że takie osoby nie traktują poważnie tych relacji, raczej jako spotykanie się niż związki...i dobrze, bo dlaczego nie?

Gość gość
ja znam przypadek gdzie dziewczyna najladniejsza w okolicy, mnóstwo adoratorów, zawsze z kims sie spotykala, a slub wzięła z jakims przypadkowym, mało wyjsciowym facetem, ani ładny ani ustawiony... i dziewzczyna na zmarnowanie poszła

Gość gość
raczej nie był przypadkowy skoro za niego wyszła, jej się najwyraźniej bardzo podobał