Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LKarnityna Pomaga Schudnać

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem kobieta i chce zazywać L-karnityne+zielona herbata slyszalam ze przy diecie i cwiczeniach dużo pomaga spalić tłuszczu i uzyskuje sie mieśnie brał ktoś?

Gość gość
Tak ja rownież brałam l-karnityne plus trening i na prawde pomogło mi schudnać 10kg przy treningach sie tak nie meczyłam miałam wiecej siły Tylko trzeba też wybrać dobra l-karnityne mysle że ta z zielona herbata bedzie ok i nie jest wcale droga około 40zl

Gość Martunkaaaa
A po jakim czasie można zobaczyć już efekty?

Gość gość
myśle że jeśli bedziesz minimum 3 razy w tyg trenować i sie dobrze odzywiać to efekty bedą już widoczne po miesiacu bedzie zanikała tkanka tłuszczowa a pojawiać sie bedą powolo mieśnie

Gość gość
Myśle że powinna być ok dobrze że jest polaczona własnie z zielona herbata możesz sprobować :)

Gość ewciaaaak
Ja brałam l-karnityne własnie z zielona herbata biegałam 2 razy w tyg i troche ograniczyłam jedzenie głownie słodycze ale nigdy nie byłam głodna i schudłam około 6kg

Gość gość
Ja rownież kupiłam dzisiaj zobaczymy :)

Gość gość
a czy widzieliście już najnowsze wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie? wyniki dostępne na stronie http://rtno.pl

Gość gość
Pewnie że pomaga, najbardziej jednak pomaga aktywność fizyczna i odpowiednia dieta, dobrze działa także acetomale niwelując uczucie głodu, oczyszcza także organizm z toksyn przyspieszając efekty odchudzania.

Gość gośćmarta
podobno najlepiej tłuszcz spala jednak zielona kawa. a już najbardziej to ciężka praca i wypocone kilogramy :P jeśli chodzi o ćwiczenia to chodziła na basen 2 razy w tygodniu, do tego dieta no i brałam tabletki iqgreen żeby szybciej to wypocić :P w sumie w 3 miesiące zrzuciłam 18 kg.

Moja znajoma używała to cos. I powiem, że widac byo efekty. Ja sie nie zdecydowałam, bo troche sie bałam o zdrowie:)