Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ona może a inni nie bo sa rówi i równiejsi. 

Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie 😄Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać.

Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści 😄Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża 😄

• Like 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie 😄Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać.

Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści 😄Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża 😄

a ty kolejny rok bedziesz powtarzala te same frazy czy dodasz cos nowego ?

25 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zgłoszone za mowe nienawiści 

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wjechało świąteczne uśpienie, czy banik? 🙂

Ciebie za te świństwa, wjazdy na cudzych rodziców i ohydny hejt, powinni zbanować dożywotnio. Ale kiedyś przyjdzie na to czas, bo sobie zapracowałeś.

@wakanka1 banik Ostrava

ciekaw dlaczego pozwalacie, żeby ten łysy gnoj tak sobie pozwalał 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A ty rozumiem teraz trzymasz ze strona która ci pisala ze śpisz z ojcem? I widmok miał bekę z jego śmierci?

to ci dopiero plot twist 😉  No pozazdrościć dystansu takiego faktycznie nie mam

Edytowano przez Szpinak

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Najbardziej ty przezywasz pisząc na każdy post który godzi w twojo osobo "zgloszone" I tyle z twojego dystansu damo z klaso sråjaca na plebs w święta. A teraz odjedź na krnąbrnym wózku 

Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał:

Zgłaszam każdy hejterski post i jak ktoś nazywa piękna Krejzi od tutek

dolaczysz do widmoka i ci sie tylko atak nasili

16 minut temu, Onaaaa napisał:

Cicho nie mów lepiej tu 🤭

I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. 😁

• Like 1

Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał:

Zgłoszone za mowe nienawiści 

Zgłaszaj nawet do świętego Mikołaja. I nie strasz mnie, bo ja się ciebie nie boję. Sio do namiotu 🙂

Ty życzyłeś mi śmierci i żebym dołączyła do ojca i jeszcze póki co żyje. Won ode mnie, bo wzbudzasz strach, a ja wariatów unikałam 😊👋

4 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

U ciebie odwrotnie. Ty dajesz grać na swoim fleciku żeby mieć gdzie mieszkać. Widzisz jakie to życie jest przewrotne. 

A on dalej pogania tych Wietnamczyków z batem i zabrania im wyjść do toalety?

biedni ludzie co oni sobie myśleć o naszym narodzie jak taki ulom jest ich szefem 

24 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zgłaszaj nawet do świętego Mikołaja. I nie strasz mnie, bo ja się ciebie nie boję. Sio do namiotu 🙂

Ty życzyłeś mi śmierci i żebym dołączyła do ojca i jeszcze póki co żyje. Won ode mnie, bo wzbudzasz strach, a ja wariatów unikałam 😊👋

Zgloszone

Przed chwilą, Get Оut napisał:

I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. 😁

ach te twoje spiski i hasla do rozmow 😄 ty to jestes widmok tajny agent tylko uwazaj na ten telewizor bo on znowu cie podslu...e 😄

4 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

U ciebie odwrotnie. Ty dajesz grać na swoim fleciku żeby mieć gdzie mieszkać. Widzisz jakie to życie jest przewrotne. 

To u Ciebie będziesz grała na flecie krzywym od rana do wieczora i zamieszka 🤧

Przed chwilą, Szpinak napisał:

A on dalej pogania tych Wietnamczyków z batem i zabrania im wyjść do toalety?

biedni ludzie co oni sobie myśleć o naszym narodzie jak taki ulom jest ich szefem 

Znam jego nazwisko więc kwestia czasu aż mu załatwię kontrolę za handel ludzmi

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Jak filip piszę żebyśmy zdechli na raka to ty zadowolona i z nim piszesz... ja uważam że nie powinno się nikomu życzyć raka i to napisałam.

Dzisiaj twój ulubieniec Łogór gdy userka wrzuciła zdjęcie swojego kota to w reakcji zapytał ją czy uprawia z nim seks, spodobałoby ci się, lubisz takich ritardów i zwyroli 🤣 Co bys napisala Łogórowi gdy pyta laske, czy robi minete kotu? 🤣🤣🤣 Napisalałabys mu, że nie powinien tak pisac do nikogo bo to świadczy, ze jest ritardem i zwyrolem? 🤣

Przed chwilą, Fifofa napisał:

To u Ciebie będziesz grała na flecie krzywym od rana do wieczora i zamieszka 🤧

Za bardzo cie interesuje kto komu na czym gra Piotrze. Brzmi to upiornie biorąc pod uwagę że jesteś ojcem nastolatki której dane znamy. Nie boisz się o własne dziecko i że mu niszczysz życie? To wystarczający powód by cię nie szanować.

3 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Tez znam:p

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

O na tym nic bym nie trzymał wszystko co źle z pamięci mi się przydarzylo z Kingstonami

Dobra zobaczy się jak się będzie sprawiał. Ważne pliki to i tak mam na czym innym 🙂

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

ach te twoje spiski i hasla do rozmow 😄 ty to jestes widmok tajny agent tylko uwazaj na ten telewizor bo on znowu cie podslu...e 😄

No takie fakty że nie załapiesz z tutką co jest prawdą a co dla beki , by jesteście tępi i zaślepieni wiadomo czym 😆

8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

O na tym nic bym nie trzymał wszystko co źle z pamięci mi się przydarzylo z Kingstonami

Czemu nie wpuściłeś wczoraj zbłąkanego wędrowca? 😄

Bardzo nieładnie. Ale to świadczy, że jesteś dziwak i boisz się ludzi oraz nie chcesz pomagać innym. Nic od siebie nie dać, tylko brać od Państwa, siostry i Kościoła. Wstyd 😜

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Tez znam:p

I dobrze. Skończy się bezkarność męskich odpadów w końcu bo ile można udawac że takie teksty są normalne. Jak straci pracę to może odczuje wagę swojego srånia

3 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Będziecie razem grały na fletach Wietnamczykòw 📯 Libed będzie oglądać 🤧

3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał:

Dzisiaj twój ulubieniec Łogór gdy userka wrzuciła zdjęcie swojego kota to w reakcji zapytał ją czy uprawia z nim seks, spodobałoby ci się, lubisz takich ritardów i zwyroli 🤣 Co bys napisala Łogórowi gdy pyta laske, czy robi minete kotu? 🤣🤣🤣 Napisalałabys mu, że nie powinien tak pisac do nikogo bo to świadczy, ze jest ritardem i zwyrolem? 🤣

Munek tu też gnoisz dumbo, a później gadacie jakby nic się nie stało. 😁

Czy to ścierwo widmokowskie wydaliło z siebie kiedykolwiek kilka slow prawdy czy jedyny przypadek tego to było jak jęczał ze mu dach przecieka 😀

1 minutę temu, Get Оut napisał:

No takie fakty że nie załapiesz z tutką co jest prawdą a co dla beki , by jesteście tępi i zaślepieni wiadomo czym 😆

ty przeciez opisujesz tu jedynie swoje fantazje 😄 nie pamietam zebys cos prawdziwego napisal 😄

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Będziecie razem grały na fletach Wietnamczykòw 📯 Libed będzie oglądać 🤧

Pisz jeszcze a wypjerdole za chwilę twoje dane. Nie mam już skrupułów bo nie jestem niczyim chłopkiem do napjerdalania metalowym prętem. Myślisz że ile moja cierpliwość będzie trwać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się