Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a czy wiecie że osoby chore psychicznie robią sobie tatuaże?

Polecane posty

Gość gość
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1503412,1,samookaleczenia.read taka ilość dowodów przekona każdego psychicznego... i niech żadna wybazgrolona nie próbuje mi zarzucić że nie mam na to dowodów bo właśnie je przeczytałyście a jak nie wierzycie to proponuje popracować nad czytaniem ze zrozumieniem

Gość gość
Rece opadają... czy ty naprawdę nie masz co robić, tylko tutaj siedzieć i pisać o tatuażach każdego dnia?? Nawet jak takie osoby są psychiczne, zgódźmy się z tobą i to przyjmijmy, TO CO Z TEGO WYNIKA? czujesz się w obowiązku informować o tym każdą osobę, bo co? to jest takie istotne dla świata, ziemia się przestanie kręcić, jak o tym nie powiesz?

Gość gość
nie ma że "nie którzy nie" każda forma samouszkodzenia która nie ratuje życia a tylko (buehehhe... żal) ma "poprawić wygląd" jest oznaką choroby psychicznej koniec kropka jeżeli coś poprawiasz we własnym ciele co ci się nie podoba a jednocześnie nie zagraża twojemu życiu tzn że nie podoba ci się twoje ciało masz niską samoocenę i nienawidzisz samej siebie - a to jest zaburzenie psychiczne

Gość gość
to moja osobista krucjata by wyleczyć wszystkich chorych psychicznie których się da i żeby się nie okaleczały :)

Gość gość
I dlatego zrezygnowałeś z wszelkiej aktywności poza tym i się poświęciłeś na rzecz tego....? dlaczego nie prowadzisz krucjaty przeciwko kobietom wyrywającym brwi, depilujacym się depilatorem (ból sakramencki!), robiącym operacje plastyczne?

Gość gość
to ja do tego napisze ze większość matek to sadystki, uszkadzają swoje corki przebijając uszy już bardzo malutkim dziewczynkom.

Gość gość
"to ja do tego napisze ze większość matek to sadystki, uszkadzają swoje corki przebijając uszy już bardzo malutkim dziewczynkom." zgadzam się :) a co do operacji plastycznych no to cóż nie będę od wszystkiego liczę że ktoś dołączy do mnie i zajmie się tym tematem :)

Gość gość
"...każda forma samouszkodzenia która nie ratuje życia a tylko (..) ma "poprawić wygląd" jest oznaką choroby psychicznej..." Czyli chorzy są wszyscy faceci, którzy się golą, wszystkie dziewczyny, które przekłuwają sobie uszy, id. DZIĘKI ZBAWCO!!

Gość gość
o tych matkach sadystkach to było z ironia.

Gość gość
hahaha co za debil, wyciaga artykuły z polityki sprzed 10 lat i próbuje ogos przekonać, napisze ci tak wszedzie mozna znalezc opinie potwierdzajace i zaprzeczajace na kazdy temat, jak ktos sie uprze oni - psychologowie - wszystkich nas uznaja za jebnietych i sugerowanie sie tym by poprzec swoja zalosna nietolerancje dla wlasnego widzimisie tylko cie osmiesza aha i fragment z jednego z tych mężczyźni z tatuażami byli biologicznie jakościowo lepsi (bardziej symetryczni), co może odzwierciedlać zdolność do pokonywania wyzwań stawianych przez środowisko. Ponoszone łączne koszty powodują więc, że tylko osobniki o wybitnej jakości genów są w stanie przeżyć i jednocześnie kosztownie reklamować się za pomocą swojego ekstrawaganciego ornamentu płciowego, którym może być ryzykowne zachowanie, jakim jest tatuowanie swojego ciała ZAZDROSNY? :D

Gość gość
jest różnica między ryzykowaniem a byciem debilem :) a co do golenia się to NIE JEST TRWAŁE USZKODZENIE ale przekuwanie uszu już tak :)

Gość gość
Tak tak, tłumacz sobie :D dobrze wiesz, że jestęś idiotą, bo nikt normalny nie zajmuje się takimi tematami dzień w dzień, tylko robi coś innego, ale chyba tobie tylko to pozostało jakie tu jeszcze wątki zakładasz?

Gość gość
ilu to już inwalidów widziałem z tatuażami którzy zrobili je sobie będąc już na wózku a motywem było ukaranie tego ciała za to że jest wadliwe ;)

Gość gość
dzisiejsi faceci to dno ale kobiety też a problemem jest traktowanie seksu jak zabawy... kompletny brak odpowiedzialności zwracam się teraz do obojga płci jak nie chcecie mieć z kimś dziecka to nie idźcie z nim do wyra do QRWY NĘDZY! :/

Gość gość
cholera nie ten temat... :D

Gość gość
powiesz mi jak mozna jakies badania, ze wsrod osob z tatuażem mozna wiecej znalezc osob z jakimis sklonnosciami odnosic do 100 % osob które maja tatuaż? większość, a szczególnie kobiet, robi go żeby mieć ładny wzorek. Znam bardzo konserwatywną dziewczynę, mąż, urodzone parę dni temu dzieci, zwyczajna do bólu, zrobiła sobie tatuaż na kostce, jakiś kwiatuszek. Ją też uznasz za psycholkę? Bo co jak co, ale ja byłam zdumiona, jak ona sobie go zrobiła :)

Gość gość
tak bo nikt normalny nie uszkadza swojego ciała bez potrzeby ratującej życie chyba że mąż przystawił jej ar 15 do głowy i powiedział że ma zrobić

Gość gość
A wyrywanie włosów na nogach? Widzę, że wybierasz to, co c***asuje :D według widzimisie. k***s ci staje na widok wypielęgnowanych dziewczyn, to nic nie napiszesz o tym, ale na tatuaże się uparłęś jak osioł, bo akurat one ci się nie podobają. Widoczne sprzecznosci w teoriach dotyczacych zwiazków midzy tatuowaniem a samookaleczeniem nie zostały rozstrzygniete. CZYLI CO, ty jesteś lepszym psychiatrą i przez ciebie zostało to rozstrzygnięte? :D

Gość gość
ty to faktycznie masz zaburzenia osobowości i problem z czytaneim ze zrozumieniem jest mowa o TRWAŁYM uszkodzeniu ciała włosy odrastają idiotko...

Gość gość
no mnie nie rajcują kobiety chore psychicznie to fakt :D

Gość gość
Haha, ale on mówi o zadawaniu sobie bólu, a golenie depilatorem to jest sakramencki ból! i przez jakiś czas owszem to jest trwałe, a co gorsza, trzeba to POWTARZAĆ tatuaż sobie machniesz i masz, a depilujesz się do końca swoich dni.

Gość gość
to do uszkadzających sobie ciało dopisz wszystkie matki, wg ciebie tylko psychole samookaleczja się i widza przyjemność w zadawaniu sobie bolu. a te co maja 3 dzieci i więcej to już wogole.

Gość gość
No właśnie, to są twoje preferencje, a tych badań nawet nie czytasz. ALE JAK się można zajmować cały czas czymś co cię nie kręci? to też definitywnie świadczy o jakimś zaburzeniu, bo nie znam żadnej normalnej osoby, która p*********aby o czymś czego nie lubi całe dnie. Nikt normalny nie gada powiedzmy całe dnie o śmierdzących facetach (których chyba żadna kobieta nie lubi) albo czymkolwiek innym

Gość gość
jak coś może być trwałe przez cały czas weź się zastanów co za głupoty wypisujesz jak coś jest TRWAŁE to jest TRWAŁE synonim słow NA ZAWSZE

Gość gość
psychopatki z tatuażami mnie nie kręcą seksualnie ale jako obiekty do badań psychologicznych i sama psychologia owszem :)

Gość gość
Tatuaż nie iest trwałym uszkodzeniem, wiec te tematy nie maja sensu. To jak botoks (tylko tatuaż niesie mniejsze ryzyko). Zabawne jest to, że w tych czasach związku między tatuażami i zaburzeniami nie ma. Obsesja taka jak autora już wymaga leczenia

Gość gość
nie przez cały czas tylko przez jakiś czas miało być :)