Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a czy wiecie że osoby chore psychicznie robią sobie tatuaże?

Polecane posty

Gość gość
Podobnie jak problemy emocjonalne to jeden z powodów dla których ludzi piją alkohol. W końcu badania pokazały, że wśród tych którzy piją co tydzień jest większy odsetek zaburzeń. Według logiki autora to znaczy, że każdy kto w sobotę wypije piwo w barze jest chory psychicznie. Mogę uwierzyć, że jak ktoś na wytatuowane jakieś teksty religijne na twarzy albo nie wiem....goły tyłek Miley Cyrus to coś się tam poprzestawiało, ale jak to porównywac do kogoś kto ma pawia na całe plecy?

Gość gość
Odnośnie kolczyków - ja się boję je robić. Miałam kiedyś w pępku, aż mi się słabo zrobiło na widok igły. Nienawidzę igieł

Gość igość
autorze, wnosząc po ilości tematów, które zakładasz codziennie, twój świat zdaje się być skupiony na tym jakie to kobiety są złe, rozpustne i wymagają od mężczyzn Bóg wie czego. od początku czułam, że tymi tematami usiłujesz narzucić nam, kobietom tutaj, swój światopogląd, ale tak agresywna kampania nic ci nie da. ludzie już rozpoznają, że coś jest z tobą nie tak. zajmij się lepiej czymś produktywnym, zamiast zatruwać to środowisko.

Gość gość
Ja też nie lubię igieł. Ale o dziwo jakoś zniosłam, chyba adrenalina zadziałała. Długo to nie trwało w każdym razie, a efekt końcowy jest ;) zobaczymy jak będzie z chrząstkami

Gość gość
autor zamilkł, albo sie posłuchał kolezanki i poszedl na spacer, albo poszedl zakladac nowe watki :D

Gość gość
nie noe jestem ale zwyczajnie mma inne rzeczy do robienia w ciągu dnia niż siedzenei na forum a psycholodzy mówią jasno tatuaże = samooakelczenie = zaburzenei osobowości tyle w temacie ;)

Gość gość
póki co nic takiego nie wynika z linków które wstawiłeś, więc może dostarczysz jakieś dowody?

Gość gość
podoba Ci się nape piercing autorze? :) jestem psychiczna? :D

Gość gość
no przsecież dostarczyłem dowody na to że osoby z tatuażami maja zaburzenia osobowości nie ma sensu dostarczać kolejnych bo i tak to dla was nie będzie dowód... a wasza choroba psychcizna będzie się tylko pogłębiać i poglębiać i pogłę... :)

Gość gość
no właśnie nie dostarczyłeś. Kilka osób próbowało ci wytłumaczyć co właściwie jest w tych artykułach, ale najwyraźniej jesteś na to za głupi. Gdyby Twoja teorie były prawdziwa 100% ludzi mających tatuaże miałoby potwierdzone zaburzenia, 100% "nie dziewic" (oczywiście z błędem!) byłoby puszczalskie podobnie jak 100% samotnych matek. tak nie jest i choćbyś się miał zapluć ze złości to tego związku nie udowodnisz bo takich dowodów po prostu nie ma.

Gość gość
od kiedy to chorzy psychicznie chcą mnie przekonać że ja jestem chory a oni zdrowi :D? przeceiż po was widać że macie jakieś problemy i widać to po tatuażach :) ja nie mam tatuaży i mieć nie będę bo ze mną jest wszystko ok :)

Gość gość
ja tez nie mam tatuaży ani kolczyków, a mimo to twierdzę że ty jesteś psychiczny :D

Gość gość
twierdzić to możesz na szczęście dowodów w postaci samooakleczeń na moim ciele brak a dowodów brak bo i takich chorób nie mam :)

Gość gość
ty próbujesz przekonać wszystkich, że jesteś zdrowy (oczywiście nie jesteś), cały czas zakładasz tematy w których albo próbujesz kogoś obrazić albo użalasz się, że żadna cię nie chce ;)

Gość gość
całe forum jest zaśmiecone dowodami na twoją chorobę psychiczną. Kim trzeba być żeby tyle energii poświęcać na wymyslanie bzdur na temat ludzi którymi podobno się nie interesujesz.

Gość gość
no właśnie mnie chcą ale ja żadnej nie chce bo się trafiają takie psychiczne :) (i tak na marginesie to już mam :))

Gość gość
oczywiście, że masz...tak, na pewno...a tematy w których narzekasz na brak dziewic i jak to nie spełniasz wymogów kobiet to pisało twoje alter ego :D

Gość gość
jakich wymogów chyba mnei z kimś mylisz :D?

Gość gość
brawo scherlocku :D ale to żadna tajemnica przyznałem się do tego kilka stron temu :)

Gość gość
znowu się ośmieszasz...w któryś z twoich tematów ludzie rozłożyli ten artykuł i udowodnili ci głupotę. Zacząłeś wyzywać wszystkich i temat skasowali. Jesteś niestabilny emocjonalnie.

Gość gość
akurat homoseksualizm ma dużo wspólnego z tatuażami bo tatuaż to również oznaka braku tożsamości płciowej i zauważyłem że dużo homosiów ma tatuaże

Gość gość
Jesteś żałosny :D Nie masz bladego pojęcia o czym mówisz, pewnie tamtą prowokację też sam założyłeś.

Gość gość
nie zakładałem ale muszę przyznać że mam niezły ubaw z was jak popadacie już w paranoje i wszędzie widzicie mnie i mój brak tolerancji dla chorób psychicznych jakimi są samouszkodzenia ciała :)

Gość gość
no i autor się wkopał - teraz zaczyna mówić już jak typowy troll. Najpierw się pluje, obraża, a potem jak już cała klawiatura pływa w jego ślinie twierdzi, że ma ubaw :) Z drugiej strony co on ma powiedzieć skoro nie potrafi dyskutować i nie odpowiedział na żaden rzeczowy argument?