Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a czy wiecie że osoby chore psychicznie robią sobie tatuaże?

Polecane posty

Gość gość
No ta dziewczyna bliźniaki urodziła :D jest tak zwyczajna, rodzinna, i spokojna, no po prostu do bólu.. naprawdę trzeba mieć niską inteligencję emocjonalną, żeby nie dostrzegać, że teraz tatuaże robią sobie osoby z całego przekroju społeczeństwa i to często dziewczyny robią sobie jakieś motylki, kwiatuszki, napisy małe, często właśnie na kostce, u mnie w klasie połowa leciała za 50 zł sobie takie robić. jak ktoś mi mówi, że to tylko i wyłącznoie dlatego, że one lubią ból, to po prostu zsikać się ze śmiechu można

Gość gość
to jest dlatego, że jemu się wydaje że jak kobieta robi coś co mu nie odpowiada, to od razu jest psychiczna, p*****lnięta etc :D po prostu człowiek o wąskich horyzontach, ma świat ograniczony do własnego ja i widzimisie. Typowy facet.

Gość gość
Tj. leciała do dziewczyny z równoległej klasy, która zaczynała tatuować. Ja sobie nie zrobiłam bo mi nie zależało, acz kiedyś możliwe ze tak, zależy, czy jakaś koncepcja przyjdzie mi do głowy.

Gość gość
jak nie ma związku jak związek jest :) i proszę bardzo o to badania z przed roku :)

Gość gość
to jest ten sam psychol od tematow o dziewicach

Gość gość
nie mogę wysłać linku bo mi traktuje jako spam ale wpiszcie w google "tatuaże patologia wrocław" to wyskoczy wam praca z przed roku ;)

Gość gość
Nie pisz sam ze sobą.

Gość gość
Najpierw je przeczytaj. Nowe tematy zakladasz chyba tylko dlatego, ze w kazdym kolejnym ludzie twoimi wlasnymi linkami udowadniaja ci jakim jestes idiota.

Gość gość
"Tatuaż nie iest trwałym uszkodzeniem..." buahahahahahahahaha a co znika po jakimś czasie :D? dalej tych głupot nie czytałem :)

Gość gość
DZIEWICE też uznajesz za lepsze?

Gość gość
Tak, może zniknąć bo da się go usunąć... jakbyś jeszcze nie wiedział ALE takie zmiany na psychice jakie ty masz... to będzie dopiero ciężko usunąć :( zastanawiam się, czy coś ci się z nerwami w mózgu nie stało.... przykro mi

Gość gość
Zaraz...to co ty rozumiesz przez uszkodzenie? Chyba naprawde jestes uposledzony skoro zagojony tatuaz uwazasz za uszkodzenie

Gość gość
"Wiele badań wskazuje, że mężczyźni częściej od kobiet są agresywni, nietolerancyjni, mają niższą inteligencję emocjonalną (średnio o 14 punktów), łamią normy społeczne oraz mają skłonność do ryzykownych zachowań oraz uzależnień, jak: szybka jazda samochodem, picie wysokoprocentowych napojów w nadmiernej ilości, wdawanie się w bójki;" Z TOBĄ się zgadza :D

Gość gość
nie zaśmiecaj tematu psychiczna kobieto od dziewic mowa tu o wybazgrolonych jak chcesz pogadać o dziewicach to załóż własny temat!

Gość gość
nic się nie zgadza ze mną z tego co zacytowałaś :) no może tylko szybka jazda samochodem

Gość gość
Moge isc na ktorys z twoich gdzie uparcie piszesz, ze "nie chcesz nie dziewic" i nie dociera do ciebie, ze przymiotniki piszemy razem. :P

Gość gość
Nigdzie w tamtych artykułach nie pisza że to choroba psychiczna... piszą tylko o związkach jakie CZASAMI występują między nim a skłonnością do samookaleczenia, ale są też argumenty PRZECIW, ostatecznie nie jest to rozstrzygnięte... a wymienionych powodów dla których robią sobie tatuaż jest MASA czynniki -moda, piękno, sztuka -indywidualizm -osobiste wyrażanie własnych wartości, doświadczeń -sprawdzenie twardości i odwagi -przynależność do grupy -duchowość i kulturowa tradycja -opór (bunt)

Gość gość
Nie? a agresywny, nietolerancyjny? a inteligencja emocjonalna to stuprocentowo.

Gość gość
no ludzie mają to do tego że lubią się okłamywać więc wymyślają różne powody które przy bliższym przyjrzeniu się nie mają żadnego racjonalnego uzasadnienia :) a co do tej idiotki od dziewic tak w dalszym ciągu wole dziewice i jest ci przykro że ty już nią nie jesteś :) i teraz wypie/rdalaj bo temat jest o brudnopisach a nie dziewicach :)

Gość gość
buehehe życie to nie konkurs popularności i nie trzeba być tolerancyjny bo tolerancyjnym muzułmanie obcinają głowy ;)

Gość gość
Hahaha, nadal jestem dziewicą do twojej wiadomości, ale jakby ktoś taki jak ty chciał mnie tknąć choćby kijem, nie wiem co bym mu zrobiła :D jeszcze mózgu nie zatraciłam

Gość gość
Czyli wszyscy się okłamują i tak naprawdę wszyscy robiący tatuaż to psychole, robiący to dla "patologicznej przyjemności" a nie dla ozdabiania się czy cokolwiek innego, nawet moja koleżanka? wszyscy? niestety, ale to ty masz wyraźne zaburzenia

Gość gość
a skąd wiesz kim jestem może jestem twoim przyszłym mężem ;)

Gość gość
Tylki, ze to sa powody wymionione w linkach ktore podales. Wiec czemu te ignorujesz?

Gość gość
"Czyli wszyscy się okłamują i tak naprawdę wszyscy robiący tatuaż to psychole, robiący to dla "patologicznej przyjemności" a nie dla ozdabiania się czy cokolwiek innego, nawet moja koleżanka? wszyscy? " odkładnie tak w końcu załapałaś i niestety odnośnie mnie nie masz racji bo ja się nie okaleczam :)

Niee, ale wiem że osoby zaburzone, nieumiejące sobie poradzić z czyjąś odmiennością, innością, o ograniczonych horyzontach zakładają takie tematy jak ten :)

Gość gość
To moze w koncu udowdnij, ze tak jest bo do tej pory wszystkie linki pokazuja, ze jest dokladnie odwrotnie, a ludzie maja rozne powody do robienia tatuazy. Zachowujesz sie jak schizofrenik

Gość gość
zostały przytoczone w artykule bo tak twierdziły brudnopisy, ale twierdzić to oni sobie mogą prawda jest taka że podświadomie się okaleczają bo są chorzy psychicznie taka ciekawostka kiedyś dla sprawdzenia czy im się podobają te tatuaże zachwalałem je że są "super" itd reakcja była raczej słownie bierna natomiast na twarzy rysowała się mina "co ty pier/dolisz jest kawałkiem goowna" takie emocje da się wyczytać z twarzy ;)

Gość gość
no właśnie linki pokazują że jest tak jak piszę :) a jak chcecie potwierdzenia na piśmie to idźcie do psychologia psychiatry i się spytajcie ;) każdy wam to powie :)