Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a czy wiecie że osoby chore psychicznie robią sobie tatuaże?

Polecane posty

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/slucham-metalu-ale-nie-lubie-piercingu-i-tatuazy-p_6185203 to pewnei też ja założyłem :D nie wiem gdzie się wkopałem każdy normalny człowiek zareaguje śmiechem na absurdy jakie tu wypisujecie :P i jeszcze ta teza że niby brak mi argumentów... przytoczyłem mnóstwo artykułów i badań naukowych potwierdzających to o czym piszę :)

Gość gość
wstawiłeś linki na temat których ludzie prowadzili całkiem interesującą dyskusję....oczywiście wtedy przestałeś się odzywać, bo nie potrafisz analizować tego co czytasz. Prawdopodobnie po prostu tego nie rozumiesz więc nie potrafisz własnymi słowami odnieść się do żadnego z tych tekstów i nie pojmujesz dlaczego one nie potwierdzają twojej głupiej teorii. Taplaj się sam w tym bagnie, miłego dnia.

Gość gość
problem z wami jest tkai że pomimo badań naukowych artykułów wiedzy psychologicznej itd. wy dalej idziecie w zaparte że wyzbazgrolone długopisy są zdrowe psychiczne... wy nie uwierzylibyście nawet w to gdyby Bóg zszedł na ziemei i powiedział "zaprawdę powiadam wam tatuaże są oznaką zaburzeń osobowości" to też byście nie dały wiary ;) wasza sprawa możecie się co do swojej kondycji psychicznej oszukiwać, ale życia nie oszukacie

Gość gość
problem z wami jest tai że wy nie uwierzylibyście nawet gdyby Bóg zszedł na ziemie i powiedział "za prawdę powiadam wam osoby z tatuażami mają zaburzenia osobowości gdyż jest to forma samookaleczenia się" to też byście nie uwierzyły więc nie ma sensu przytaczać większej liczby artykułów badań naukowych opinii szanowanych psychologów itd tylko błagam jak robicie sobie te bazgroły to róbcie w widocznym miejscu żebym wiedział od kogo lepiej trzymać się z daleka :)

Gość gość
nie, przestałem się odzywać bo zwyczajnie poszedłem sobie :)

Gość gość
Płakać nad tobą to za mało.... zgloś się do psychologa bo masz poważny problem z odbiorem rzeczywistości. Albo po prostu prowokujesz i ignorujesz, bo nie wierzę, że ktoś może być aż tak głupi

Gość gość
te badania nie mówią o tym że te osoby są psychiczne! samookaleczanie to jest jeden z wieeelu prawdopodobnych powodow, i niepotwierdzony! dotarło to do ciebie czy nie ? ktoś powinien usunąć ten wątek bo to jest śmiechu warte

Gość gość
Boom boom tralala hop siasia hop siasia! :)