Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yiun

Nie podoba mi się fizycznie ale ma wspaniałą osobowość.

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
ja nie chce seksu bez milosci

Gość gość
Przypadek 1 XXX Poznałam bardzo przystojnego faceta, za którym stale oglądały się kobiety. Przez to miał dużo kobiet. Byłam w nim zakochana bardzo, zaręczyliśmy się. Niestety z czasem wyszło jego maminsynostwo, brak dojrzałości. Seks na początku był ok, ale w łóżku był egoistą, mineta od święta, za to chciał loda z połykiem. Oczywiście nigdy na to nie poszłam. Jedyna zaleta to długo mógł. Nie był dojrzały, więc odeszłam. XXXX PRZYPADEK 2 XXX Teraz ja się wypowiem, Rok temu poznałam grubego nieatrakcyjnego faceta. Myślałam, że ma fajny charakter, więc zaczęłam się z nim spotykać. Nie podobał mi się kompletnie z wyglądu, wręcz mnie odrzucał, zasugerowałam, żeby schudł. Początkowo starał się, wspierałam go, ale potem miałam dość. Z czasem wyszło, że jest grubasem, bo wolny czas najlepiej spędziłby na kanapie. W końcu nawet jego charakter zaczął mnie drażnić. Skąpstwo i totalna nuda. W tej relacji wiało chłodem, dałam się jedynie musnąć w usta i raz chodziłam z nim za rękę. Nigdy się do niego nie przytuliłam. Po 10 spotkaniach miałam już dość,spotykałam się coraz rzadziej, dwa ostatnie spotkania a odstępach miesiąc. Sam odszedł, bo miał dość. XXX PRZYPADEK 3 XXX Na początku nie podobał mi się, ale mnie nie odrzucał jak poprzedni. Rysy twarzy ładne, mógłby być wyższy (ma zaledwie 180 cm), ale niestety łysy. Ta łysina początkowo mi wszystko psuła, więc zachowywałam rezerwę. Jednak mimo, że wyglądem nie zachwycił to zauroczył mnie swoją inteligencją. Od razu dobrze się poczułam w jego towarzystwie. Im bardziej go poznawałam to tymbardziej zaczął mnie pociągać. Świetnie całuje, lubię się do niego przytulać. Mam nadzieję, że seks też będzie ok.

Gość gość
no prosze,jaka zla jestem,bo c**a mysle, za to faceci wiaza sie dla charakteru hahahaha infantylny czlowieczku

" kiedyś się jej wymsknęło, że "czasem wpadnie mi ktoś w oko, ale wtedy myślę o tym jak bardzo kocham mojego X i że muszę z tym walczyć pitupitu itd., bo prawdziwa miłość przetrwa wszystko" Sama oceń" X świetne :D gdyby kochała swojego X, to nikt by jej w oko nie wpadał, bo byłaby skupiona wyłącznie na X. tak to działa. gdybym miała być partnerką pana A, a wzdychać do pana B, C i D, to chyba bym się pochlastała. życie jest zbyt krótkie, żeby być z kimś, kto nam nie pasuje :)

co do "myślenia cipką" - dokładnie to w miłości myśli się i cipką i sercem, grunt, żeby oboma narządami myśleć o tym samym mężczyźnie :)

A pociąga Cię seksualnie? To jest ważne. Facet nie musi być piękny, ale musi Cię coś w nim pociągać. Sama twierdzisz że jego intelekt Cię pociąga, zatem może wygląd jednak nie będzie stanowił takiego problemu. Poza tym nic noe wspomniałaś o figurze, tylko o twarzy. Twarz nie jest taka ważna. Musi fizycznie Cię pociągać i zazwyczaj zwraca się uwagę na budowę a nie na twarz. No chyba że należysz do kobiet, tak jak wspomniałam że wystarcz seksowny umysł.. :)

Gość gość
facet nie musi byc piekny

Gość gość
Racja tylko facet może wymagać, sam nie będąc nawet przeciętnym.

Gość gość
Racja. Facet nie musi byc piekny. Wystarczy ze ma duzo kasy

Gość gość
bzdura,facet nie musi być ani piękny ani kasiasty,po prostu musi miec to "coś". i rozumieć mnie...no i kochać i szanować,tak jak ja jego.:-)

Gość gość
mój facet jest bardzo brzydki, taki typowy brzydal, do tego sylwetka niezbyt meska i też z początku mi sie w ogole nie podobal, ale ponieważ byl bardzo fajny, mily to zaczelam sie z nim spotykac. i jakos tak z czasem przyzwyczailam sie do jego wygladu i jest ok, choc wizualnie do siebie nie pasujemy, bo ja wygladam dobrze, ladna, szczupla, a on brzydal choc wysoki. Tak wiec mysle, że warto dac takiemu szansę, najwazniejszy charakter, a na wyglad sie z czasem nie zwraca uwagi :) jesli chodzi o pociąg seksualny to akurat on mnie pociąga, ma wszystko na swoim miejscu, wiec brzydal tez moze pociagac.

Gość gość
Upppp