Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wokół jest tyle chamstwa nietolerancji wrednych komentarzy

Polecane posty

Gość gość

Ciężko mi z tym bardzo :( Jestem chyba zbyt wrażliwa. Nie umiem byc chamska, wredna a ciągle tego doświadczam. Chamstwa w zwykłych sytuacjach codziennych(chociaż to jeszcze jest najmniej ważne), od "wyższych" ode mnie w pracy jak i wykładowców dla których podwładni i studenci najczęściej są nikim, byle tylko zgnoić, zgryźliwe komentarze od koleżanek, które żyją moim życiem, komentują moje wybory. rzadko zdarzy się jakieś dobre słowo, miły uśmiech bez żadnych podtekstów, interesów. Smutno mi tak zwyczajnie... wy też jesteście tacy wredni, podli dla innych? zgryżliwi? skąd się biorą tacy ludzie...

Gość gość
Pewnie przez kompleksy tacy są. Nic im w życiu nie wyszło i nie wyjdzie, i dlatego pragną, żeby zgnoić kolejna ofiarę.

Gość gość
Jak się wyżaliłaś to w/y/p/i/e/r/d/a/l/aj w rytmie " An der schönen blauen Donau"

Gość gość
bezstresowe wychowanie bata brak,

Gość gość
Może masz i rację, ale w tych sytuacjach częściej chyba ja wychodze na ofiarę, bo wolę się poddać, nie walczyć, machnąć ręką... tak strasznie sobie wszyscy utrudniamy życie, mogłoby być pięknie a jest bardzo ciężko, cały czas trzeba coś udowadniać, być na zawołanie, najlepiej zachowywać sie jak inni zagrają. ja staram sie być miła, życzliwa, nie komentuję innych, wspieram, ale nie wraca to do mnie.

Gość gość
To chyba nie tylko wychowanie decyduje, bo ludzie starej daty też tacy sa, a już na ile sobie czasem pozwalają bo przecież smarkacze i gównbiarze to nic nie wiedzą, nie mają praw, mają tylko mieć szacunek i słuchać starszych.

Gość gość
Tak już wygląda życie w Polsce... "Kto ja jestem? Polak mały. Mały, zawistny i podły".

Gość gość
Tak tyljo dlacego te gowniarze i smarkacze tak sa nazywane???,bo bez powosu wulgarnymi i chamskimi epitetami atakują innych,najczesciej starsze osoby ,ktore swoje już w zyciu przeszły ichoćby z racji tego i z racji wieku należy im sie dobre traktowanie .Sama jestem grubo po trzydziestce, przeszłam w swoim życiu naprawde cieżkie okresy ,wychowałam sama praktycznie stna 17 lat i core 11 l i co mam pozwolić by jakaś 19 latka czy 20 latka ,bez powodu mowiła do mnie "co robisz ty cipo",albo ty "p**do"..albo pokazywała mi środkowy palec i podnosiła nanie głos z wyrazem "k***a no szybciej!!"-(stosunki w pracy ),co to ma być..??brak kultury i szacunku.Nas inavzej wychowywano js bym sie nigdy do nikogo tak nie odezwała.s

Gość gość
Polacy...

Gość gość
syna 17 ..

Gość gość
ps,nie znosze chamstwa epitetów wulgaryzmow..nie znosze atakow na moja osobé..to wredne..Te wszystkie odzywki i przeklinanie zwroty typu"bez cenzury"no niedobrze die robi.!s

Gość gość
23,19,wiem tylko jakim prawem młode dziewczyny raz mlodsze ode mnie ,- do mnie poważne j matki dwojki dzieci prowadzacej samek dom ,i majacym wszystko na głowie ..pozwalaja sobie do mnie a podniesiony głos i odzywki obraźliwe typu "p**do ","cipo" " f******u",no ja tego nie rozumiem i nigdy sobie na takie ataki nie pozwole.Nawet moje dzieci wiedzą że tak nie wolno.I to nie jest tulko moja opinia na temat zachowania młodzieży.Gdzie szacunek i kultura?.s

Gość gość
życie to walka, dostosuj się albo zginiesz

Polak mały to o dziecku analfabeto/tko... Zawsze możesz pokochać Adolfa on był wielki. 😂

Gość shaken

ja nie szanuje kobiet bo trują i maja nic do zaoferowania